Křeče při vyvrcholení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.3.25 14:13

Křeče při vyvrcholení

Dobrý den, chtěla bych na vás mít otázku, zda se potýkáte se stejným problémem, jako já nebo nevíte jak to napravit.
Je mi 26 let a mám za sebou nějaký ten sexuální život. Už několik let se snažím o „udělání“, ale bohužel se mi nedaří. S partnerem máme vynikající vztah a nic mi v něm nechybí. Akorát bohužel při sexu se nedokážu udělat. Od začátku našeho vztahu mu tvrdím, že jsem se udělala. Ale nikdy v životě jsem se neudělala. (Nerada bych se mu teď přiznala, že je to úplně jinak a zklamala ho) Ale teď k věci, když už jsem plně vzrušená a cítím, že by to mohlo být, tak najednou mám tam dole takové křeče a jsou velmi nepříjemné, že to musím ukončit. Během sexu jsem uvolněná a užívám si to a stres mě taky netrápí, tak nevím v čem je problém.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.3.25 15:28

Já to mám podobně, několik sexuálních partnerů a poprvé od kluka jsem se udělala asi dva měsíce zpátky, je mi 25 let. Udělal mě teda orálně, ale taky mívám křeče. Většinou mám několik náběhů na vyvrcholení, ale nic a někdy jsou to i ty křeče. Ze začátku jsem to taky ukončovala kvůli nim, ale osobně jsem se musela přes ně přehoupnout nebo začít znovu a dobrý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.25 16:03
@Anonymní píše: Více

Měla jste křeče i předtím než jste se udělala? Nebo orálně to bylo v pohodě a křeče jsou vetšinou jen při sexu?

• Citovat
  • Upravit
370
14.3.25 16:22

Ahoj, já křeče mám taky, většinou do chodidel nebo dlaní. Většinou to ustojím, ale někdy akci stropnu. Jinak jestli můžu doporučit, tak vibrátor s masážní hlavicí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.25 16:28
@tynkkka píše: Více

Ahojky, moc děkuji za zprávu. Koupila jsem si vibrátor, dokonce i stimulátor klitorisu satysfyer mi kamarádka doporučila, že s ním se vždy udělá. Ale bohužel mám křeče i při tom a už si nevím rady

• Citovat
  • Upravit
123
16.3.25 17:32

A ty křeče máš kde? jako uvnitř? v děloze? v pochvě? v noze? :mrgreen:
Já když jsem hodně vzrušená a začnu mít ty křeče v děloze až to trochu bolí, tak pak mám většinou úplně šílený orgasmus, že bych si pomalu vlasy vyrvala :lol: ale já mám zas při sexu trochu ráda bolest, takže když cítím, že na mě jdou ty křeče, tak se vlastně těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
16.3.25 17:34

Nemáš po břišní operaci? Já tyhle křeče měla po císaři. Bylo to dost nahouby. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.25 21:16

@Harmonie0
V tu chvíli mi to připadá, že v celým těle :mrgreen: Vždycky se tak sepnu aa celá jsem v křeči, ale hlavně teda v děloze

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.25 21:16

@brisco
Ještě jsem žádnou operaci neměla naštěstí

• Citovat
  • Upravit
1024
16.3.25 21:20

Mě napadly srůsty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.25 21:25

@annasmyc
Tyjo, tak to mě nenapadlo. Máte s tím nějaké zkušenosti? :think:

• Citovat
  • Upravit
123
16.3.25 21:28
@Anonymní píše: Více

ale tak to je normální že jde tělo do křeče, zkus to prodýchavat mě pomáhá řev :mrgreen: projevuješ se? nebo to v sobě dusíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.25 21:35
@Harmonie0 píše: Více

Projevuju se, akorát ty křeče jsou fakt nesnesitelný. Což si myslím, že je někde chyba, protože orgasmus musí být hezký prožitek a né nucení se do toho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1024
16.3.25 22:04

No s tímhle přímo ne, ale mívala jsem vnitřní křeče většinou po jídle i jen tak bez příčiny, při břišní operaci mi prý krom jiného rozrušily nějaké srůsty (děloha, konečník..) a už mám klid. Normální to teda není, asi bys s tím měla zajít na vyšetření (infekce jsou vyloučeny, jestli tam není nějaký zánět?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.25 22:08
@annasmyc píše: Více

Tyjo, tak to máš fajn, to vzali dvě mouchy jednou ranou. Přemýšlela jsem, že se na to zeptám své gynekoložky. Ale tam dole bych měla být v pohodě, co se týka zánětů a infekcí, chodím pravidelně na gyndu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová