Revize nebo samovolně?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
P.
2302
30.9.10 18:28

Revize nebo samovolně?

ahoj holky, jsme po potratu v 6tt..od zacatrku jsem mela nizke hcg, vcera jsem zacla krvacet, coz probiha do ted, zhruba v sile menstruace..rekli mi, ze je konec samozrejme a ze mam priojit za tyden na hcg, jestli ej tam uz 0..u apolinare mi na bezne utz rekli, ze v deloze nic neni, moje gyn. rikala, ze je tak jako tak spis vzdykcy pro revizi, ale u apolinare dneska znovu rekli, ze je to vzdy riziko, lepsi, kdyz to vyjde samo..ale uz znova zadny detailni utz delat nechteji..nechali vas nekoho bez revize? a jak poznali, ze v deloze uz nic neni? jen klasickym utz nebo nejakym specialnejsim? nezlobte, jsem v tom nezkusena a mam strach i z revize i z pripadne infekce a neodejiti zbytku takne..moc dekuju za vase zkusenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
30.9.10 18:34

Ahoj, mne nechali v 6tt bez revize (i bez UTZ), prostě to brali jako zpožděnou MS, měla jsem jen přijít říct jestli přišla nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
30.9.10 18:37

Prodělala jsem 2× za sebou samovolný potrat jednou v 5tt a podruhé v 6 tt žádná revize neproběhla a tím pádem jsme se mohli snažit dál 3měsíc jsem otěhotněla zas a výsledek vydíš v metříku :-D doktoři to na utz poznají jestli je něco v nepořádku. Držím palečky v dalším snažení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
30.9.10 18:51

dekuju holky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 19:18

ahojky,já jsem potratila v srpnu taky v 6tt,byla jsem v nemocnici král.Vinohrady,nechali si mě tam 2 dny,brali mi krev a sledovali hladinu hcg a několikrát denně UTZ,ale pro jistotu mě nechali hladovou a žíznivou,kdybych šla na revizi..nakonec nebyla potřeba,tak mě pustili domu a za 14dní jsem šla na kontrolu ke své dr.a ta mi na UTZ řekla,že je to čisté a v pořádku,musela jsem teda dodržet šestinedělí a po něm mi nasadila clostík-dnes jsem 30DC MS nikde a na TT je duch :potlesk: zatím teda nejásám,testnu se ještě ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
30.9.10 19:21

a to, ze je to ciste zjisti pomoci klasickeho utz? to mi delali a tam pry bez patologickeho nalezu..tak to snad bude ono..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 19:26

jj,klasickej UTZ co má dr. v ordinaci.jak dlouho si po potratu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
30.9.10 19:28

P. určitě je to lepší samovolně než s revizí, revize je v tomto týdnu úplně zbytečná, navíc má svá rizika. Ale u nás posílají na revizi téměř všechny :roll:

Jestli je děloha čistá se pozná buď utz, nebo sledováním hcg. Obvykle pokud krvácíš a pak normálně přestaneš, nemáš bolesti ani horečky, tak by to mělo být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
30.9.10 19:45

dekuju,tak snd o.k,na utz jsem byla,tam bez nalezu a hcg sledujou, za tyden zas odbery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 19:49

mě taky někteří lidi straší,že sem měla čekat min.3měsíce..ale dr. mi řekla,že po potratu je děloha jakoby „pohnojená půda“,takže sem nečekala a…snad ráno bude duch silnější :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
30.9.10 20:03

drzim moc palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 20:20

P.-díky a ráno písnu :wink: dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
30.9.10 20:34

ahoj, já začala krvácet v 6tt sledovali mě týden, už bylo jasný, že potrácím - odešla ze mně nějaká tkáň, ale stejně mi udělali revizi (teď v pondělí), dnes jsem byla pro výsledky a prý tam byla jenom sliznice, takže revize nebyla nutná … :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.10 05:18

ahojky dámy…takže já hlásím opět jen ducha-dnes 31DC,tzn.první den vynechání… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
1.10.10 05:26

ahoj ja jsem taky po zamlklem tehu a kdyz jsem otehotnela podruhe taky jsem mela ze zcatku slabou carecke..vidim ze vstavas brzo…no ja bych na tvem miste taky nemohla dospat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty