Doba působení ATB biseptol

89
3.8.20 00:10

Doba působení ATB biseptol

Krásný večer všem :) :mavam: prosím vás, nevíte někdo jak dlouho trvá, než vyprchá ATB biseptol? Momentálně ho beru na zánět močáku, mám ho na 5 dní. V úterý ráno bych měla brát naposledy a jedná se mi o to, že ve středu vyrážíme na dovču, tak jestli už mohu normálně na sluníčko a večer si dát pivo? Díky a přeji krásnou noc :) :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7961
3.8.20 00:19
@Valburga píše:
Krásný večer všem :) :mavam: prosím vás, nevíte někdo jak dlouho trvá, než vyprchá ATB biseptol? Momentálně ho beru na zánět močáku, mám ho na 5 dní. V úterý ráno bych měla brát naposledy a jedná se mi o to, že ve středu vyrážíme na dovču, tak jestli už mohu normálně na sluníčko a večer si dát pivo? Díky a přeji krásnou noc :) :kytka: :andel:

Biseptol nejsou antibiotika, ale působí stejně jako antibiotika i když chemicky. Já bych tak 48 hodin počkal s pivem, spíš to nahraď nealkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
3.8.20 00:21

Biseptol je jedno z nejhorších svinstev. :? Nech tělo odpočinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
3.8.20 06:10

Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
3.8.20 06:21
@MrsNorris píše:
Biseptol je jedno z nejhorších svinstev. :? Nech tělo odpočinout.

Teď mi ještě vrtá hlavou, proč je to takové svinstvo? :think: neměla jsem ATB ani nepamatuji, ale vždy jsem měla nějaké penicilinove, tyhle mám poprvé a vůbec je neznám :think: q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí