Nový partner a menší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.3.25 14:19
@Lucy75 píše: Více

ONA má dvě malé děti, ne on…

• Citovat
  • Upravit
24991
10.3.25 14:22

Ááá - děkuji, chybka mého rychločtení v prokrastinačním okně ;) já se právě divila, že to ještě nikdo nezmínil

no tak to asi není moc proč váhat, prostě to zkusit a uvidí, no..
ale patchwork to bude tak jak tak.. ostatně jako skoro všude…
a taky se zamyslet, jak teda ON by dával ty dvě „hodně malé děti“

Příspěvek upraven 10.03.25 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 14:23

Já mám dvě malé děti…

• Citovat
  • Upravit
24991
10.3.25 14:24
@Anonymní píše: Více

jj, už to vidím
tak mne by asi na tvém místě zajímalo víc, zda tento fakt mu nevadí, dvě maličké děti, to je na partnera velká nálož.. on je bezdětný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 14:25

No jo, ale co nadělám, když otec odešel za milenkou, když byla dcera ještě mimino..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.25 14:25

Má už dospělé děti. Je starší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.25 14:28

Deti mu nevadí vubec, naopak… taky ho obdivuju.

• Citovat
  • Upravit
34473
10.3.25 14:28

Ono by asi hodně záleželo, v jaké životní fázi bych ho potkala. V takových 75+ si umím představit, že by to mohlo klapat. Ono mít chlapa, se kterým mi funguje chemie a nemám jí jak naplnit, tak to musí být frustrace jako blázen. Myslet si, že bude 100% fungovat vztah, ve kterém chybí jeden ze základních stavebních kamenů, tím si akorát zadělám na problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
10.3.25 14:32

a tobě dvě stačí? máme nyní doma podobný model (taky starší muž a dvě velmi dospělé děti ale k tomu jeden skorodospělý junior fakticky v jeho péči, u mne dvě juniorky fakticky ve společné péči),

v takovém případě jsou role celkem vyrovnané a rodinně to může fungovat, pokud pro jeho děti nebudeš zlatokopka třeba a nebudou se bát svatby ;) my to jeho dospělým dětem řekli rovnou hned, že se nemusí bát (kvůli dědictví logicky, to jsme nevyslovili), ale řekli jsme jim, že potřetí to ani jeden nemáme zapotřebí :mrgreen: myslím, že se všem ulevilo :mrgreen:
Pokud máte role hozené takto, bude tě zřejmě opečovávat a bude gentleman, mně osobně to velmi vyhovuje, jsem šťastná, tipuju, že bys mohla být taky :kytka:

Příspěvek upraven 10.03.25 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
10.3.25 14:32
@terien píše: Více

Ne, opravdu není důvod ustupovat ze svých požadavků.

Druhá otázka je, jak moc jsou ty požadavky reálné, protože skutečně nikdo není dokonalý. Spíš bych řekl, že u většiny jedinců budou nedostatky vyváženy něčím pozitivním.

A třetí otázka, spíše filozofická. Pokud od muže žena očekává neustále dokonalý postelový výkon - tj. v podstatě že se bude chvat jako gigolo - miláček žen.
Je otázka, jestli ona sama je ochotna a schopna se přepnou do role, která plně uspokojí jeho choutky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 14:33
@Birds píše: Více

Já se tedy taky schovám za anonym. A mám úplně stejnou zkušenost. Šířka je pro mě důležitější než délka.
A stejně je to pro zakladatelku informace úplně k ničemu. Musí to vyzkoušet a uvidí.

• Citovat
  • Upravit
34473
10.3.25 14:36
@Josef_t píše: Více

Nedostatky má každý a každý je ochoten tolerovat něco jiného. Ať si každý najde, co mu vyhovuje. Ať už v posteli nebo mimo ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 14:41

Stačí, další rozhodně nechci… proto si říkám, že by to mohlo být fajn.. dekuju za tvoji zkušenost a jsem ráda, že jsi šťastná. :)

On je velmi zajištěný, ale já rozhodně nejsem žádná zlatokopka… po tomhle já nejdu, zas o tolik starší není :lol: Já mám děti ve výhradní péči.

• Citovat
  • Upravit
24991
10.3.25 14:45

jasný, to ti píšu jen ať s tím počítáš do budoucna, že když tohle vše dáte a budete chtít být spolu a bude v tom láska, tak že ty dospělé děti někdy mohou dělat problémy…
jak které, to už je pak o povaze, o výchově… píšu to jen v takovém komplexním pohledu, že v tom základu pak je celkem jedno, zda ho má 11 nebo 14 cm, ale spíš jak sedí všechny okolnosti a lidi toho patchwork vztahu..
někdy to sedí ok a někdy vůbec.. a ani péro z koně by tomu nepomohlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
10.3.25 14:47

Asi nebudeš zlatokopka.
Ale člověk jako on bude o to citlivější na to, aby ho nějaká nezneužila. A třeba v budoucnosti nepodvedla.

Napadlo tě, že po tvém úvodním příspěvku asi nebudeš ta na kterou by vsadil společnou budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová