Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, v srpnu jsem v 9tt potratila a podstoupila jsem revizi dělohy. Dnes je to už 9 týdnů a menstruace pořád nikde. Těhotenský test jsem si dělala, ale ten byl negativní i při mém prvním těhotenství. Můj nový gynekolog mě prohlédl a žekl mi že těhotná nejsem, ale to mi řekl i můj starý a těhotná jsem byla. Píchnul mi injekci na vyvolání menstruace a řekl mi že to do deseti dnů mam dostat, můj starý gynekolog mi tohle řekl také a za deset dnů jsem tam byla zpátky a teprve pak zjistil že jsem těhotná ve 4tt. Myslíte si že je tohle normální? bylo by možné abych takhle brzi po revizi byla opět těhotná? Bříško mě pobolívá už takový 4 týdny, ale menstruace pořád nikde. Můj nový gynekolog bude za chvíli asi můj druhý bývalý gynekolog, protože se ani neobtěžoval mi udělat test z krve. Poraďte mi prosím ![]()
Ahojky a dávali jste si pozor nebo ne?? Tedy jestli by jsi opravdu mohla být těhotná???
Já byla na revizi koncem června, menstruaci jsem taky nedostala, tak mi ji po osmi týdnech dr vyvoval a pak přišla po pěti dnech.
Ahoj Denino,
na krev si můžeš zajít i sama. Stojí to kolem 250Kč. Tak to můžeš zkusit.
I po potratu u tebe proběhlo šestinedělí, a stejně jako po porodu se pak může menstruace opozdit. Ale to by ti měl ginekolog říct. A pokud se ti něco nezdá tak by tě měl důkladně vyšetřit a vzít krev. Asi bych hledala jiného lékaře.
Koukni na Známýlékař.cz najdeš tam všechny lékaře podle kraje který tam zadáš a u každého lékaře je hodnocení a komentáře pacientů. ![]()
jestli ti píchnul injekci na vyvolání menstruace někdy ted,tak bych počkala cca.14dní a pak bych to řešila dál…ale jestli chceš mít klid tak na tu krev… ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.