Je mi 43 a jsem těhotná po tom, co jsem to už vzdala....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
28.7.19 13:27

Dite bych si nechala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.7.19 13:29

Tak dítě bych si asi nechala. Je zázrak, že se to povedlo, tak bych to tak brala a těšila se na miminko :srdce: člověk neví co bude, žila bych přítomností a až dítě povyroste tak bych řešila práci. Když se to stalo, nějaký důvod k tomu byl ;) :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.7.19 13:30

Budeš si to jednou šíleně vyčítat, to mi věř. I když to teď vidíš jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.7.19 13:31

Asi jedna z mých největších pochybností, možná dokonce jediná, by se týkala zdraví toho miminka. Nevím tedy, jaké je riziko, že se může narodit nějak postižené nebo těžce nemocné, ale v tomto věku bych z toho měla docela strach. Jsem ráda, že jsem nemusela nikdy řešit takové dilema, měla jsem děti ve 20 a 23. Bude to určitě moc složité rozhodnutí, tak vám přeju, abyste se rozhodli dobře, což znamená, abyste toho nemuseli nikdy litovat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.7.19 13:32

Taky jsem pro dite si nechat, je to dar že se to podařilo přirozeně! A co širší rodina, nemáš sourozence nebo bývalá rodina od muže by nepomohla v krajním případě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
28.7.19 13:33

Nejsem žádnej fanda těhotenství po čtyřicítce a navíc s tak starým partnerem, ale ve tvém případě bych si ditě nechala. Jiná situace by byla, kdybys už nějaké dítě měla, ale pokud jsi bezdětná, chceš a cítíš se, neváhala bych. Jasný, ideální to není, ale tragedie také ne.

• Citovat
  • Upravit
15297
28.7.19 13:35

Ve tvém věku bych si dítě nechala. Za předpokladu, že bude zdravé. Věk manžela je bohužel už za hranou. Takže musíš počítat s tím, že kdyby se mu něco stalo, budeš se muset postarat sama. Máš aspoň případnou pomoc v rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15132
28.7.19 13:36

Tady je víc problém asi věk manžela, to je přece jen hodně. Nicméně, s tou prací, proč bys nemohla po mateřské nastoupit do práce zpět. Manžel bude předpokládám v důchodu, takže dojít do školky s dítětem by mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
28.7.19 13:40

Je mi 42, v době porodu bude 43 a otěhotnění bylo také překvapení. Na potrat kvůli věku bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.19 13:40

Resila jsem něco podobného. Dnes už bych šla na potrat. Tenkrát jsem nesla. Manžel sliboval, jak bude pomáhat, on dítě chtěl. Nepomáhá. Jsem vyrizená. Přišla jsem o kamarády, náš vztah je úplně jiný a já jsem úplně hotová. Dnes bych to udělala jinak. Malý je úžasný, tim, ze už mi je hodně, tak ale stojím nohama na zemi. Lituji Te, rozhodni se dobře. Děkuji za anonym - osobní info.

• Citovat
  • Upravit
28.7.19 13:42

Pokud se na něj necítíš odpověď je jasná. :srdce: držím ti palce. Musíš rozhodnout ty sama za pomoci manžela, nikdo jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15132
28.7.19 13:45
@Anonymní píše:
Resila jsem něco podobného. Dnes už bych šla na potrat. Tenkrát jsem nesla. Manžel sliboval, jak bude pomáhat, on dítě chtěl. Nepomáhá. Jsem vyrizená. Přišla jsem o kamarády, náš vztah je úplně jiný a já jsem úplně hotová. Dnes bych to udělala jinak. Malý je úžasný, tim, ze už mi je hodně, tak ale stojím nohama na zemi. Lituji Te, rozhodni se dobře. Děkuji za anonym - osobní info.

Mohu se zeptat proč jsi přišla o kamarády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
28.7.19 13:47

Milá neznámá, nechte si to dítě. Vždyť je to zázrak, že se to povedlo. Nejste tak stará, proboha! Dnes je jiná doba! Já mám také 43 let a dcerka včera oslavila své první narozeniny. Nezahazujte šanci, kterou vám život přinesl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.19 13:50

Prosím anonym, nebo smazat. Manželovi je 41 a je vážně nemocný. Mně je 42. Nečekané miminko jsme si nechali (upřímně - stejně bych tam nedokázala jít) a je to to nejlepší, co jsme mohli udělat, i přes tu celou situaci. Můžeš umřít za rok nebo za 30 let, to nikdo neví.

• Citovat
  • Upravit
5511
28.7.19 13:55

Narodila jsem se mame ve 41. Zadny problem nebyl, normalne me vychovala a venuje se vnoucatum.

Ty by sis dokazala odpustit potrat ditete, na ktere jsi cekala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky