Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
tak 7-8 CM má reálně váš ukazováček pokud nejste liliputka:D Nepřijde mi to reálný, ale nejsem doktor:D Ovšem dle mě je v Evropě minimum tak kolem 14-15cm
Sakra hustý téma:D
tak jsem hledal
Češi patří se svou průměrnou velikostí 15,89 cm ke světové špičce.
Což byla i studie, která byla později pro výrobce kondomů. Klidový stav je prý 10 průměr a 16 v akci v ČR
málokdo to ví, z toho si nic nedělej, ani mnohdy samotné ženy, které tento orgasmus mají, neví, z čeho vlastně vychází
, je skvělé, že i po operaci z toho umíš vytěžit maximum co momentálně jde a o tom to je ![]()
a ještě se tady ukazuje, jak moc je důležité s kým ten sex máš a jaký s ním máš vztah, s velkým manželem ti to nešlo a s průměrným milencem to máš raz dva
, takže to fakt není jen o velikosti, prostě to do sebe musí zapadnout ve všech ohledech
, říká se, že nejvíce sexuální orgán je mozek ![]()
@jege píše: Více
No to je moc hezké…zcela v souladu s tím co píšu…musí být na stejné vlně
Ale závidím…já jsem v tomhle úplně marná, nic bych nevymyslela a zrovna by se mi to hodilo
Tyjo, to jsou problémy prvního světa. Buď ráda, že s tebou vůbec chce někdo spát.
Já jsem třeba byla bez sexu asi tři roky a za tu dobu jsem zapomněla jak vypadá mužské přirození. Když jsem potkala přítele, nepoznala jsem, že má obrizku. Zkrátka jsem nepoznala rozdíl.
Nojo no.
Za mě bouře ve sklenici vody.
@Josef_t píše: Více
Pokud z toho nic nemá, tak jak by měla být spoluzodpovědna.
Když budeš mít úplně jiné preference, jak budeš spoluzodpovědný k partnerce?
@Josef_t píše: VíceŽádný nárok na vztah neexistuje
Musí hledat takovou co preferuje více to okolo než samotný zásun
@Birds píše: Více
Tak třeba by na něj praskla milenka. Jsou tu mnohem zbytečnější anonymy.
@Mango_Lassi píše: Více
to mi připomnělo, že já jsem si uvědomila asi až po 8 letech, že přítel ho má vlastně docela malého
, prostě mě to do té doby nějak vůbec nenapadlo řešit, protože jsem byla spokojená, orgasmus jsem měla téměř vždy ![]()
@Popeladym píše: Více
Přesně tak, modří už vědí a znají i mou identitu, ale nechci, aby takové info šlo dohledat zvenčí a bylo spojeno s mým nickem.
![]()
@Mango_Lassi píše: Více
A proč tři roky? To jsi za tu dobu nenarazila na někoho, kdo by se ti líbil?
Buď se mi líbil někdo, kdo mě nechtěl nebo jsem nenarazila na nikoho, kdo se mi líbil. Vzájemně se nepropojilo.