Potíže s dýcháním

Anonymní
20.7.21 09:50

Potíže s dýcháním

Zdravím chtěla bych se zeptat, občas mám pocit jako by se mi špatně dýchalo jako bych se nemohla donadechnout, nic vážného to není, říkám si jestli to nemůže být s alergie, třeba astma, nebo psychického původu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
20.7.21 09:53

Může to být cokoliv. Bez lékařského vyšetření na to nepřijdeš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65223
20.7.21 10:00
@Anonymní píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat, občas mám pocit jako by se mi špatně dýchalo jako bych se nemohla donadechnout, nic vážného to není, říkám si jestli to nemůže být s alergie, třeba astma, nebo psychického původu

všechno, co jsi vyjmenovala, to může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
20.7.21 10:47
@Anonymní píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat, občas mám pocit jako by se mi špatně dýchalo jako bych se nemohla donadechnout, nic vážného to není, říkám si jestli to nemůže být s alergie, třeba astma, nebo psychického původu

Já to mám třeba z alergie, projdu okolo keře a to je konec ale já byla u dr a řešila to s ním. Takže vím že to mám z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
20.7.21 10:52

Ja to mam od zablokovane hrudni patere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
20.7.21 11:54

Taky to občas tak mám, hlavně pokud jsou vedra. Mám lehké astma, objevilo se mi to v obou těhotenstvích. Když jsem se toho nemohla zbavit delší dobu šla jsem k doktorce, ta mě poslala na plicní, kdy mi dala léky, které pomohly. Stačilo užívání pár dní a hned to bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
20.7.21 12:28
@Anonymní píše:

Ahoj, mám přesně stejně problémy, jako ty a mám lehké astma, alergie, ale hlavně dle plicní Dr. to mám z psychiky. Určitě navštiv Dr. Já na to mám Ventolin a Rivotril. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.7.21 15:39

Jestli máš možnost si někde půjčit oxymetr, tak si změř saturaci. Pokud to bude ok, tak to nic není a je to psychické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
20.7.21 18:33

Jak jsi na tom s tlakem? Já ho mám nízký a když málo piju kolikrát se mi taky blbě dýchá a jsem taková malátná kolik toho vypijes za den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí