Centrum lékařské genetiky v Českých Budějicích

8001
22.9.10 17:12

Centrum lékařské genetiky v Českých Budějovicích

Ahoj

zajímalo by mě, zda-li jste některá podstoupila genetické vyšetření v Centru lékařské genetiky v Českých Budějovicích po prodělaných několika potratech? Jak jste byly spokojené? Ohledně přístupu. A jaké všechna vyštření jste podstoupily? Jak dlouho trvaly výsledky? A co vše potřebovali vědět? Děkuji moc. Snad se někdo najde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
588
22.9.10 19:15

Ahoj,já osobně jsem tam byla,protože můj gynekolog chce,aby nastávající maminky měly dostatečnou péči,takže je posílá na tzv. velký ultrazvuk,kde jsou vidět VVV,… strašně příjemný personál jak sestry,tak lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
22.9.10 19:20

Já jsem tam taky byla,protože chtěl mít můj gynekolog jistotu i když testy dopadli dobře,ale přeci jen čekám dvojčátka…Sestry i doktoři byli velice příjemný a výsledky testů mi dali hned,aby jsem je vzala svýmu dr..Pokud si sebou vezmeš dvd,tak ti i nahrají ultrazvuk,fotky dávají automaticky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.9.10 21:18

já taky byla na getice v čb, sice nejsem po potratu, sestříčky moc příjemné, i pak doktor čutka který mi dělal vyyšetřený je milý i když trochu neobvyklé povahy, ale v pohodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
23.9.10 07:34

Diky holky,ale ja myslela vysetreni genetickych testu me a meho manzela. O mimnko jsem prisla. Kolem toho jsem chtela podrobnosti. Ale jinak diky za reakce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
23.9.10 21:50

Bee ..zkušenosti mam stejné jak holky.Potraty mam za sebou 2. Braly mi krev i manželovi na možné genetické poruchy a aby zjistili důvod potratů. Maximální ochota od personálu. Vše nám vysvětlili. Manžel vyšel v poho a mně našli Leidenskou mutaci - zvýšené riziko trombóz, což by mohl být jeden z důvodů potratů, bo vždy jsem měla hematomy v děloze. Jen už přesně nevím, jak dlouho trvaly výsledky. Ale myslím, že tak max 2 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
23.9.10 21:55

jezinka-díky moc za odpověď. Tak to jsem ráda. Na imunologii vás neposlali? Ptali jste se nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
25.9.10 16:23

Není zač ..neposlali a ani jsme se neptali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 15:52

četla jsem Vaše příspěvky,já jsem po 2 potratech,ale bez revize,1 těhu v ranném stadiu a to 2 těhu konec v 5 týdnu,také jsem ted poslaná na Genetiku a imunologické vyšetření,ale já jedu do Pronatalu v Praze,tak doufám,že snad to dopadne dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.11.16 00:27

@Bee1 chtela bych se zeptat jak dlouho nakonec trvali vysledky tech genetickych testu? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.18 19:55

azoospermie

Ahoj holky, mému manželovi byla stanovena diagnoza azoospermie. :,( Jsme objednaní na konzultaci, ale nevíme co nás čeká. Nemáte některá zkušenosti s touto diagnozou a následným řešením v Centru lékařské genetiky v ČB? Jak to probíhalo? Co nás všechno čeká? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
41
29.5.18 10:20

Ahoj holky, platily jste za to vyšetření ve druhém trimestru? Platila jsem za něj 1000 Kč a moc nechápu proč, všechny známé maminky mi říkaly, že ho měly zdarma. Na téhle klinice se platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty