Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Woow
nejlepší část textu
Podle mě jsi fejk, nebo je tvůj přítel koko.
@Sadman píše: Více
Proc bych měla být fake? řeším problém, tak se ptamna názor nebo zkušenost ![]()
Tady to rozhodne nevyresis… Mozna kdyby jsi to resila s nim, tak mas aspon sanci. Ale pokud rikas, ze ma problemy v praci a zije ve stresu, tak se napred bude muset vyresit toto a pak se uvidi.
@lucyk90 píše: Více
Vím, že to tady nevyresim, je se ptám na zkušenost nebo názor.
@Anonymní píše: Více
Můžeme to být cokoliv. Nemoc. Únava.
Pocit selhání v práci.
Nějaká vnitřní krize.
Jak dlouho to trvá? Ten rok co spolu bydlíte?
Kamarádky manžel to má po lécích. Řešit to s lékařem nechce. Léky taky změnit nechce. A tak přes dva roky nic. ![]()
Trvá to asi 3/4 roku.. kdy přišel práci… tak odteď doby je pryč i náš sexuální život. Na druhou stranu… když je nějaká příležitost, třeba teď Valentýn tak koupil kytku, uvařil večeři a měli jsme krásnou noc. Ale treba včera večer, když jsem opět naznacila, ze bych něco chtěla, tak prý ho bolí hlava ![]()
On žádné léky nebere. Prostě se uzavřel
Ano, několikrát… odpověď vždy že sem nedaří, že se přede mnou stydí, že je neschopný, ale že tobude zase ok.. ale to už poslouchám 3/4 roku
Nebo ses prostě uz okoukana a vratil se do sve normalni frekvence sexu, no.
@j.a.n.i1 píše: Více
Což je 3× do měsíce? Když to chtěl předtím stále? Zvláštní ne?
Ahoj všem.. s přítelem jsme spolu 2 roky, z toho rok spolu žijeme. Vše bylo ok do té doby jakmile se mu přestalo dařit v pracovní oblasti. Začal být na mě nepříjemný bez důvodu, výbušný, hadavy..
pak jsem z toho smutná a tak za ním potom už nedolizam.. většinou mu to trvá tak týden než přijde sám, že chce sex. Ale oproti tomu, co to bylo předtím, kdy chtěl sex několikrát denně a všude, tak mi toto přijde zoufalé… dokonce jsem si koupila sexy obleček a když jsme měli večer jen pro sebe, tak se do toho nasoukala, upravila se a šla za ním… on drimal… já mu zacala dělat orální sex a s ním to ani nehlo. Prostě spal. To mě dorazilo úplně
nikoho jiného nemá, Teda aspoň doufám, tvrdí to. Ale že by chlap přestal mít až takhle chuť na sex, když to předtím vyzadoval pořád?
A navíc přestal mít zájem o sex… když bylo vše ještě v pořádku, tak měl chuť pořád! Až jsem si rikala woow, ten má ale apetit… jenže to ustalo jak když utne… když třeba lezime večer v posteli a já mu naznacim, že bych chtěla sex, tak mě odmítá a někdy opravdu skarede