Jak vypadají potničky?

225
28.5.10 07:55

potničky

Asi divný dotaz, ale nevím jak potničky vypadají. Malé se udělaly na tváři červené pupínky, z nichž většina má malinký bílý střed. Mohou to být potničky? Pokud ano, čím je mazat? Zkouším několik dnů Vitellu, což je mast se zinkem, ale nepomáhá. Stav trvá víc než týden. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22042
28.5.10 08:01

Myslím, že to budou určitě potničky… Mazání neporadím - my měli jen asi 2 dny, ničím jsme nemazali a zmizelo to samo. Třeba by něco vymysleli v lékárně…?

Příspěvek upraven 28.05.10 v 08:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.5.10 08:02

Teď jsem narazila o pár řádků níž na stejný dotaz, bude to asi novorozenecká vyrážka, podle toho co holky píšou, tak se mnou kdyžtak neztrácejte čas. Adminům omluva, že jsem zbytečně založila další téma. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.5.10 08:03
BohunkaP píše:
Myslím, že to budou určitě potničky… Mazání neporadím - my měli jen asi 2 dny, ničím jsme nemazali a zmizelo to samo. Třeba by něco vymysleli v lékárně…?Příspěvek upraven 28.05.10 v 08:02

Jojo Bohunko, právě balím divou zvěř a půjdu to tam vyzjistit :-) . Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
28.5.10 08:16

Nám v porodnici na tu vyrážku radili omývat vlažným černým čajem, ale zmizí to i bez omývání samo a podle toho, co si pamatuju, tak to holkám ani nijak nevadilo (nesvědilo).
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
28.5.10 08:25

Ahojky muj malý to má taky omývám mu to vlažným čajem z heřmánku a postupně mu to mizí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.5.10 23:16

Nám se teď taky objevily potničky :-( ale večer po koupání jsem to zkusila namazat prdelkovým krémíkem se zinkem a rybím tukem od Bubchenu a do rána to bylo pryč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
29.5.10 11:35

Ahoj! My na potníčky trpěli fakt hodně a jediné co nám pomáhalo byl sypký pudr za zadek :-) Sypali jsme všechno - tváře, záda, zadek, i ručičky. Potníčky to vysuší a oni se sami sloupnou. Hlavně se nesmí u potníčků koupat - dokud se nevyloupu, jinak jim to rozhnisá (teda aspoň podle toho co nám říkala moje pediatrička) :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
7.1.12 14:05

Jak je to teda s tím koupáním? My je ted asi máme ale nemame je nejaké hrozitánské. Oni tak mizi a zase se objevuji. A chci jit koupat. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.12 15:52

Ahoj, naše Kristýnka je měla zrovna před pár dny…koupali sme jí v heřmánku a mazali taky heřmánkovou mastí…nebo si do dlaní nasypejte avirilový zásyp a vmasírujte na vlhkou pokožku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí