Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nerezignovat…
umět se překvapit.. navnadit i přes den.. nějaká lechtivější fotka, zpráva, návrh
skvěle funguje změna prostředí - noc na hotelu, welnesku, někde na chatě - sami dva… sex v autě v lese, nějaká ta pomůcka/prádlo… kousek péčka…
je spousta možností ![]()
a nepřestat o sebe pečovat… žena ani muž.
@Anonymní píše: Více
Jak píše Lucy, prostě nerezignovat a na vztahu neustále pracovat. My jsme spolu už hodně dlouho, a troufám si tvrdit, že vášeň nevyprchala. Jasně že to není každý den, ale ráda překvapuju, stačí fakt málo. U nás fungují dotyky. Nemyslím takové, že chlapovi hrábnu do rozkroku když okolo mě projde atd, ale pohlazení, pusa na zátylek, když někam jdeme tak za ruce atd. Jsou to maličkosti, ale pro nás dost důležité.
@Anonymní píše: Více
To tajemství se jmenuje NEBYDLET SPOLU. Pak to může jiskřit klidně po 15 letech ještě. Neznám pár, který spolu dlouhodobě žije a stříkala jim přitom taková ta pravá erotika z uší. Neříkám, že takoví neexistují, ale jsou to opravdu výjimky, kterým to přeju. My ostatní v těch zbývajících 80 % máme smůlu.
Rekla bych, ze nekomu to funguje, aniz by se extra snazil, jde to samo… mne to neslo od zacatku, nejprve tim ze jsem byla nezkusena, pak celkovou nekompatibilitou, partner necekal, az se vzrusim, ja myslela ze tak je to normalni.. i kdyz snaha byla z obou stran. Na me nezabiraly pomucky, wellness, prislo mi to hodne na silu, kdyz to nefungovalo ani na zakladni rovine. Tzn.asi to neni tak jednoduche, ale pokud to tam v zacatcich bylo, pujde to vzkrisit.
Otázka spíše na ženy ale názor chlapa také uvítám
Jak udržet mezi vámi a partnerem dlouhodobé erotické napětí a vzrušení, i když už jste spolu prošli všemi možnými situacemi – včetně těch, kdy jste se necítila zrovna nejvíc sexy? Jak zajistit, aby sex neztratil jiskru ani po letech vztahu a zůstal něčím, co vás oba stále láká a překvapuje?