Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj také mám za sebou celkem 4 potraty, taky mutaco MTHFR
jen se mi k tomu povedli dvě děti! na tu mutaci mi pomohla kyselina listová, užívala jserm jí 3 a více měsíců před chtěným těhu. Asi to není všespásné, ale třeba ti to pomůže
![]()
@Meity píše:
To mě je teprve 17 a už se mi to taky stalo 1×…
Byla jsem v 6 týdnu a začla jsem z ničeho nic krvácet jako při menstuaci..
Doktoři neznají příčinu. Jen mi zjistily, že mám obrácenou dělohu..
Bojím se, že to takhle bude pořád
z tohoto neusuzuj. Říká se, že každé 5té těhotenstí končí sp nebo zp, kolikrát ženy ani netuší, že to těhotenství je, projeví se jako silnější ms o pár dní později.. obrácená děloha může, ale vůbec nemusí být problém.
@Meity píše:
To mě je teprve 17 a už se mi to taky stalo 1×…
Byla jsem v 6 týdnu a začla jsem z ničeho nic krvácet jako při menstuaci..
Doktoři neznají příčinu. Jen mi zjistily, že mám obrácenou dělohu..
Bojím se, že to takhle bude pořád
Nezlob se ale to je pitomost, obrácená děloha za to nemůže
Ahojky holky pridavam se do diskuze nevim jestli jsem tu spravne, kdyz tak se predem omlouvam.Mam uz jedno dite a moc jsme si s manzelem prali druhe ale nejak se nam to nevede.Pred trema mesici jsem prodelala zamlkle tehotenstvi musela jsem jit na revizy, pred mesicem biochemicke tehu a tet nevim jestli prodelavam opet biochemicke tehotenstvi ms mi dosla zpozdenim ale na testu byl slaby duch tak nevim jestli to nebylo s predchoziho biochemickeho teh. Chtela jsem se zeptat na Vas nazor jit doktorovi a nejak to resit nebo se mam jeste pokouset otehotnit sama, Dekuji za jakou koliv odpoved. VERONIKA
Ahojky holky pridavam se do diskuze nevim jestli jsem tu spravne, kdyz tak se predem omlouvam.Mam uz jedno dite a moc jsme si s manzelem prali druhe ale nejak se nam to nevede.Pred trema mesici jsem prodelala zamlkle tehotenstvi musela jsem jit na revizy, pred mesicem biochemicke tehu a tet nevim jestli prodelavam opet biochemicke tehotenstvi ms mi dosla zpozdenim ale na testu byl slaby duch tak nevim jestli to nebylo s predchoziho biochemickeho teh. Chtela jsem se zeptat na Vas nazor jit doktorovi a nejak to resit nebo se mam jeste pokouset otehotnit sama, Dekuji za jakou koliv odpoved. VERONIKA
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.