Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Může to být cokoliv. Bez lékařského vyšetření na to nepřijdeš. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat, občas mám pocit jako by se mi špatně dýchalo jako bych se nemohla donadechnout, nic vážného to není, říkám si jestli to nemůže být s alergie, třeba astma, nebo psychického původu
všechno, co jsi vyjmenovala, to může být
@Anonymní píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat, občas mám pocit jako by se mi špatně dýchalo jako bych se nemohla donadechnout, nic vážného to není, říkám si jestli to nemůže být s alergie, třeba astma, nebo psychického původu
Já to mám třeba z alergie, projdu okolo keře a to je konec ale já byla u dr a řešila to s ním. Takže vím že to mám z toho.
Taky to občas tak mám, hlavně pokud jsou vedra. Mám lehké astma, objevilo se mi to v obou těhotenstvích. Když jsem se toho nemohla zbavit delší dobu šla jsem k doktorce, ta mě poslala na plicní, kdy mi dala léky, které pomohly. Stačilo užívání pár dní a hned to bylo lepší.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám přesně stejně problémy, jako ty a mám lehké astma, alergie, ale hlavně dle plicní Dr. to mám z psychiky. Určitě navštiv Dr. Já na to mám Ventolin a Rivotril. Držím palce.
Jestli máš možnost si někde půjčit oxymetr, tak si změř saturaci. Pokud to bude ok, tak to nic není a je to psychické.
Jak jsi na tom s tlakem? Já ho mám nízký a když málo piju kolikrát se mi taky blbě dýchá a jsem taková malátná kolik toho vypijes za den?