Krásný vztah, ale v posteli hrůza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.3.25 18:04

Krásný vztah, ale v posteli hrůza

Rozumíme si strašně moc, přitahujeme se navzájem… ale bohužel partner má malý penis. Když dojde ke styku, tak téměř nic necítím :( když to srovnám s byvalyma, tak jsem si sex vždy maximálně užila i s orgasmem, což tady absolutně nehrozí. Je mi to líto, mám ho ráda jako člověka, ale nevím, jestli se v takovém vztahu dá vydržet, když mě nespokojí a nic z toho vlastně nemám. Děkuji za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
11.3.25 18:09

Však orgasmus se da docílit různými způsoby. Zase si vezmi, že s těma borcema,.co to bylo tak boží v posteli, z nějakého důvodu nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
11.3.25 18:13

Záleží na tom, jak moc je pro tebe sex důležitý. Jsou lidi, kteří by se bez sexu klidně obešli, nebo jim stačí jednou za čas „něco“ a dají přednost pohodovému partnerovi, který jinak bude mít minimum chyb.
A pak jsou lidi, kteří jsou ochotni smířit se s „horším“ partnerem a odpustit nějaké nedostatky, pokud to v posteli 100% klape.

Žádný muž ani žádná žena nemá všechno. Nikdo není dokonalý. Musíš si nastavit priority a rozhodnout se, co je u tebe v partnerství nejdůležitější, čeho jsi ochotná se vzdát, co jsi ochotná tolerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.3.25 18:16

Měla jsem bohužel stejný problém, ve vztahu jsem vydržela pár měsíců a pak šla o dům dál. Nešlo to prostě 🙈 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
11.3.25 18:20

Zkus se sebou něco udělat, ať se jemu ztopoří. To pak jsou ty penisy větší, tvrdší a sex je fajn.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.25 18:20
@vver1992 píše: Více

Gol by byl, kdyby to byl stejný muž :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.25 18:21
@MartaProchajda píše: Více

Ale s tím problém nemá, erekci má pevnou, ale prostě ho má malého jak na délku tak na šířku :(

• Citovat
  • Upravit
14845
11.3.25 18:24

A on nemá prsty a jazyk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
11.3.25 18:32

@Kfětoslava Kdyz to treba proste pro me neni ono. Jako dobry, ale stejne se to poradnemu sexu nevyrovna ani zdaleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
11.3.25 18:35
@Anonymní píše: Více

Místo malý na šířku se říká úzký. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2069
11.3.25 18:35

Existuji i ruzne nastavce, ale zalezi, jestli si je toho vedom a byl by s tim v pohode, nebo by ho to naopak hluboce urazilo, ale mohlo by to byt reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
11.3.25 18:38
@Afrikana píše: Více

Pak není nad čím přemýšlet :nevim: my v té situaci nejsme, to si musí zvážit každý sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40371
11.3.25 18:42
@Anonymní píše: Více

Když téměř nic při sexu necítíš, tak to je pak o ničem.

Mě by to taky nebavilo, takže soucítím, prostě k sobě nepasujete, škoda… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
11.3.25 18:46

Jedná má známá má muže o kterém se to veřejně ví (bývalá práce byla drbárna). Kluk byl ale vždy ochotný to řešit, bral to jako komplikaci na své straně.
Co vím, když jsme kdysi měli opileckou debatu, tak mají doma různé nástavce, hračky a prý je z něj mistr v prstech a jazyku. Ona vždy tvrdí, že chlapa s větším zájmem o její orgasmus nikdy neměla. :nevim:
Hádám že je to celé o přístupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105278
11.3.25 18:56
@Tayen píše: Více

Trochu problém je v tom, že i kdyby ona se obešla bez sexu, on to vůbec nemusí stejně. A co teď s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová