Potíže při ovulaci

38
2.8.23 15:26

Potíže při ovulaci

Dobrý den, trápí mě extrémní bolest při ovulaci. Nevím tedy 100%, zda je to ovulace, ale přichází každý měsíc 14 dní před menstruací a přijde mi logické, že je to ovu. :lol:

Bolest je to strašně široká, což mi tedy přijde zvláštní. Jde mi od pánve přes bok až po koleno, každý měsíc vpravo. Když chodím, nebo se hýbu jinak, je to kruté. Když bolest přišla v prvních dvou - třech měsících, myslela jsem, že je to slepák.
Tento týden jdu na preventivku na gyndu, poslední kontrolu jsem z osobních a zdr. důvodů měla 1/22, kdy jsem ještě potíže neměla. Určitě to Dr. řeknu. Žádná analgetika, teplo, čaje,… mi nepomáhají a při ms nemám bolesti vůbec, jen ji mám občas nepravidelnou.

Máte to některá stejně? Nemohlo by to značit nějaký zdr. problém?

Díky moc všem za odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
2.8.23 16:14
@Betty141 píše:
Dobrý den, trápí mě extrémní bolest při ovulaci. Nevím tedy 100%, zda je to ovulace, ale přichází každý měsíc 14 dní před menstruací a přijde mi logické, že je to ovu. :lol:

Bolest je to strašně široká, což mi tedy přijde zvláštní. Jde mi od pánve přes bok až po koleno, každý měsíc vpravo. Když chodím, nebo se hýbu jinak, je to kruté. Když bolest přišla v prvních dvou - třech měsících, myslela jsem, že je to slepák.
Tento týden jdu na preventivku na gyndu, poslední kontrolu jsem z osobních a zdr. důvodů měla 1/22, kdy jsem ještě potíže neměla. Určitě to Dr. řeknu. Žádná analgetika, teplo, čaje,… mi nepomáhají a při ms nemám bolesti vůbec, jen ji mám občas nepravidelnou.

Máte to některá stejně? Nemohlo by to značit nějaký zdr. problém?

Díky moc všem za odpovědi. :kytka:

Před otěhotněním jsem též měla bolestivou ovulaci.. jak při chůzi, sezení, tak když jsem čůrala, musela jsem být v předklonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
2.8.23 18:59

Tak mě zase při ovulaci tak strašně bolí hlava, ze nevím jestli se pozvracim nebo omdlim :mrgreen: k tomu si přijdu cela taková nechutna, snad nikdy se mi nestalo, ze bych se během toho cítila sexy nebo měla chuť na sex :mrgreen:
Teď menim gyndu a brzo tam jdu, třeba mi nova paní doktorka něco poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.8.23 19:32

Ahojky holky, mohly byste mi poradit prosím? Včera (podle ms kalendáře), mi měly začít plodné dny, jenže ještě večer jsem začala špinit a do rána se to fakt hodně rozjelo a dneska to vypadá jako bych zase dostala ms a jsou tam takové velké hrudky. Docela mě to znepokojilo, protože jsem tohle ještě nezažila. Přes pár dny jsem se objednala na zítřek na gyndu na preventivku. Myslíte že tam můžu s tímhle krvácením jít, nebo mám ráno volat sestře a přeobjednat se? A setkala jste se s tímhle některá? :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.8.23 20:57

@Miri24 poslední dva cykly jsem měla defakto to samé. Začalo to špiněním, přešlo do krvácení a končilo opět tmavým špiněním. Uprostřed cyklu a trvalo to paradoxně déle, jak ms. Jestli se to objeví i další cyklus, určitě volám Dr. Dost mě to znepokojuje. Takže doporučuji nerušit a naopak říct, že jsi začala krvácet mimo cyklus.
A jsem zvědavá, co ti Dr řekne. Přece jen to není normální krvácet mimo ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.8.23 21:11

@Venpet děkuji za odpověď. No určitě řeknu. Právě v červnu jsem měla po roce 9 dní zpoždění a bylo mi zle, jen jsem ležela, měla jsem chutě ale testy byly negativní…asi je ale blbost že by to mohlo mít nějakou souvislost. Každopádně se o tom zmíním doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.23 07:32

@Miri24 Prosím, nedala bys sem pak závěr, co ti dr. řekla…řeším teď naprosto to samé, také poprvé v životě..k dr. zajdu, jen asi až příští týden. Díky moc!

• Citovat
  • Upravit
7
3.8.23 19:16

Krvácení mimo cyklus

Hezky večer ženy, dodávám závěr jak jsem dopadla 😇 zapomněla jsem tam dodat že jsem před rokem měla prasklou cystu ( myslela jsem že to s tím nesouvisí) a dostala na to vyvolávání injekci a odešlo to s mestruací pryč. Rok byl klid a teď najednou tohle… Doktorka mi řekla že ikdyž krvácím tak mám hned přijít a po kontrole řekla že to ta cysta klidně ještě mohla rozházet…jinak dala mi prášky Norethisteron Zentiva na zastavení krvácení a že by to za 3 dny mělo přestat, jinak že je mám brát až do dne očekávané menstruace a po ní, se zase objednat na kontrolu. Takže pokud řešíte podobný problém, vůbec bych nečekala a radši se hned objednala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.23 19:38

Díky moc!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat