Snažilky, poradíte, jsem tu nová.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.10.10 20:17

snažilky

už to jde.dobrý večer všem :wink: jsem zde nováčkem :) chtěla jsem se jen zeptat zdali z vás někdo neví co je dobré na udržení těhu??????měla jsem 2 krát zamlčené těhu bez revize ,ted to druhé v 5 týdnu v srpnu,beru dupfhaston 1-0-1 lokálně a když jsem byla těhu tak 2-0-2 vagynálně,ale bohužel mé těhu se opět neudrželo :pocitac: ted mě čeká imunologické vyšetření a genetika,tak snad to dobře dopadne,už jsem po dalším cyklu ms ,tak s miláčkem opět zkoušíme štěstí,tak snad nám to do třetice už vyjde :srdce: předem Vám všem děkuji za odpověd těhu se nám jinak povedlo přirozenou cestou,před rokem jsem byla na 2 inseminacích a ta se nepovedla ani jedna,ted už mám rok pravidelnou ms i ovulaci,tak se nám asi po zaléčení injekcema gonal po roce těhu povedlo přirozenou cestou,pokud někdo ví co je dobré na udržení těhu ,nebo co by jste mi doporučily ,předem Vám všem moc děkuji,vaše Chobotnička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
9.10.10 20:48

ahoj, tak to neporadím, sama nevím. jen doporučím zobat kyselinu listovou. snad budeš po vyšetření chytřejší. a neztrácej naději, jsou tu holky, které taky několikrát potratily a mají díťátka. Moc moc držím pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.10 09:55

snažilky

moc děkuji za příspěvek od Nainuva :potlesk: člověka moc potěší,když někdo odepíše,moc děkuji.I za držení palečku :wink: kyselinu listovou užívám beru GS mamavit,užívám 1 tabletu denně.To těhu také přispívá a bere se to i po celou dobu těhu,kdo se snaží Všem doporučuji :wink: na konci měsíce bych měla dostat ms,tak snad ms nepříjde uvidíme.A pokud se nám zadařilo,tak už se jen modlit,aby se to udrželo :roll: Všem přeji hezký den snažilky Vaše Chobotnička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
10.10.10 11:01

Ahoooj, v prvé řadě mije moc líto, že tě tahle nepříjemnost potkala už 2× :-( ale aspoň si nemusela na revizi a můžete se snažit hnedka..
Já užívám přesně to co ty, koupila jsem si GS mamavit, listovku a ještě v první půlce cyklu piji kontryhelový čaj a v druhé můžeš třeba zkusit maliník :-)) Nic jiného + ještě nějaké ty léky co bereš Duphaston nebo Utrogestan mě už nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.10.10 11:13

já už také jednou potratila a byla na kyretáži :-( teď to už zkoušíme znovu 3měsíce…jedna známá také pořád potrácela a pak jí přišli na štítnou žlázu, upravili to práškama a teď už má druhé mimčo..potratila asi třikrát :-( hodně štěstíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.10.10 11:28
Mikysek píše:
já už také jednou potratila a byla na kyretáži :-( teď to už zkoušíme znovu 3měsíce…jedna známá také pořád potrácela a pak jí přišli na štítnou žlázu, upravili to práškama a teď už má druhé mimčo..potratila asi třikrát :-( hodně štěstíčka

a nevíš, jestli měla zvýšenou, nebo sníženou funkci št. žlázy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.10.10 12:09
Nainuva píše:
Mikysek píše:
a nevíš, jestli měla zvýšenou, nebo sníženou funkci št. žlázy?

tak to netuším, ale byla i malinko silnější..sestřenka zase při tom hubla, ale nevím co je co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.10.10 15:15

:think: Ahojky ráda bych poradila ale nevím :nevim: . Vím že některé holky doporučují Sarapis a jine zase Gynex. :?: A hlavně hodně listovky. :-) Já osobně s tím žádné zkušenosti nemám. My se taky pořád poctivě snažíme už asi 4 měsíc. :zed: Snad jsem trošičku poradila. Držím pěsti a palce ať se zadaří :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 16:55

snažilky,poradíte,jsem tu nová

Všem Vám moc děkuji za Vaše příspěvky a rady ,moc Vám všem děkuji,moc mě potěšilo,že jsem dostala tolik odpovědí,ted už tu běhám po všech stránkách a už si s Váma se všemi dopisuji a je to moc fajn,takže ještě jednou Vám všem moc děkuji.nejvíce jsem ted ve snažilkách 2010 a zkoušení těhu po potratu,ted už se na těch stránkách konečně vyznám,tak serfuju :) takže ještě jednou posílám moc díku Vaše Chobotnicka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty