Nový partner a menší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.3.25 09:32
@Ploskutáček píše: Více

je pravda, že vagína je citlivá i v první třetině, nicméně vaginální orgasmus ženy dosáhnout většinou drážděním až v hloubce u čípku na to penisem málokdo dosáhne…, ale jak už jsem psala, i na to existují pomůcky, za mě asi lepší menší než velký, protože tu velikost lze fakt dohnat pomůckama, ale velkýho si asi chlap nezkrátí :lol:

• Citovat
  • Upravit
15005
10.3.25 09:34

Vždy jsem posuzovala muže jako celek. A jsem ráda, že tak posuzovali i muži mě. Je tu spousta diskuzí, kdy muž nechce s manželkou spát, ona je frustrovaná z nedostatku sexu a o velikosti penisu to fakt není. Respektive, k čemu ti bude velký penis, když s tebou nebude spát? To jsem jen chtěla nastínit jiný úhel pohledu. A mimochodem daleko častější orgasmus jak přes klitoris než vaginální. Každopádně je to na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 09:48
@Kfětoslava píše: Více

přes klitoris je častější, protože prostě většina českých mužů nemá tak dlouhé vybavení, ale mně to třeba nevadí, existují pomůcky a více ocením to, abychom si s mužem celkově sedli, protože ty zbylé věci se prostě vždy dají řešit a vyřešit…

• Citovat
  • Upravit
15005
10.3.25 09:55
@Anonymní píše: Více
:D S tím vybavením mě to pobavilo. Něco si přečti o tom, kolik žen dosahuje orgasmu, kolik procent z těch co dosahují, dosahují vaginálně a kolik% dosahují pokaždé nebo jen občas.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
10.3.25 09:59

Jak hluboko podle tebe ten čípek je? :lol:

• Citovat
  • Upravit
53190
10.3.25 10:00
@Velryba černá píše: Více

Tady mají někteří prachbídné anatomické znalosti :lol: Na čípek si většina žen povětšinu cyklu dosáhne prstem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 10:02

to je mi líto, jak jste se s tím prosím vyrovnala? Mám kamarádku, která to, že přišla o čípek hodně špatně nese, naštěstí má chápavého a plně podporujícího manžela, ale je to pro ní velmi těžké, protože byla jedna z těch, která právě tu stimulaci měla nejraději…

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
10.3.25 10:02

@unuděná no přesně, dospělé ženské a nemají ani základní vědomosti o vlastních reprodukčních orgánech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.25 10:08

jak je tedy možné, že s 15 cm penisem orgasmu nedosáhnu ani omylem, ale když si vezmu větší dildo, tak vždycky? :think:, to by mě vážně zajímalo, ale říkám, ani tak mi nevadí menší penisy, protože se to dá dohnat jinak :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
10.3.25 10:10

Netrefí se, nevhodný úhel. Ale délkou to není. Nebo máš dojem, že má průměrný gynekolog dvaceticentimetrové prsty? K čípku se dostaneš po zhruba devíti centimetrech, proboha. K zadní stěně, což je vlastně až za čípkem, je to cca 13 cm.

• Citovat
  • Upravit
11781
10.3.25 10:11

Aha, díky, rozšířila jsi mi sexuální obzory. Jednou vydám sexuální encyklopedii JAK VYDRÁŽDIT ŽENU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
10.3.25 10:13

Tak to zalezi co v sexu preferujes a jestli budete na stejne vlne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11781
10.3.25 10:18
@Kfětoslava píše: Více

A není vaginální o dost vzácnější? Jsou dva: jeden tlačítkovej, druhej vaginální, ten druhý je pro ženy obtižněji dosahnutelný, protože mužský úd není správně zakroucen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
10.3.25 10:18

to, ale zalezi taky na te zene… co v sexu potřebuje

Pokud jak pise unuděna potřebuje hlavně vnitřní stimulaci a poradně to cítit, tak z toho nic moc mit nebude…to se nedá nicim nahradit

Pokud je hlavně na venkovní hrátky všeho druhu…tak velikost nijak nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11781
10.3.25 10:19

Aha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek