Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kkattty-ahojky a děkuji za odpověď.a zesílila ti ta čárka po několika dnech?a to těhu bylo v pořádku??
jj zesilila a ale jeste za tyden jsem ji mela slabou nekde zkusim vyhrabat fotku mam tam rozmezi myslim 2 tydnu.no a na metriku vidis
21tt
budeš hodná,taky bych poslala,ale mobil mi toho ducha nebere ![]()
ahoj holky.taky jsem po samovolným potratu a zkoušíme o sto šest
dnes jsem se taky testila ale nic.já tam tedy viděla něco moooooc slaboulinkého ale to byl asi muj blud ci co ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
ahojky dámy…takže já hlásím opět jen ducha-dnes 31DC,tzn.první den vynechání…
ale tak to je super, duch je porad duch!to urcite neco zacina!!!drzim palce!!!!!
snažím se být nenatěšená,ale…znáte to
víkend jsem v práci,tak to uteče a vpondělí by to mohlo být silnější,jestli tam něco je… ![]()
ale nebudu si na nic hrát-testnu se i zítra a pozítří ![]()
posilam slibene foto jsou to tsty z rozmezi asi cca 10-12 dnu ten prvni je uplne prvni ten druhy je za 3dny pak asi tak nejak a ten tlusty asi za tech cca 12 dni uz si to moc nepamatuju!! ![]()
no to je paráda!!já jsem na tom stejně-to první sem měla včera a předevčírem a dneska už sem na tom druhým
děkuju mooooc,moc si mě povzbudila a potěšila
![]()
no to jsem moc rada dej vedet jak to pokracuje!!drzim pesti!!
S.v.e.t.l.n.a. píše:
no to je paráda!!já jsem na tom stejně-to první sem měla včera a předevčírem a dneska už sem na tom druhýmděkuju mooooc,moc si mě povzbudila a potěšila
![]()
holky, prosim, ja krvacim uz po samovolnym potratu v 6tt 5. den, timhle krvacenim to zaclo a jeste to neustalo, mam to pocitat jako menstruaci? asi ne, ze..a kdy vam pak nabehla cca.?dekuju!
je tak to jemi lito no ja sevtom nevyznam mela jsem zamlkle tehu a byla n revizi nekrvacela jsem vubec az pak mesicky,ja bych to brala si jak ocistovaci zpozdenou Ms
ahojky
tak ci vy na to?duch sílí
jen nevím,jestli to vidíte taky tak dobře-foťák v mobilu ![]()
ahojky holky…tak já jsem se právě vrátila od dr…potvrdila mi těhotenství
říkala,že to vypadá na 4tt,tak na utz byla vidět jenom černá mini kulička..každopádně mi napsala utrogestan a vitamíny calibrum.a mám přijít 14. na kontrolu na utz,jestli kulička roste..a mám tejden ležet a zavádět utroš..tak uvidíme..
![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
ahojky holky…tak já jsem se právě vrátila od dr…potvrdila mi těhotenstvíříkala,že to vypadá na 4tt,tak na utz byla vidět jenom černá mini kulička..každopádně mi napsala utrogestan a vitamíny calibrum.a mám přijít 14. na kontrolu na utz,jestli kulička roste..a mám tejden ležet a zavádět utroš..tak uvidíme..
![]()
Moc a moc gratuluju a moc a moc drzim palce!to je hned po 1.menstruaci?ja chci pockat prave na ni a zacit zkouset,kdyz revize nebyla nutna..
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.