Menstruace nikde

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3089
15.10.10 01:54

Menstruace nikde

Zdravím, v srpnu jsem v 9tt potratila a podstoupila jsem revizi dělohy. Dnes je to už 9 týdnů a menstruace pořád nikde. Těhotenský test jsem si dělala, ale ten byl negativní i při mém prvním těhotenství. Můj nový gynekolog mě prohlédl a žekl mi že těhotná nejsem, ale to mi řekl i můj starý a těhotná jsem byla. Píchnul mi injekci na vyvolání menstruace a řekl mi že to do deseti dnů mam dostat, můj starý gynekolog mi tohle řekl také a za deset dnů jsem tam byla zpátky a teprve pak zjistil že jsem těhotná ve 4tt. Myslíte si že je tohle normální? bylo by možné abych takhle brzi po revizi byla opět těhotná? Bříško mě pobolívá už takový 4 týdny, ale menstruace pořád nikde. Můj nový gynekolog bude za chvíli asi můj druhý bývalý gynekolog, protože se ani neobtěžoval mi udělat test z krve. Poraďte mi prosím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
913
15.10.10 07:14

Ahojky a dávali jste si pozor nebo ne?? Tedy jestli by jsi opravdu mohla být těhotná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
15.10.10 07:15

Já byla na revizi koncem června, menstruaci jsem taky nedostala, tak mi ji po osmi týdnech dr vyvoval a pak přišla po pěti dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.10.10 08:34

Ahoj Denino,
na krev si můžeš zajít i sama. Stojí to kolem 250Kč. Tak to můžeš zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.10.10 12:46

I po potratu u tebe proběhlo šestinedělí, a stejně jako po porodu se pak může menstruace opozdit. Ale to by ti měl ginekolog říct. A pokud se ti něco nezdá tak by tě měl důkladně vyšetřit a vzít krev. Asi bych hledala jiného lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.10.10 12:51

Koukni na Známýlékař.cz najdeš tam všechny lékaře podle kraje který tam zadáš a u každého lékaře je hodnocení a komentáře pacientů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
16.10.10 14:44

jestli ti píchnul injekci na vyvolání menstruace někdy ted,tak bych počkala cca.14dní a pak bych to řešila dál…ale jestli chceš mít klid tak na tu krev… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty