Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dliuhodobe brzsinky jako prevence, jazdy den aspon 500 mg, za me bejkepsi od Swiss. Pak taky dlouhodobe lichorerisnice v tinkture. Pul roku minimalne. Pak samozrejme neprochladit a tak dva litry ciste vody denne. Pred sexem umyt vidou, po sexu co nejdriv vycurat a oplachnout.
Pri potizich kvalitni brusinkovy preparat + Blokurima. Davkovani podle schematu a pote jeste mesic, dva se mi osvedcilo vzdy vecer 1 sacek blokurima. Zabrani to navratu infekce. V pripade ze citis zacinajici infekci, znovu brusinky a Blokurima. Da se tak predejit i antb.
Ahoj, ja trpim na zanety opakovane, vzdy mi nejvic zaberou antibiotika, protoze zanet mam vzdy silnej..kazdopadne co mi jednou i přes silnej zanet pomohlo byla jiz zminovana blokurima, hodne pit urologicky caj, brusinky a dalsi vyrobky mi nepomohly, jen jsem z a to vyhodila spoustu penez.
Lichořeřišnice, rowatinex, hodně pít, správná hygiena, neprochladnout…většinou to ale končilo atb, protože přes bolest a krev v moči už to přírodně léčit moc nejde a když jsem to nechávala pár dní, že to „vydržim“ přišel zánět ledvin a to je teprve mazec…takže jediná rada, když to nepolevuje je jít k lékaři včas
Zdravím, doporučíte mi co je nejlepší na problémy s močovým měchýřem? Včera jsem byla v bazénu a bohužel mám potíže, děkuji.