Potrat a angína

Anonymní
12.5.12 14:03

Potrat a angína

Ahoj… Mám dotaz. V pondělí jdu na potrat a dnes mě začalo strašně bolet v krku… Zřejmě to bude angína. Teplotu nemám. Na ty netrpím. Teď mám strach, jestli mě tam vezmou. V uterý budu 12 tt a už by mě to neudělali. Nevíte někdo jak to je?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4316
12.5.12 14:15

Tak pokuď jsi nemocná,žádný zákrok ti dělat nebudou.To se ani nemusíš ptát,protože je to zásah do organismu a ještě ke všemu do oslabeného.Můžou nastat potom problémy.Ale přeji ať to dopadne jak si přeješ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.5.12 14:22

Do pondělka času dost. Třeba to angína nebude, může to být změnou počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.12 14:23

No tak to mam teda radost… A mužou to udělat po 12 tt?? jsem obědnaná na pondělí hned ráno. Mám už předoperační výšetření, zaplacenou žádost. Ach jo to je pruser :(

• Citovat
  • Upravit
20557
12.5.12 14:25
@Anonymní píše:
No tak to mam teda radost… A mužou to udělat po 12 tt?? jsem obědnaná na pondělí hned ráno. Mám už předoperační výšetření, zaplacenou žádost. Ach jo to je pruser :(

Když jsi čekala tak dlouho, tak dva dny v tom už takovou roli hrát nebudou. Nacpi se vitamíny a modli se ať to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
12.5.12 14:29

pokud to je angina,tak ti zakrok udelat nemohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
12.5.12 14:38

No potrat se dělá pouze do 12 tt,tak jestli jsi nemocná později ti ho dělat ani nemůžou,no bohužel.Ale rozhodně bych nešla do narkózy a neohrozila v krajním případě i svůj život,když už jsi se rozhodla takto.Nevím co na to napsat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.5.12 14:43

Čistě teoreticky, nešlo by to udělat ve spinálu? Když se v tom dělají císaře… Ale nevím, zda tam taky nejsou podmínky zdravosti.
Jako zase na druhou stranu, jak se to dělá, když je ženská nemocná a musí se udělat císař akutně, nějak se to udělat přeci musí…

Pokud bys byla opravdu nemocná a opravdu ti potrat nevyšel, tak ještě stále můžeš dítě poskytnout k adopci. Není to tak „úhledné“ jako potrat, kdy okolí neví, že jsi kdy byla těhotná, nosit dítě s tím, že ho nechci musí být hodně těžké, na druhou stranu - není to nemožné a jako bonus, uděláš někoho šíleně šťastným, pokud vlastní mít nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
12.5.12 14:48

@Gladys no o tom jsem také přemýšlela,ale tady je možnost volby,lékařům je jedno v jaké situaci zakladatelka je,ale v případě císaře se jedná o dva životy z nichž minimálně jeden je v ohrožení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí