Rozšířená endometrióza

Anonymní
1.8.23 19:17

Rozšířená endometrióza

Zdravím. :mavam: Má někdo z vás zkušenost s endometriózou na obou vaječnících, vejcovodech, děloze a pobřišnici? Pokud ano, zajímalo by mě, jak probíhala léčba a jak dlouho trvalo, než jste se uzdravily. Již tři měsíce marodím s neustálými bolestmi břicha a až teď se přišlo na to, co za tím stojí… :( Děkuji za odpovědi a vaše zkušenosti. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1776
1.8.23 20:15

Byla jsem s endometriózou třikrát na operaci, taky mimo jiné v pobřišnici (tu strhávali). Celkem několik let na hormonech typu Visanne a Orgametril… Vrací se to, ale během užívání hormonů neboli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.23 20:48

Pry trosku pomaha hormonalni joga. Ale nevim zda v pripade, kdy je to takto rozjete. Zks vygooglit..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.23 08:55

@mrazik6 A to jsi byla na laparoskopii nebo normální operaci? A jak dlouho probíhala rekonvalescence?

• Citovat
  • Upravit
1776
2.8.23 11:02

Kombinace obou. Měla jsem ji i v jizvě po císařském řezu, kde teda pekelně bolela, proto i klasický rez. Většinou ale stačí laparka. Po té se zahojis rychle, v řádu dnů bych řekla. Nejvíc bolestivý byl pro mě ten plyn z laparky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.8.23 13:29

@mrazik6 A zvládá se potom fyzicky náročnější práce, nebo je nějaké omezení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
2.8.23 14:00

V pracovni neschopnosti jsem byla cca měsíc, mám fyzicky náročnou práci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.8.23 14:02

@mrazik6 Já právě taky, zvedám těžké věci a 12h jsem na nohou, tak mě zajímalo, zda tu práci budu moct vykonávat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
3.8.23 17:34
@Anonymní píše:
Zdravím. :mavam: Má někdo z vás zkušenost s endometriózou na obou vaječnících, vejcovodech, děloze a pobřišnici? Pokud ano, zajímalo by mě, jak probíhala léčba a jak dlouho trvalo, než jste se uzdravily. Již tři měsíce marodím s neustálými bolestmi břicha a až teď se přišlo na to, co za tím stojí… :( Děkuji za odpovědi a vaše zkušenosti. :)

Tady je skupinka poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria