Potracená embrya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
16.11.16 19:10

Tohle je moc smutné, když umře miminko po narození i ty pozdní potraty. Já za sebou potrat žádný nemam, zato několik nevydařených IVF. Taky to vždy byla už hotová embrya a když se nechytla nebo pustila v začátku, tak mě to moc mrzelo, i když to člověk nemůže brát jako „dítě“.
@Kattynka000 :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
9.12.16 19:03

Holky, kdo by si chtěl popovídat o těch našich andílcích v nebi a nechce veřejně, tak může sem

https://www.emimino.cz/…h-miminkach/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.12.16 19:38

Potratila jsem 4× v prvním trimestru. Naprosto mě to odrovnalo a psychicky hodně poznamenalo, nejhorší byl 4tý potrat kdy se nevědělo jestli jsem neměla molu a doktoři mě informovali o možné rakovině a po týdnu po revizi jsem musela na další, ale nakonec vše dobře dopadlo. 5té těhotenství vyšlo a mám vymodlené miminko, které mi pomohlo se na potraty kouknout tak, že to tak prostě mělo být, protože miminka nebyla v pořádku. Dnes děkuji osudu, že ke mě byl tak milosrdný a potrácela jsem takto brzy. Na potraty si vzpomenu, mám je někde hluboko v sobě, ale už to není taková bolest, protože mi andílci poslali miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
9.12.16 19:40
@Ginuš píše:
Potratila jsem 4× v prvním trimestru. Naprosto mě to odrovnalo a psychicky hodně poznamenalo, nejhorší byl 4tý potrat kdy se nevědělo jestli jsem neměla molu a doktoři mě informovali o možné rakovině a po týdnu po revizi jsem musela na další, ale nakonec vše dobře dopadlo. 5té těhotenství vyšlo a mám vymodlené miminko, které mi pomohlo se na potraty kouknout tak, že to tak prostě mělo být, protože miminka nebyla v pořádku. Dnes děkuji osudu, že ke mě byl tak milosrdný a potrácela jsem takto brzy. Na potraty si vzpomenu, mám je někde hluboko v sobě, ale už to není taková bolest, protože mi andílci poslali miminko.

Ano, je to hodně bolestný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital