Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahojky mám otázku, asi před týdnem jsem šla do konťáku vyhodit plast, a byla tam klícka a přes ní ručník, nějak sem si toho nevšímala šla jsem domu. Ale nějak mi to nedalo a musela sem jít podívat jestli tam nic není. A byli tam 4 potkánci. Vzala jsem si je domů hned sem jela koupit velkou klec nastudovala věci o nich a rozhodla jsem že si je nechám. Jsou to mrňouskové ještě. Jeden se nechá vzít do ruky a je úplně v klidu. Ale ty další Nee, přiblížím se ke kleci a hned utečou. Zvyknou si? 😕 děkuji
A jak malí jsou? Záleží jak se k nim choval předchozí majitel, ale může být že jeden bude přítulný, další si nikdy nezvykne, ale když se jim budeš věnovat, budou hodní. Potkani jsou chytrá zvířata a skvělí mazlíčci, tak jestli si je chceš nechat, hodně se jim věnuj 🙂 i když ve čtveřici si i vystačí sami 🙂
Asi se v původním “domově” chudáčci moc dobře neměli. Chce to čas!! Potkan je zvídavé zvířátko a ochočí se. Jinak jsi si jistá, že máš v kleci jen jedno pohlaví. Aby jsi za chvíli neměla velkochov. ![]()
Když se jim budeš věnovat, tak se ochočí. Každopádně dávej pozor na rozmnožování. Hlodavci se rozmnožují už v docela malém věku. Já ze 2 miminek křečků měla do 2 měsíců jich 7 😁 😁
Určitě si zvyknou chovám potkánky 8let, kdyby si chtěla tak napiš sz. Ráda ti poradím. Jinak jsi zlatá dušička, že si se jich ujala
![]()
Zbytek bez komentáře. Tohle může udělat jenom hovado takhle vyhodit zvířata
.
@Anonymní píše:
Ahojky mám otázku, asi před týdnem jsem šla do konťáku vyhodit plast, a byla tam klícka a přes ní ručník, nějak sem si toho nevšímala šla jsem domu. Ale nějak mi to nedalo a musela sem jít podívat jestli tam nic není. A byli tam 4 potkánci. Vzala jsem si je domů hned sem jela koupit velkou klec nastudovala věci o nich a rozhodla jsem že si je nechám. Jsou to mrňouskové ještě. Jeden se nechá vzít do ruky a je úplně v klidu. Ale ty další Nee, přiblížím se ke kleci a hned utečou. Zvyknou si? 😕 děkuji
@Anonymní píše:
Achjo, co to bylo za hovado, že je takhle odhodí
Jsi moc hodná, že si se vrátila a vzala je domů. Zkus je často brát do ruky, třeba si časem zvyknou. My máme 5 potkanů, od malinka braný často do ruky, každý den je pouštíme proběhnout po pokoji. Je s nima fakt sranda. Takže si myslím, že si zvyknou ![]()