Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: VíceÚplně stejně jako tvůj partner a jsem “ráda”, že slyším, že to tak má i někdo jiný
@Anonymní píše: Více
A nejste z nich ospala, mela jsem Trazodon a po 1 prasku jsem 2-3 dny spala a byla mrtva…
@Anonymní píše: Více
Ten mam taky a naprosto všechno v pořádku ![]()
Libido mi to neovlivnilo, ale cesta k orgasmu je teď několikanásobně delší, pokud k němu vůbec dojde. Vždy je to neskutečná dřina :-/ A to s partnerem i bez.
Ahojte všem, to ze AD mnohdy maji vliv na libido je jasny, ale chci se zeptat tech, co to zažili, ovlivnilo vám to nějak významně i chut masturbovat nebo jen ciste chut na sex? Brala bych, ze libido bude obecně sníženo a ovlivni to tedy i chut masturbovat. Ale vim, ze muj partner masturbuje i nekolikrat do týdne, zatímco nás společný sexuální život zažívá velkou velkou krizi a to po něm nechci bůhví jaký výkon. Tvrdi mi, ze na to proste chut nemá a dal se o tom bavit v podstate nechce. Jeste upozorním,. nemam proti masturbaci vubec nic, sama to delam, ale ve chvíli kdy s vami partner nespi a vite, ze si to dela sam pravidelne, tak to cloveka mrzi. Moje otazka tedy zni, meli jste pri užívání AD chut na masturbaci, ale na sex tolik ne nebo to ovlivnilo obe sféry.