Nový partner a menší penis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.3.25 09:03

Nový partner a menší penis

Ahoj, chci se zeptat na zkušenosti. Potkala jsem muže, který má (zatím se to tak zdá) v podstatě vše, co jsem vždy chtěla. Mám dvě hodně malé děti, takže jsem byla dost překvapená, že jsem narazila na něco takového. :lol: ještě jsme spolu nespali, ale včera na rande mi přiznal, že nemá zas tak velký penis, ale že si z toho nic nedělá, jen že ví, že některé ženy mají rády určitou délku. Včera už proběhly nějaké intimnosti a opravdu má - je širší, ale bude to tak 11 cm (pro představu). Je o 10 let starší, hezkej chlap, funguje mi s nim chemie, všechno, jen mě tohle zarazilo… Nemám s tímhle žádné zkušenosti, tak mě napadlo, se zeptat tady… Nechci být povrchní, určitě tomu šanci dám. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli se některé z vás stalo, že byl třeba i muž s menším penisem dobrý milenec?:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
10.3.25 09:05
@Anonymní píše: Více

Proč by ne? Záleží na tom všem okolo. Teda pokud nejsi ten typ, co potřebuješ zespoda vyrazit žaludek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 09:08

Tito muži bývají často fenomenální milenci, protože si jsou svého nedostatku vědomi, a velikost se dá v klidu dohnat návlekem na penis ;), jestli je to fajn chlap, je škoda se s ním rozejít kvůli sexu, když i ta velikost se dá dnes ke spokojenosti ženy řesit :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3846
10.3.25 09:09

Proč to prostě nezkusíte nejprve? To je nějaká móda se na vše ptát Google, diskusí, AI? :P Pokud je mi známo, tak šířka je obvykle důležitější než délka a vagina je citlivá především v první třetině. Pokud, jak tady bylo zmíněno, nepotřebuješ stimulaci děložního čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.3.25 09:12

Nestalo, žádný fenomenální zážitek se nekonal. Malý pinďour je prostě malý pinďour, to ničím neokecá. Ale i tak to může být dobrý partner pro někoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 09:15
@terien píše: Více

ale blbost, opravdu je to o chlapovi, když to bude sobec, ani velké péro ho nezachrání…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.25 09:18

Manžel má naopak velký a ve spoustě poloh mi to je někdy až nepříjemné…stejně mám orgazmus klitoriální a uvnitř už nemám ani dělohu, ani čípek, přišla jsem o to v mladém věku, ale zrovna u nás to na sex vliv nemá a navíc už neotěhotnín a nemenstruuju :mavam:

• Citovat
  • Upravit
34473
10.3.25 09:18

Jenže ono to není tak, že malý péro = ohleduplný milenec co se snaží a velké péro = sobec, co myslí jen na sebe. A že jsou podmíráci zákonitě dobří milenci, to bych netvrdila ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
10.3.25 09:24
@Veselej kluk píše: Více

Miluju tě a vždycky budu. Právě jsi mě zbavil traumatu z mého mrnína. Pokud má průměrný český penis 12 cm a stačí třetina, tak 12 : 3 = 4. Jdu nasdílet něco na Amatéry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 09:27

tak jasně, ne vždy je vše černobílé, jen tím chci říct, že ti s menším penisem se často více snaží i jinak a je s nimi jednodušší komunikace, toť má zkušenost, jasně, že ideál je penis tak akorát pro každou ženu a partner povahou navíc skvělej, ale prostě každý se narodí s tím, co má a s tím prostě musí hrát, navíc to není nikoho vina, že má malej penis, s tím se jaksi nic dělat nedá, ale potěšení ženě se dá dopřát většinou vždycky a to i když má ráda penisy velké - existují pomůcky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13856
10.3.25 09:28

Tak nějak si nemůžu vzpomenout jakže se říkám mužům co hodnotí ženy jen podle vzhledu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.3.25 09:28

Já mám zkušenost jinou a muže s malým penisem bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
10.3.25 09:30

Já bych řekla, že to je hlavně o přitažlivosti ☺️ jestli vás to k sobě táhne, určitě bych do toho šla, není to konec světa, když bude šikovnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

To sice ne, ale ja mam vaginalni orgasmus a pri prunoku potrebuji penis citit a maly proste necitim.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34473
@Josef_t píše: Více

Jenže malý penis není primárně o vzhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová