Genetika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.10.10 15:45

genetika

ahojky!Doktorka mě chce poslat na hormonální profil.jsme po dvou potratech.Akorát jsem nepochopila kdy se to odebíra.Musí to být vždycky 3.den cyklu?Něco říkala o 3.-21.cyklem,ale nejsme si jistá.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
5.10.10 15:51

ahojky, hormóny se nabírají 2.-3. dne cyklu a pak asi kolem toho 21. dnu znova ;o) ale jestli si to nepamatuješ přesně,tak jí zavolej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.10.10 15:51
Sluníčko 1986 píše:
ahojky!Doktorka mě chce poslat na hormonální profil.jsme po dvou potratech.Akorát jsem nepochopila kdy se to odebíra.Musí to být vždycky 3.den cyklu?Něco říkala o 3.-21.cyklem,ale nejsme si jistá.díky

Mě odebírali krev 3tí den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.10 16:36
yweta píše:
ahojky, hormóny se nabírají 2.-3. dne cyklu a pak asi kolem toho 21. dnu znova ;o) ale jestli si to nepamatuješ přesně,tak jí zavolej…

jo jo moc díky,jdu teprve v pátek na krev a stejně se pak domluvíme na ty hormony,jen jsem chtěla mít představu jak to vlastně je díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.10 16:37

díky moc za odpověď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.10 16:38

a ještě co se podle toho vlstně zjistí?Nebo co Vám zjistili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.10 12:52

taky mě ted čeká genetika.jsem po 2 potratech a prý mi budou dělat imunologický vyšetření a genetiku,jsem tam objednaná na čtvrtek,ale co bude vubec nevím ,jestli to bude jen konzultace,kde se nejdříve něco dovím co bude,nebo jestli mě už rovnou vemou krev?? :nevim: no hlavně ,aby mi vše dobře dopadlo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty