Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Někdy se stává, že v době, kdy by běžně nastala menstruace, těhotná žena špiní.
V každém případě je ale nutné o špinění informovat lékaře.
Šárka
ahoj, chtěla jsem se zeptat ** jeslti to máte taky.. hrozně mě bolí pravý žebro, myslim, že mam tak veliký břicho i prsa a to žebro mi tam prostě vadí, ( nevim jak napsat líp teda) a hrozně to bolí, žebro prostě naráží na obvod mýho obřího břichaa a bolí to, a když sundam podprsenku, tak to mam na obou stranách..**
máte to podobně??? díky ![]()
Ahoj, já to také měla, ale určitě jdi hned k doktorce, dá ti na to hormony, já je brala do třetího měsíce. Ale říkají, že do toho třetího měs je špinění možné, jak se tam plůdek uhnízďuje a pak nějak nahlodává ty sliznice.
RadkaOR píše:
Ahoj, já to také měla, ale určitě jdi hned k doktorce, dá ti na to hormony, já je brala do třetího měsíce. Ale říkají, že do toho třetího měs je špinění možné, jak se tam plůdek uhnízďuje a pak nějak nahlodává ty sliznice.
TAK TO ASI NEBYLO NA MĚ ŽE??
ahoj já to měla taky s těmi žebry, ale to bylo asi od 8 měsíce a to mi malej dělal tělocvičné prvky uvnitř břicha. Chvíly jsem myslela že mi ty žebra zlomí .-D ![]()
Dobrý den, jsem v 9. týdnu těhotenství a jednou do měsíce se objeví mírné narůžovělé špinění. Asi bych se měla obrátit rovnou na ošetřující lékařku, ale možná dostanu odpověď rychleji zde?
Moc děkuji za odpověď. Jana.