Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
4cm v obvodu?
i můj prst má větší obvod ![]()
Jestli ty nás tady netaháš za nos ![]()
@Anonymní píše: Více
Tzn. co? jako v klidovém režimu?
Na tom nějak záleží? Pokud máš 16cm v pevném stavu a zároveň nemáš problém s erekcí, tak není co řešit ![]()
Ne každá potřebuje, aby měl chlap 20cm+ hovado ![]()
V tom případě jsem to poprvé napsala správně a nechápu tedy tu opravu.
Průměr, neboli OBVOD penisu (kolem dokola) = 4cm? resp. kolik máš obvod?
Nikdy jsem neslyšela, že by se počítal PRŮMĚR penisu
vždycky délka x obvod…
Tzn. že pokud máš (ten nesmyslný) průměr 4cm, znamená to, že OBVOD máš cca 12cm?
Což je naprostý stardard
Nemusíš se bát ![]()
A copak se o penisu měří příčka? Ještě když napíšeš “jen 4cm” ![]()
Obvod je tedy 12,5cm, což je naprosto normální, možná i malinko nadprůměr.
Tak nechápu, co řešíš ![]()
Normalni penis
Co potrebujes, je pevna erekce a nasbirat zkusenosti. On ten sex zas neni takova veda.
Ses, pokud vim, v obou parametrech nad prumerem. Průměrná délka je něco kolem 15 (ovšem v evrope) a šířka tuším něco málo pod 4. Není nad čím věset hlavu ![]()
@ann_01s píše: Více
Od kdy je průměr obvod? Chodila jste do základky? Ale tak asi jste chyběla jen jednu hodinu, když znáte pí ![]()
Zakladateli - 16 cm délka a 4 cm průměr je naprosto OK. Obecně i velmi lehce nadprůměr. Klid
Pro většinu žen to bude naprosto dostatečné. A nezapomeň, většina žen je vzrušivá klitoriálně, takže hlavně se holce pak věnuj i jinak ![]()
Příspěvek upraven 03.03.25 v 06:22
Zdravim
Je mi 19 ale ten klasickej puberťáckej život jde mimo mě. Do klubu nechodím, nepiju, nechodím na koncerty atd., kamarádů taky nemam moc. Soustředím se hlavně na sebe a na rodinu, takže chápete asi ze sexuální zkušenosti taky nejsou.
No a to je to, mam proste strach ze nebudu budoucím partnerkám stačit, mam 16 cm ale asi jen 4 cm v průměru. Tak me zajímá jestli se s tim dá pracovat z vašich zkušeností.
Diky moc