Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
zajímalo by mě, zda-li jste některá podstoupila genetické vyšetření v Centru lékařské genetiky v Českých Budějovicích po prodělaných několika potratech? Jak jste byly spokojené? Ohledně přístupu. A jaké všechna vyštření jste podstoupily? Jak dlouho trvaly výsledky? A co vše potřebovali vědět? Děkuji moc. Snad se někdo najde. ![]()
Ahoj,já osobně jsem tam byla,protože můj gynekolog chce,aby nastávající maminky měly dostatečnou péči,takže je posílá na tzv. velký ultrazvuk,kde jsou vidět VVV,… strašně příjemný personál jak sestry,tak lékaři.
Já jsem tam taky byla,protože chtěl mít můj gynekolog jistotu i když testy dopadli dobře,ale přeci jen čekám dvojčátka…Sestry i doktoři byli velice příjemný a výsledky testů mi dali hned,aby jsem je vzala svýmu dr..Pokud si sebou vezmeš dvd,tak ti i nahrají ultrazvuk,fotky dávají automaticky. ![]()
já taky byla na getice v čb, sice nejsem po potratu, sestříčky moc příjemné, i pak doktor čutka který mi dělal vyyšetřený je milý i když trochu neobvyklé povahy, ale v pohodě:-)
Diky holky,ale ja myslela vysetreni genetickych testu me a meho manzela. O mimnko jsem prisla. Kolem toho jsem chtela podrobnosti. Ale jinak diky za reakce. ![]()
Bee ..zkušenosti mam stejné jak holky.Potraty mam za sebou 2. Braly mi krev i manželovi na možné genetické poruchy a aby zjistili důvod potratů. Maximální ochota od personálu. Vše nám vysvětlili. Manžel vyšel v poho a mně našli Leidenskou mutaci - zvýšené riziko trombóz, což by mohl být jeden z důvodů potratů, bo vždy jsem měla hematomy v děloze. Jen už přesně nevím, jak dlouho trvaly výsledky. Ale myslím, že tak max 2 měsíce
jezinka-díky moc za odpověď. Tak to jsem ráda. Na imunologii vás neposlali? Ptali jste se nebo ne?
četla jsem Vaše příspěvky,já jsem po 2 potratech,ale bez revize,1 těhu v ranném stadiu a to 2 těhu konec v 5 týdnu,také jsem ted poslaná na Genetiku a imunologické vyšetření,ale já jedu do Pronatalu v Praze,tak doufám,že snad to dopadne dobře ![]()
@Bee1 chtela bych se zeptat jak dlouho nakonec trvali vysledky tech genetickych testu? Dekuji
Ahoj holky, mému manželovi byla stanovena diagnoza azoospermie.
Jsme objednaní na konzultaci, ale nevíme co nás čeká. Nemáte některá zkušenosti s touto diagnozou a následným řešením v Centru lékařské genetiky v ČB? Jak to probíhalo? Co nás všechno čeká? Děkuji
Ahoj holky, platily jste za to vyšetření ve druhém trimestru? Platila jsem za něj 1000 Kč a moc nechápu proč, všechny známé maminky mi říkaly, že ho měly zdarma. Na téhle klinice se platí?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.