Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky!Doktorka mě chce poslat na hormonální profil.jsme po dvou potratech.Akorát jsem nepochopila kdy se to odebíra.Musí to být vždycky 3.den cyklu?Něco říkala o 3.-21.cyklem,ale nejsme si jistá.díky
ahojky, hormóny se nabírají 2.-3. dne cyklu a pak asi kolem toho 21. dnu znova ;o) ale jestli si to nepamatuješ přesně,tak jí zavolej…
Sluníčko 1986 píše:
ahojky!Doktorka mě chce poslat na hormonální profil.jsme po dvou potratech.Akorát jsem nepochopila kdy se to odebíra.Musí to být vždycky 3.den cyklu?Něco říkala o 3.-21.cyklem,ale nejsme si jistá.díky
Mě odebírali krev 3tí den cyklu.
yweta píše:
ahojky, hormóny se nabírají 2.-3. dne cyklu a pak asi kolem toho 21. dnu znova ;o) ale jestli si to nepamatuješ přesně,tak jí zavolej…
jo jo moc díky,jdu teprve v pátek na krev a stejně se pak domluvíme na ty hormony,jen jsem chtěla mít představu jak to vlastně je díky
a ještě co se podle toho vlstně zjistí?Nebo co Vám zjistili?
taky mě ted čeká genetika.jsem po 2 potratech a prý mi budou dělat imunologický vyšetření a genetiku,jsem tam objednaná na čtvrtek,ale co bude vubec nevím ,jestli to bude jen konzultace,kde se nejdříve něco dovím co bude,nebo jestli mě už rovnou vemou krev??
no hlavně ,aby mi vše dobře dopadlo ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.