Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je mi líto. Až přestaneš krvácet tak si zajdi na kontrolu jestli jsi se vyčistila. Pak bych nechala proběhnout jeden cyklus a zkusila to znovu.
Stalo se mi to ted na stedry den. spineni, pak krvaceni a bolesti, dalsi den jsem sjela na pohotovost, kde uz dr v deloze nic nevidela a HCG bylo stejne jak dva dny predtim. za 14 dni kontrola u OG i s HCG. deloza vycistene, HCG nizke. po MS muzeme zacit se snazenim
Holky, díky.
A jak dlouho jste krvacely? Jako při klasické menstruaci?
Holky, muže mi někdo poradit? Třeba jste zažila některá to same…
Před svátky jsem otěhotněla, na Nový rok jsem špinila, což mě trochu znepokojilo, hned v pondělí mě vzala moje doktorka, potvrdila těhotenství, odpovídalo 5+5 tt. Prý zatím vše Ok, kontrola za 3 týdny.
Hned druhy den jsem začala krvacet jak při MS, úplně stejně se i cítím… Dr. má ale teď dovču a do nemocnice se mi úplně nechce. Čárka na těhotenskem testu je, ale slábne, predtim byly stejně s kontrolní…
Myslíte, ze se jedna o spontánní potrat a nemusím to resit, když je to takto v začátku? Nebo mám raději na pohotovost, i když se cítím,,dobre”?
A jak se to pak resi? Kontrola u doktora, jestli je vše pryc? Nebo je nutná kyretaz? Kdy se muže otěhotnět znovu?
Díky za nějaké rady.