Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim vsechny jsem jeden clovek z vas co hrozne trpi proto zakladam tuto diskuzi uz si nevim rady a strasne rada bych si chtela s nekym povidat kdo ma podobne problemy jako ja. Hrozne si prejem miminko a uz po čtvrte to skoncilo spatne poprve samov.potrat 2× ZT a nasledovali revize po nich spoustu vysetrovani zjistili mi mutaci leiden a MTHFR. Meli jsme hroznou radost,kdyz se ukazali // bezela jsem hned na hematologii pro inekce na redeni krve vse bylo v poradku v 6tt silne krvaceni o miminko jsme zas prisli samovolne. Je mi s toho hrozne jeste zadny deti nemam a mam strach,ze se to bude zase opakovat o dalsi pokus se budem snazit az v prosinci. Je tu nekdo s podobny osudem a s dalsim snazenim??? Moc dekuji za odpovedi
labro přidej se k nám do otehotnení po potratu..jinak já sem na tom stjne jako ty..alenám sejedno povedlo,ated už 3×zase ne
je to uzavřená diskuze…tady požádej o vstup
https://www.emimino.cz/…skuze-51160/
ahoj Labro,tak to je smutné
já zatím zažila jeden potrat a snažíme se dále, ale nevím také co bude…navíc je mi už 32 a děti ještě nemáme…kolik je tobě? plno kamarádek okolo mě také potratilo…je to dnes čímdále běžnější
ale většina pak měla další těhu v pořádku…jen jedna z nich měla za sebou asi 4 potraty, pak jí zjistili štítnou žlázu…spravili to práškama a teď čeká druhé
věř doktorům, dnes už to musí nějak zvládnout..zkus kdyžtak jiné odborníky a určitě to vyjde
musí to být ale asi dost psychicky náročné…ale zase na druhou stranu otěhotnět můžeš, tak to by bylo, aby se to nepovedlo…držím ![]()
labra sme tamholky se stejným osudem a iopakovanými ztrátami..jen prosímte..schválení chvilku potrvá..než setracy..ukáže apustí te
tadybyla diskuze..před uzamčením
https://www.emimino.cz/…nkovani/277/
Muzu jeste poprosit nevim kde muzu pozadat o vztup,kdyz jdu na ten odkaz tak me to posle na tu hlavni stranku. Jsem tu nova poradne nevim jak to tady chodi moc dekuji. Mikysku je mi to moc lito ty potraty jsou hrozny a dost narocny i po psychicke strance a nejhorsi je ten strach co bude dal. Jinak mi bude 25let. Jenom me zarazi me doktorka rikala ze spatna stitna zlaza nema vliv na potraty,ze to ma akorad vliv nato,ze ma nekdo potom miminko mensi nebo vetsi. Jinak preji krasne snazeni a at se brzy zadari.
A jeste jestli se muzu zeptat nerekli ti cim to mohlo byt,ze jsi potratila?
aha..tak skus tady..najdi si diskuzi otehotnení po potratu..a tam zažádáš
https://www.emimino.cz/skupiny/
Labra píše:
Muzu jeste poprosit nevim kde muzu pozadat o vztup,kdyz jdu na ten odkaz tak me to posle na tu hlavni stranku. Jsem tu nova poradne nevim jak to tady chodi moc dekuji. Mikysku je mi to moc lito ty potraty jsou hrozny a dost narocny i po psychicke strance a nejhorsi je ten strach co bude dal. Jinak mi bude 25let. Jenom me zarazi me doktorka rikala ze spatna stitna zlaza nema vliv na potraty,ze to ma akorad vliv nato,ze ma nekdo potom miminko mensi nebo vetsi. Jinak preji krasne snazeni a at se brzy zadari.A jeste jestli se muzu zeptat nerekli ti cim to mohlo byt,ze jsi potratila?
no,při prvním potratu se to neřeší, až tak po druhém. Mě řekli, že poprvé je to běžné a co jsem koukala na statistiky tak asi ano…a je to i dobou…prostředím
Jinak jsem četla plno příspěvků a plno problémů bylo právě s tou štítnou žlázou a plno holek dostalo nějaké prášky a pak už se to povedlo…ale záleží na doktorech…kamarádka o které jsem psala potratila čtyřikrát a nic neřešili..tak přešla jinam…tam jí přišli na problém..vyřešili ho a je ok…
Mikysku dekuji jeste se nato zeptam doktoru a neco si o tom i prectu na internetu pro miminko udelam vsechno jen,abych ho mela. Peto uz to mam ted cekam na schvaleni hrozne moc dekuji
Ahoj Peťo porad me to tam nechce pustit kdyz kliknu na opakovane potraty,tak me to skoci na profil a tam je akorat zadosti o clenstvi ve skupine opakovane potraty a kdyz na to kliknu nic se neukaze. Dekuji moc za radu
labro..užte pustí..nebyla na pc…
..ono to chvilku to schválení trvá..
ahoj labro moc te obdivuju ze to porad tak zkousite…ja jsem o jedno mimi prisla kvuli tomu ze se mu nevyvinulo srdicko, ted jsem tehotna opet v 6 tydnu a 6 dnu a doktor mi oznamil ze se historie opakuje a pristi tyden jdu na kyretaz..je to strasnej pocit..poctive jsme s manzelem dodrzeli co mi byvaly lekar doporucil, brala jsem veskery prasky co mi napsali, nic jsem nedelala…a presto…ted je moje bolest cerstva a jeste vic to bude bolet pristi tyden po kyretazi ale vim, ze se jen tak nevzdam…
To mě je teprve 17 a už se mi to taky stalo 1×…
Byla jsem v 6 týdnu a začla jsem z ničeho nic krvácet jako při menstuaci..
Doktoři neznají příčinu. Jen mi zjistily, že mám obrácenou dělohu..
Bojím se, že to takhle bude pořád ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.