Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to mám podobně, několik sexuálních partnerů a poprvé od kluka jsem se udělala asi dva měsíce zpátky, je mi 25 let. Udělal mě teda orálně, ale taky mívám křeče. Většinou mám několik náběhů na vyvrcholení, ale nic a někdy jsou to i ty křeče. Ze začátku jsem to taky ukončovala kvůli nim, ale osobně jsem se musela přes ně přehoupnout nebo začít znovu a dobrý.
@Anonymní píše: Více
Měla jste křeče i předtím než jste se udělala? Nebo orálně to bylo v pohodě a křeče jsou vetšinou jen při sexu?
Ahoj, já křeče mám taky, většinou do chodidel nebo dlaní. Většinou to ustojím, ale někdy akci stropnu. Jinak jestli můžu doporučit, tak vibrátor s masážní hlavicí ![]()
@tynkkka píše: Více
Ahojky, moc děkuji za zprávu. Koupila jsem si vibrátor, dokonce i stimulátor klitorisu satysfyer mi kamarádka doporučila, že s ním se vždy udělá. Ale bohužel mám křeče i při tom a už si nevím rady
A ty křeče máš kde? jako uvnitř? v děloze? v pochvě? v noze? ![]()
Já když jsem hodně vzrušená a začnu mít ty křeče v děloze až to trochu bolí, tak pak mám většinou úplně šílený orgasmus, že bych si pomalu vlasy vyrvala
ale já mám zas při sexu trochu ráda bolest, takže když cítím, že na mě jdou ty křeče, tak se vlastně těším ![]()
Nemáš po břišní operaci? Já tyhle křeče měla po císaři. Bylo to dost nahouby. ![]()
@Harmonie0
V tu chvíli mi to připadá, že v celým těle
Vždycky se tak sepnu aa celá jsem v křeči, ale hlavně teda v děloze
@Anonymní píše: Více
ale tak to je normální že jde tělo do křeče, zkus to prodýchavat mě pomáhá řev
projevuješ se? nebo to v sobě dusíš?
@Harmonie0 píše: Více
Projevuju se, akorát ty křeče jsou fakt nesnesitelný. Což si myslím, že je někde chyba, protože orgasmus musí být hezký prožitek a né nucení se do toho ![]()
No s tímhle přímo ne, ale mívala jsem vnitřní křeče většinou po jídle i jen tak bez příčiny, při břišní operaci mi prý krom jiného rozrušily nějaké srůsty (děloha, konečník..) a už mám klid. Normální to teda není, asi bys s tím měla zajít na vyšetření (infekce jsou vyloučeny, jestli tam není nějaký zánět?)
@annasmyc píše: Více
Tyjo, tak to máš fajn, to vzali dvě mouchy jednou ranou. Přemýšlela jsem, že se na to zeptám své gynekoložky. Ale tam dole bych měla být v pohodě, co se týka zánětů a infekcí, chodím pravidelně na gyndu.
Dobrý den, chtěla bych na vás mít otázku, zda se potýkáte se stejným problémem, jako já nebo nevíte jak to napravit.
Je mi 26 let a mám za sebou nějaký ten sexuální život. Už několik let se snažím o „udělání“, ale bohužel se mi nedaří. S partnerem máme vynikající vztah a nic mi v něm nechybí. Akorát bohužel při sexu se nedokážu udělat. Od začátku našeho vztahu mu tvrdím, že jsem se udělala. Ale nikdy v životě jsem se neudělala. (Nerada bych se mu teď přiznala, že je to úplně jinak a zklamala ho) Ale teď k věci, když už jsem plně vzrušená a cítím, že by to mohlo být, tak najednou mám tam dole takové křeče a jsou velmi nepříjemné, že to musím ukončit. Během sexu jsem uvolněná a užívám si to a stres mě taky netrápí, tak nevím v čem je problém.