Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak pokuď jsi nemocná,žádný zákrok ti dělat nebudou.To se ani nemusíš ptát,protože je to zásah do organismu a ještě ke všemu do oslabeného.Můžou nastat potom problémy.Ale přeji ať to dopadne jak si přeješ. ![]()
Do pondělka času dost. Třeba to angína nebude, může to být změnou počasí.
No tak to mam teda radost… A mužou to udělat po 12 tt?? jsem obědnaná na pondělí hned ráno. Mám už předoperační výšetření, zaplacenou žádost. Ach jo to je pruser ![]()
@Anonymní píše:
No tak to mam teda radost… A mužou to udělat po 12 tt?? jsem obědnaná na pondělí hned ráno. Mám už předoperační výšetření, zaplacenou žádost. Ach jo to je pruser
Když jsi čekala tak dlouho, tak dva dny v tom už takovou roli hrát nebudou. Nacpi se vitamíny a modli se ať to přejde.
No potrat se dělá pouze do 12 tt,tak jestli jsi nemocná později ti ho dělat ani nemůžou,no bohužel.Ale rozhodně bych nešla do narkózy a neohrozila v krajním případě i svůj život,když už jsi se rozhodla takto.Nevím co na to napsat. ![]()
Čistě teoreticky, nešlo by to udělat ve spinálu? Když se v tom dělají císaře… Ale nevím, zda tam taky nejsou podmínky zdravosti.
Jako zase na druhou stranu, jak se to dělá, když je ženská nemocná a musí se udělat císař akutně, nějak se to udělat přeci musí…
Pokud bys byla opravdu nemocná a opravdu ti potrat nevyšel, tak ještě stále můžeš dítě poskytnout k adopci. Není to tak „úhledné“ jako potrat, kdy okolí neví, že jsi kdy byla těhotná, nosit dítě s tím, že ho nechci musí být hodně těžké, na druhou stranu - není to nemožné a jako bonus, uděláš někoho šíleně šťastným, pokud vlastní mít nemůže.
@Gladys no o tom jsem také přemýšlela,ale tady je možnost volby,lékařům je jedno v jaké situaci zakladatelka je,ale v případě císaře se jedná o dva životy z nichž minimálně jeden je v ohrožení.
Ahoj… Mám dotaz. V pondělí jdu na potrat a dnes mě začalo strašně bolet v krku… Zřejmě to bude angína. Teplotu nemám. Na ty netrpím. Teď mám strach, jestli mě tam vezmou. V uterý budu 12 tt a už by mě to neudělali. Nevíte někdo jak to je?