Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, posledni ms jsem mela 6.8.
Na gyndu mam jit 9.9.Ale vcera nad ranem bolesti v podbrisku a spineni, sestra na gynde me poslala do nemocnice.
na ultrzvuku nic nevideli, dle krve hcg 439,7.
Zitra tjs.ve stredu mam jit znovu na krev, aby se vyloucilo mimodelozni teh,
mam narizeny klidovy rezim.
Zacala jsem uz i malinko krvacet, bolesti uz ustali.
Pry je to na zacatku normalni, ze se trochu krvaci a spini.
Ted cekat do zitra, to jsou nervy..asi o mrnouse prichazim… ![]()
Pravděpodobně normální biochemické těhotenství. Stává se to často. Proč se objednáváš tak brzy?
Může být biochemické, to se stává často a projde si tím skoro každá žena. Ani klid, ani návštěvy nemocnice ti nepomůžou a tak brzo tam ani nic vidět nemůžou.
@scarlet1988 jakého mrňouse? vždyť jsi v normálním termínu menstruace
V 5tt to není potrat, ale jen menzes. Zřejmě se jedná o biochemické těhotenství, embryo bylo vadné a přestalo se vyvíjet. Skončí tak velká část těhotenství.
@Janli píše:
V 5tt to není potrat, ale jen menzes. Zřejmě se jedná o biochemické těhotenství, embryo bylo vadné a přestalo se vyvíjet. Skončí tak velká část těhotenství.
ale dr me chvalil, ze mam pekne hcg…tak nevim proc to nereknou na rovinu, ze ppry spineni a slabe krvaceni je normal v zacatku ![]()
Uprimne, spis se divim, ze te s tim posila do nemocnice…je fajn, ze je doktorka pecliva, ze by ti treba za tyden zkontrolovala krev, ale embryo se sotva uchytilo, muze se jednat o biochemicke tehotenstvi, nebo se taky treba embryo udrzi (dle mych osobnich zkusenosti spis ne)…ale stejne se vetsinou spis ceka, nez lita na pohotovost…pozitivni test takhle na zacatku bohuzel neznamena automaticky, ze bude miminko..stalo se mi to x krat…drzim palce do budoucna
No já nevím, vždyť jsi teď v termínu menstruace, ne? Asi jsi to vše začala řešit příliš brzo. Teď vydrž a uvidíš, jak to dopadne. Buď se zárodek udrží a nebo odejde s menstruací.
@Melodie91 píše:
Uprimne, spis se divim, ze te s tim posila do nemocnice…je fajn, ze je doktorka pecliva, ze by ti treba za tyden zkontrolovala krev, ale embryo se sotva uchytilo, muze se jednat o biochemicke tehotenstvi, nebo se taky treba embryo udrzi (dle mych osobnich zkusenosti spis ne)…ale stejne se vetsinou spis ceka, nez lita na pohotovost…pozitivni test takhle na zacatku bohuzel neznamena automaticky, ze bude miminko..stalo se mi to x krat…drzim palce do budoucna
dekuji, zitra mam jit jeste jednou na krev, aby se pry vyloucilo mimodelozni,..dam vedet jak to dopadlo…zatim jen spinim…
@nozu píše:
No já nevím, vždyť jsi teď v termínu menstruace, ne? Asi jsi to vše začala řešit příliš brzo. Teď vydrž a uvidíš, jak to dopadne. Buď se zárodek udrží a nebo odejde s menstruací.
dekuji
@scarlet1988 píše:
ale dr me chvalil, ze mam pekne hcg…tak nevim proc to nereknou na rovinu, ze ppry spineni a slabe krvaceni je normal v zacatku
Většina žen to totiž vyžaduje. Zachraňovat, i když lékař tuší, že není ani co, léky s efektem placeba, klidový režim… Mrkni se na tenhle článek, podle mě hodně rozumně napsaný, i když někdo by třeba řekl, že neempatický až hrubý
https://bartak-alexandr.webnode.cz/…i-potraceji/
Mrzí mě, čím si procházíš
Já tě chápu
Ale je to tak, jak píšou ostatní. Jestli těhotenství odchází, nedá se dělat vůbec nic. Na druhou stranu hladina hcg je vysoká. Pokud poroste, je šance. Když bude klesat, nedá se nic dělat, nevyšlo to. V děloze každopádně nic vidět nebude, to je v pořádku. Viditelný utz je těhotenství s hcg alespoň 1tisíc jednotek. Lékař ti nemůže narovinu říct, že je konec, protože to netuší. Je šance, jakkoli malá ![]()
Musíš čekat ![]()
@Fiducia píše:
Mrzí mě, čím si procházíšJá tě chápu
Ale je to tak, jak píšou ostatní. Jestli těhotenství odchází, nedá se dělat vůbec nic. Na druhou stranu hladina hcg je vysoká. Pokud poroste, je šance. Když bude klesat, nedá se nic dělat, nevyšlo to. V děloze každopádně nic vidět nebude, to je v pořádku. Viditelný utz je těhotenství s hcg alespoň 1tisíc jednotek. Lékař ti nemůže narovinu říct, že je konec, protože to netuší. Je šance, jakkoli malá
Musíš čekat
Moc děkuji za útěchu, už jsem to obrecela..uvidím zítra ještě na krvi a chce mi udělat i utz.
Bohužel je to časté, proto se nemá testovat příliš brzo. Příroda ví, co a proč to dělá ![]()