Potrat 2 týdny po termínu MS

Anonymní
5.1.23 22:15

Potrat 2 týdny po terminu MS

Holky, muže mi někdo poradit? Třeba jste zažila některá to same…
Před svátky jsem otěhotněla, na Nový rok jsem špinila, což mě trochu znepokojilo, hned v pondělí mě vzala moje doktorka, potvrdila těhotenství, odpovídalo 5+5 tt. Prý zatím vše Ok, kontrola za 3 týdny.
Hned druhy den jsem začala krvacet jak při MS, úplně stejně se i cítím… Dr. má ale teď dovču a do nemocnice se mi úplně nechce. Čárka na těhotenskem testu je, ale slábne, predtim byly stejně s kontrolní…
Myslíte, ze se jedna o spontánní potrat a nemusím to resit, když je to takto v začátku? Nebo mám raději na pohotovost, i když se cítím,,dobre”?
A jak se to pak resi? Kontrola u doktora, jestli je vše pryc? Nebo je nutná kyretaz? Kdy se muže otěhotnět znovu?
Díky za nějaké rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35762
5.1.23 22:19

To je mi líto. Až přestaneš krvácet tak si zajdi na kontrolu jestli jsi se vyčistila. Pak bych nechala proběhnout jeden cyklus a zkusila to znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
5.1.23 22:28

Stalo se mi to ted na stedry den. spineni, pak krvaceni a bolesti, dalsi den jsem sjela na pohotovost, kde uz dr v deloze nic nevidela a HCG bylo stejne jak dva dny predtim. za 14 dni kontrola u OG i s HCG. deloza vycistene, HCG nizke. po MS muzeme zacit se snazenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
5.1.23 23:29

.

Příspěvek upraven 06.01.25 v 14:14

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.23 17:51

Holky, díky.
A jak dlouho jste krvacely? Jako při klasické menstruaci?

• Citovat
  • Upravit
leopanda
7.1.23 00:51

.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení