Opakované potraty, už nevím jak dál!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2266
15.7.13 13:18

Ahoj také mám za sebou celkem 4 potraty, taky mutaco MTHFR :potlesk: jen se mi k tomu povedli dvě děti! na tu mutaci mi pomohla kyselina listová, užívala jserm jí 3 a více měsíců před chtěným těhu. Asi to není všespásné, ale třeba ti to pomůže :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.7.13 13:51
@Meity píše:
To mě je teprve 17 a už se mi to taky stalo 1×…
Byla jsem v 6 týdnu a začla jsem z ničeho nic krvácet jako při menstuaci..
Doktoři neznají příčinu. Jen mi zjistily, že mám obrácenou dělohu..
Bojím se, že to takhle bude pořád :(

z tohoto neusuzuj. Říká se, že každé 5té těhotenstí končí sp nebo zp, kolikrát ženy ani netuší, že to těhotenství je, projeví se jako silnější ms o pár dní později.. obrácená děloha může, ale vůbec nemusí být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neytiri
29.8.13 09:51
@Meity píše:
To mě je teprve 17 a už se mi to taky stalo 1×…
Byla jsem v 6 týdnu a začla jsem z ničeho nic krvácet jako při menstuaci..
Doktoři neznají příčinu. Jen mi zjistily, že mám obrácenou dělohu..
Bojím se, že to takhle bude pořád :(

Nezlob se ale to je pitomost, obrácená děloha za to nemůže

• Citovat
  • Upravit
165
10.9.13 18:05

Ahoj muzu se pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
30.9.13 15:50

poradi mi nekdo

Ahojky holky pridavam se do diskuze nevim jestli jsem tu spravne, kdyz tak se predem omlouvam.Mam uz jedno dite a moc jsme si s manzelem prali druhe ale nejak se nam to nevede.Pred trema mesici jsem prodelala zamlkle tehotenstvi musela jsem jit na revizy, pred mesicem biochemicke tehu a tet nevim jestli prodelavam opet biochemicke tehotenstvi ms mi dosla zpozdenim ale na testu byl slaby duch tak nevim jestli to nebylo s predchoziho biochemickeho teh. Chtela jsem se zeptat na Vas nazor jit doktorovi a nejak to resit nebo se mam jeste pokouset otehotnit sama, Dekuji za jakou koliv odpoved. VERONIKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
30.9.13 15:50

poradi mi nekdo

Ahojky holky pridavam se do diskuze nevim jestli jsem tu spravne, kdyz tak se predem omlouvam.Mam uz jedno dite a moc jsme si s manzelem prali druhe ale nejak se nam to nevede.Pred trema mesici jsem prodelala zamlkle tehotenstvi musela jsem jit na revizy, pred mesicem biochemicke tehu a tet nevim jestli prodelavam opet biochemicke tehotenstvi ms mi dosla zpozdenim ale na testu byl slaby duch tak nevim jestli to nebylo s predchoziho biochemickeho teh. Chtela jsem se zeptat na Vas nazor jit doktorovi a nejak to resit nebo se mam jeste pokouset otehotnit sama, Dekuji za jakou koliv odpoved. VERONIKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty