Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
jak byste řešili/jak jste řešili situaci, kdy váš partner v dlouholetém vztahu není otevřený větším experimentům s jinými lidmi (například trojka), ale pro vás je to něco, co jste vždycky chtěli zkusit?
Komunikace o tomto probíhala opakovaně a jeho názor se opravdu nezmění.. je mu fyzicky zle z představy, že by se mě měl dotknout jiný muž a emočně by to prostě nezvládl, i kdyby byl u toho.
Já jsem zas v tomto asi víc otevřená a jelikož je můj muž můj první partner, asi mě láká i to „vyzkoušet“ jinde. Nevěra ale v žádném případě není řešení a nikdy bych do toho nešla..
Docela nám to dělá ve vztahu krize, když se k tomu tématu dostaneme.
Ještě dodám, že v sexu s ním jsem mega spokojená, experimentujeme a vše.. někdy si říkám, jestli nejsem divná, když bych to chtěla zkusit.. jakoby mi „nestačil“.
Trojka v sexu by měla být se souhlasem obou partnerů. Když bude do toho víceméně partner donucený, aby ti udělal radost, může to váš vztah narušit. A taky může být i taková možnost, že budeš mít z trojky velké očekávání a pak budeš zklamaná a ještě vám to po*ere vztah…nevím. můj názor. Pokud by byl partner proti, respektovala bych to.
můj názor
Příspěvek upraven 07.03.25 v 07:58
Tak mu navrhni trojku s holkou. Třeba bude pro. ![]()
Já ho chápu. Za mě do vztahu trojka nepatří. Řekl ti to jasně, tak na něj netlač.
Jestli tě to láká jinde tak se s ním rozejdi a můžeš experimentovat.
A ted to otočme..
Tvůj přítel bude chtít zit v polyamorii, takze by vám domů nastěhoval svoji novou pritelkyni. Pro něj splnění životních tužeb, tobě se najednou bude doma roztahovat cizí osoba, co na něj bude sahat, ty budeš zarlit a trpět.
Jaka se ti to líbí?
Na čemkoli ve vztahu se musí oba domluvit. Vy jste se nedomluvili. Nejsi zvířátko nebo male dite, dokazes vyhodnotit, co je pro tebe prinosnejsi, i když budeš muset něco obětovat.
Podle me kdyz vi, ze by ses mu navzdy zhnusila, coz citim, ze bych mela i ja, tak je nesmysl do toho jit, protoze vztah by sel do haje, to zalezi na tobe, co ti za to stoji. Proste by te furt videl s tim druhym a uz by te nechtel
Jak vyřešit situaci? Rozejdi se s ním a můžeš si užívat, jak chceš.
@Pidulka1991 píše: Více
Jenže ona chce počet zvýšit, ne snížit
![]()
@xavierka píše: Více
Tak bude hledat dva jiné, vždyť je to fuk a nejjednodušší řešeni. Dneska tolik online možností někoho rychle sehnat
…
@Pidulka1991 píše: Více
Fakt jo
kurnik a ja mám furt jednoho chlapa.
![]()
@Anonymous104 píše: Více
Jak dlouho spolu jste?
Dělá to na mě dojem, že tě dostihl fakt, že sis nic “neužila”. Dle mého směřujete k rozchodu
Co říká ranní věštecké kafe ![]()
Nakonec ho do toho dotlačíš.
Zážitek nic moc
vztah se ti rozpadne
a tím se potvrdí rčení, že „kdo chce víc, nemá nic“.
Rozejdi se s nim a bez se vybourit, at dostanes rozum. Nebo mu navrhni trojku s zenskou. To se jedne byvale meho ex velmi osvedcilo - tak dlouho do nej hucela, at zkusi trojku s dalsi zenskou, az to zkusili… on se do te druhe zamiloval a s tou prvni se rozesel.
Nechces spis toho druheho chlapa z duvodu, ze proste chces vyzkouset sex s jinym a tohle je (krome swingers party) jedina “legalni” cesta, jak toho dosahnout? Bohuzel, tak to nefunguje. Pokud partnera do neceho takoveho dotlacis, tak to vas vztah nemusi ustat.
V sexu platí právo veta, vždy. Pokud jeden cokoli nechce, druhý by ho do toho neměl nutit. Ale taky myslím, že když mu navrhneš trojku s další ženou, bude svolnější. Ale to se zase nebude líbít tobě, co? Tak jedině pár si najít ![]()
A jak by se ti líbilo kdyby před tebou naložil jiné ženě? Jako mít krizi, protože ti chlap nechce dovolit skočit na jiného frajera, je fakt úroveň
Ukonči to a můžeš jich mít třeba dvacet ![]()