Chová se chladně a nechce sex

Anonymní
17.2.25 19:47

Chová se chladně a nechce sex

Ahoj všem.. s přítelem jsme spolu 2 roky, z toho rok spolu žijeme. Vše bylo ok do té doby jakmile se mu přestalo dařit v pracovní oblasti. Začal být na mě nepříjemný bez důvodu, výbušný, hadavy..
A navíc přestal mít zájem o sex… když bylo vše ještě v pořádku, tak měl chuť pořád! Až jsem si rikala woow, ten má ale apetit… jenže to ustalo jak když utne… když třeba lezime večer v posteli a já mu naznacim, že bych chtěla sex, tak mě odmítá a někdy opravdu skarede :( pak jsem z toho smutná a tak za ním potom už nedolizam.. většinou mu to trvá tak týden než přijde sám, že chce sex. Ale oproti tomu, co to bylo předtím, kdy chtěl sex několikrát denně a všude, tak mi toto přijde zoufalé… dokonce jsem si koupila sexy obleček a když jsme měli večer jen pro sebe, tak se do toho nasoukala, upravila se a šla za ním… on drimal… já mu zacala dělat orální sex a s ním to ani nehlo. Prostě spal. To mě dorazilo úplně :( nikoho jiného nemá, Teda aspoň doufám, tvrdí to. Ale že by chlap přestal mít až takhle chuť na sex, když to předtím vyzadoval pořád?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3847
17.2.25 20:08

Woow
nejlepší část textu

Podle mě jsi fejk, nebo je tvůj přítel koko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 20:09
@Sadman píše: Více

Proc bych měla být fake? řeším problém, tak se ptamna názor nebo zkušenost :zed:

• Citovat
  • Upravit
454
17.2.25 20:14

Tady to rozhodne nevyresis… Mozna kdyby jsi to resila s nim, tak mas aspon sanci. Ale pokud rikas, ze ma problemy v praci a zije ve stresu, tak se napred bude muset vyresit toto a pak se uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 20:14

Kolik vám je?
Nemůže být unavený?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 20:17
@Anonymní píše: Více

Mu bude 47, já jsem o 8 let mladší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 20:18
@lucyk90 píše: Více

Vím, že to tady nevyresim, je se ptám na zkušenost nebo názor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 20:21

Můžeme to být cokoliv. Nemoc. Únava.
Pocit selhání v práci.
Nějaká vnitřní krize.

Jak dlouho to trvá? Ten rok co spolu bydlíte?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 20:24

Kamarádky manžel to má po lécích. Řešit to s lékařem nechce. Léky taky změnit nechce. A tak přes dva roky nic. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 20:26

Trvá to asi 3/4 roku.. kdy přišel práci… tak odteď doby je pryč i náš sexuální život. Na druhou stranu… když je nějaká příležitost, třeba teď Valentýn tak koupil kytku, uvařil večeři a měli jsme krásnou noc. Ale treba včera večer, když jsem opět naznacila, ze bych něco chtěla, tak prý ho bolí hlava :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 20:28

On žádné léky nebere. Prostě se uzavřel

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 20:28

Zkoušela jsi s ním o tom mluvit.
Co se děje?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 20:30

Ano, několikrát… odpověď vždy že sem nedaří, že se přede mnou stydí, že je neschopný, ale že tobude zase ok.. ale to už poslouchám 3/4 roku

• Citovat
  • Upravit
101920
17.2.25 20:41

Nebo ses prostě uz okoukana a vratil se do sve normalni frekvence sexu, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 20:44
@j.a.n.i1 píše: Více

Což je 3× do měsíce? Když to chtěl předtím stále? Zvláštní ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová