Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
PLASIM PLASIM PLASIM poradte prosim:
vcera jsem si dala sopsky salat, trictvrte hodiny na to, mi zacaly uplne neskutecny krece bricha, sla jsem na velkou, ale krece silily. bylo jich cca 7 asi tak po 8 minutach a hrozne silny, prirovnala bych to k porodnim bolestem. pri posledni kdyz jsem uz i knourala nahlas jak mi bylo hrozne jsem vytlacila prujem ale jen trochu. Ta jedna krec trvala asi tak 35sekund. po te posledni uz krece neprisly. nekrvacim ani nespinim, ale pocitove se citim hrozne, brisko uz vubec neboli.
co si o tom myslite?
kdyby to byl potrat tak bolesti neprestanou ne? nebude to takhle nacasovany. treba to byl opravdu jen ten prujem, ale jsem hrozne vydesena.
na pohotovost se mi nechce, protoze mi nic uz neni a kdybych aspon vedela ze uz tam bude srdicko, tak nereknu a sla bych tam, ale ono jeste nebude a stejne by mi nic nerekli jestli zije nebo ne, protoze plod neodesel.
ahoj,myslím,že to potrat nebude,uvidíš,jestli začneš špinit či krvácet,ale mylsím,že ne,mooc držím palečky ![]()
A jak dlouho jsi těhotná? Mě se tohle stalo na začátku těhu, myslela jsem, že snad rodím
))) Sténala jsem hrozně, ale nedivme se, když jsem si dala kybl zelňačky a na to šulánky s makem! Myslím, že je to tím, jak se změní uspořádání v břiše-děloha tlačí na střeva apod., potom můžou nastat křeče. Ale nejsem odborník, tak nevím ![]()
jo a kup si magnezium,ty křeče při průjmu taky nedělají dobře děloze,a odpočívej
krvacis? urcite bych v pondeli navstivila gyndare at predepise magnezium, pokud nezacnes krvacet driv:(
Ahoj, tak já teda těhotná nejsem, ale to co popisuješ jsem nedávno zažila taky a fakt být těhotná tak si myslím, že rodim, nebála bych se to přirovnat kontrakcím před tlačením! Takže potratu se neboj, určitě to bylo jen těmi střevy.
Ahojky včera sem měla salát a stalo se mi to samé, mamka říkala, že byla asi špatná ta majonéza, měla sem pak hrozný průjem, ale naštěstí to tak za půl hodiny přešlo…Udělala jsem si hořký čaj a teď už jsem úplně v pohodě..věřím že jsi měla úplně to samé
Romčo, já bych se taky přikláněla spíš k zažívacím problémům, ale stejně bych se radši nechala zkontrolovat… Jestli jsi v 7. tt, tak už srdíčko vidět bude!
Moc držím palce!
Mně se to stane tak 2× do roka, sním něco špatnýho, začnou neskutečný křeče, pocit na omdlení, studenej pot, dokud to nevyjde, trpím neskutečně. Upřímně pro můj klid bych hned v pondělí zavolala ke gyndařovi, ale myslím, že to bylo opravdu jen zažívací. Držím palce ![]()
HOLKY, to jsem presne potrebovala. hned je mi lip.
ja mam taky krece pri prujmu, ale tohle jsem fakt jeste nezazila. Za cely den jsem nijak jidlo neplacalo oproti jinym dnum, takze jsem se bala nejhorsiho.
Ted porad nakukuju do kalhotek, ale vse zatim v poradku. Jsem v 6 tydnu a nejake drobne. Taky jsem cetla ze pri zamlklem tehotenstvi nejsou zadne priznaky, takze se hodim do klidu a budu ok, jen ve me porad hloda, ze to nebyl prujem na nekolikrat jak to vetsinou byva, ale jen jednou a pak dost ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.