Potíže s dosažením orgasmu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
20.3.25 10:13

Potíže s dosažením orgasmu

Ahoj holky.
Je mi 22 a beru rok a pul antidepresiva.
A bohuzel mam problem dosahnout orgasmu. Kdyz jsem sama a pouziju doma nejakou hracku, tak to vetsinou jde, ale s partnerem temer nikdy. Mam pocit ze se hrozne soustredim na to abych se udelala, kdyz vim ze mi to dela problem a timpadem se nedokazu asi zcela uvolnit…. (mam neustale pocit jako bych byla tesne pred ale nejde to…) Nedokazu odhadnout jestli za to muzou ty antidepresiva, nebo proste ze mi to nejde s muzem… predtim jsem nebyla moc sexualne aktivni, tak jsem nedokazala moc “poznat samu sebe u sexu”… nicmene ted mam starsiho partnera, ktereho to, ze se nemuzu udelat hrozne trapi… prede mnou mel hodne holek a problem zadna nemela :oops: nicmene se necitim moc na to, abych mu o tech antidepresivech rekla, protoze se nezname jeste tak dlouho….

Zvazovala jsem vymenu leku, jenomze si rikam, ze kdyz mi sedi ve vsech jinych oblastech jestli by to nebylo po vymene horsi…

Mate nektera podobnou zkusenost? Pripadne co jsem delaly v ne situaci… dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.3.25 11:24

Tak použijte nějakou hračku s partnerem společně. A nebo prostě zkoušejte rukou, pusou,…
Můj partner se přímo při sexu (jakože zásun) udělá jen zcela výjimečně, já taky ne vždy…ale vždy si nějak poradíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
2450
20.3.25 11:27

Problem nehledej v sobe ale v partnerovi, pokud sama toho dosahnes tak neni problem v tobe. Spis on je kopyto a ze rika ze zeny pred tebou s tim problem nemely… never tomu. Hodne holek orgasmus hraje ani to nemusi poznat. A nejsi jedina ktera ma problem dosahnout orgasmu vaginalne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5774
20.3.25 12:08

Že on si myslí, že ony neměly problém, nic neznamená. To vůbec nemusí být pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
21.3.25 07:31

Jestli se uděláš sama, tak to není Tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
21.3.25 10:39

Taky beru AD a mám s tím problém. Možná by vám i mně pomohla změna léků. Některé na to můžou mít vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.25 12:17

Beru AD a přesně s tímhle mám problém. Orgasmus byl předtím naprosto bez prohlémů s partnerem i bez. Teď s partnerem horko těžko, s autoerotikou je to snazší, ale stále o dost delší a pracnější.

• Citovat
  • Upravit
3790
21.3.25 13:29

Jasně, že za to mohou ta antidepresiva. Podle mě je to i důvod, proč dneska tolik mladých nemá a ani nepotřebuje sex. Protože skoro všichni nějaká antidepresiva zobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
22.3.25 07:03
@Da12 píše: Více

A z čeho maj dneska mladý deprese? že maj život před sebou? no já používam proti depresi sex a je to výborný, doporučuju všem. Naši předci měli kolikrát mnohem horší podmínky k životu, a kupodivu to zvládli i bez AD. Nechápu, proč to lidi žerou v takovým množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová