Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@BaraRed - tak právě sedím na přijmu a revize mne nemine![]()
…
Tak to me moc mrzi, je skoda, ze se nezadarilo.
Budu ti drzet palce, at je vse v poradku a mas to rychle za sebou.
Dej vedet!
@BaraRed Ahoj, já potratila teď taky, věděla jsem že je těhotenství zamlklé, ale revizi odmítla. Můj dr mě nenutil, říkal že můžeme vyčkat, navíc jsem měla antibiotika. Byla jsem v 9tem týdnu, ale špatně to bylo od začátku. Nesílily mi testy, hcg stoupalo pomalu. Krvacela jsem 14 dní, ve středu na kontrole děloha čistá, sliznice 10 mm. Také jsem byla chvíli ve skupině červnovek.
@Anonymní píše:
@BaraRed Ahoj, já potratila teď taky, věděla jsem že je těhotenství zamlklé, ale revizi odmítla. Můj dr mě nenutil, říkal že můžeme vyčkat, navíc jsem měla antibiotika. Byla jsem v 9tem týdnu, ale špatně to bylo od začátku. Nesílily mi testy, hcg stoupalo pomalu. Krvacela jsem 14 dní, ve středu na kontrole děloha čistá, sliznice 10 mm. Také jsem byla chvíli ve skupině červnovek.
Ahoj, to me mrzi.
Ale aspon jsi nemusela na revizi. Ja jsem to mela taky spatne uz od zacatku, mela jsem divny gestacni vak a maly. Sice jsem mela chvilicku i srdicko, ale v 7tt to zaniklo. Jak to zvladas? ![]()
@BaraRed Já už mám čtvrté těhotenství bez miminka, takže už jsem nějak imunní. Ale teď půjdeme na testy, aby se zjistilo co je špatně ![]()
@Anonymní píše:
@BaraRed Já už mám čtvrté těhotenství bez miminka, takže už jsem nějak imunní. Ale teď půjdeme na testy, aby se zjistilo co je špatně
To je mi lito a uz nejake dite mas? Snad na testech zjisti, kde je problem. ![]()
@Anonymní píše:
@BaraRed Mám děti, ale přítel nemá. Snad jo, díkyA co Ty?
Ja nemam deti a bylo to moje prvni tehotenstvi.
@BaraRed Budete se pokoušet hned? Já už zase cítím blížící se ovulaci ![]()
@Anonymní píše:
@BaraRed Budete se pokoušet hned? Já už zase cítím blížící se ovulaci
To se mas, ze to tak poznas, ja vubec nevim, kdy ji mam.
Chteli bychom to zkusit po prvni ms.
@BaraRed Já to dřív taky nepoznala, až po dětech. Mám bolesti a plodný hlen
@Anonymní píše:
@BaraRed Já to dřív taky nepoznala, až po dětech. Mám bolesti a plodný hlen
Tak ti preju hodne stesti pri pristim otehotneni, hlavne at na testech zjisti, kde je problem a miminko v poradku donosis.
Dej vedet. ![]()
Ahoj holky, Lucka anonymní, cítím se skvěle, už jenom špiním, krvácení ustalo, tak snad to bude Ok. Břicho mne nebolí, jen občas jako při MS. Tak teď budu očekávat menstruaci. Koupila jsem si kontryhel, zkusím pít, ikdyž já na tyto čaje moc nejsem… ale teď “tonoucí se stébla chytá”. ![]()
Vám závidím, že u vas to odešlo samovolně. Je to pro tělo lepší. Ale já měla injekci, kapky a váček rostl a rostl … ![]()
Dejte vědět, jak jste na tom ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
@BaraRed - tak právě sedím na přijmu a revize mne nemine
…