Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Proč by ne? Záleží na tom všem okolo. Teda pokud nejsi ten typ, co potřebuješ zespoda vyrazit žaludek ![]()
Tito muži bývají často fenomenální milenci, protože si jsou svého nedostatku vědomi, a velikost se dá v klidu dohnat návlekem na penis
, jestli je to fajn chlap, je škoda se s ním rozejít kvůli sexu, když i ta velikost se dá dnes ke spokojenosti ženy řesit ![]()
Proč to prostě nezkusíte nejprve? To je nějaká móda se na vše ptát Google, diskusí, AI?
Pokud je mi známo, tak šířka je obvykle důležitější než délka a vagina je citlivá především v první třetině. Pokud, jak tady bylo zmíněno, nepotřebuješ stimulaci děložního čípku.
Nestalo, žádný fenomenální zážitek se nekonal. Malý pinďour je prostě malý pinďour, to ničím neokecá. Ale i tak to může být dobrý partner pro někoho.
@terien píše: Více
ale blbost, opravdu je to o chlapovi, když to bude sobec, ani velké péro ho nezachrání…
Manžel má naopak velký a ve spoustě poloh mi to je někdy až nepříjemné…stejně mám orgazmus klitoriální a uvnitř už nemám ani dělohu, ani čípek, přišla jsem o to v mladém věku, ale zrovna u nás to na sex vliv nemá a navíc už neotěhotnín a nemenstruuju ![]()
Jenže ono to není tak, že malý péro = ohleduplný milenec co se snaží a velké péro = sobec, co myslí jen na sebe. A že jsou podmíráci zákonitě dobří milenci, to bych netvrdila ani náhodou.
@Veselej kluk píše: Více
Miluju tě a vždycky budu. Právě jsi mě zbavil traumatu z mého mrnína. Pokud má průměrný český penis 12 cm a stačí třetina, tak 12 : 3 = 4. Jdu nasdílet něco na Amatéry!
tak jasně, ne vždy je vše černobílé, jen tím chci říct, že ti s menším penisem se často více snaží i jinak a je s nimi jednodušší komunikace, toť má zkušenost, jasně, že ideál je penis tak akorát pro každou ženu a partner povahou navíc skvělej, ale prostě každý se narodí s tím, co má a s tím prostě musí hrát, navíc to není nikoho vina, že má malej penis, s tím se jaksi nic dělat nedá, ale potěšení ženě se dá dopřát většinou vždycky a to i když má ráda penisy velké - existují pomůcky ![]()
Tak nějak si nemůžu vzpomenout jakže se říkám mužům co hodnotí ženy jen podle vzhledu ![]()
Já mám zkušenost jinou a muže s malým penisem bych nechtěla.
Já bych řekla, že to je hlavně o přitažlivosti ☺️ jestli vás to k sobě táhne, určitě bych do toho šla, není to konec světa, když bude šikovnej
To sice ne, ale ja mam vaginalni orgasmus a pri prunoku potrebuji penis citit a maly proste necitim.. ![]()
@Josef_t píše: Více
Jenže malý penis není primárně o vzhledu.
Ahoj, chci se zeptat na zkušenosti. Potkala jsem muže, který má (zatím se to tak zdá) v podstatě vše, co jsem vždy chtěla. Mám dvě hodně malé děti, takže jsem byla dost překvapená, že jsem narazila na něco takového.
ještě jsme spolu nespali, ale včera na rande mi přiznal, že nemá zas tak velký penis, ale že si z toho nic nedělá, jen že ví, že některé ženy mají rády určitou délku. Včera už proběhly nějaké intimnosti a opravdu má - je širší, ale bude to tak 11 cm (pro představu). Je o 10 let starší, hezkej chlap, funguje mi s nim chemie, všechno, jen mě tohle zarazilo… Nemám s tímhle žádné zkušenosti, tak mě napadlo, se zeptat tady… Nechci být povrchní, určitě tomu šanci dám. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli se některé z vás stalo, že byl třeba i muž s menším penisem dobrý milenec?:)