Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, viem, ze je tu vela takychto tema, ale taketo som nenasla… Mala by som byt v 4tt, tt je pozitivny, pekne vidno ciarku
Problem mam ten, ze som mala pekne tehotenske priznaky-bolo mi velmi zle(na zvracanie),bola som velmi unavena, prsia podla mna som mala plnsie… A dneska nic… rano mi nebolo zle, nie som unavena, citim sa dobre… Spravila som si tt a este je pozitivny…
Mali ste uz niekto taketo, ze priznaky takto rychlo zmizli, je to potrat podla vas?
Podle mě ve 4tt těhu příznaky moc lidí nemá
ale to, že je ti jeden den blbě a druhej jsi naprosto ok je normální i ve 12tt a v jakýchkoliv jiných týdnech
Pokud jsi v 4tt, tak jsi v době ms, je to tak? Testovala jsi před ní a nebo až po vynechání? Teď ti nezbývá nic než čekat. Jediné co můžu doporučit nesledovat se tolik. Můžou být příznaky i vsugerované. Čárka je stejně silná? Dělala jsi test stejným typem testu? Neboj bude to dobré. Pokud by jsi byla fakt moc nervozní, skoč si na pohotovost, že ti vyšel pozitivní test a že jsi trochu krvácela. Vezmou ti pravděpodobně krev a uvidíš zda je pozitivní HCG. A pak když si ho necháš vzít znovu za dva dny, jako samoplátce, tak budeš vedět zda zatím těhotenství prosperuje, pokud se hodnota zdvojnásobí:) držím palce
Ja som sa citila zle, ale som sa tomu tesila
Aj mne to pripadalo skore, myslela som si, ze to psychika,,,po teste uz nie, len teraz sa bojim…
@dani24687 dovolím si nesouhlasit…vždy když jsem otěhotněla, tak zvracení přišlo nejpozději 4.týden..
Ale o potrat se jednat nemusí, byla bych zatím v klidu…
@pikolino píše:
@dani24687 dovolím si nesouhlasit…vždy když jsem otěhotněla, tak zvracení přišlo nejpozději 4.týden..
Ale o potrat se jednat nemusí, byla bych zatím v klidu…
Já zjistila těho nějak v 6tt a blbě mi bylo od 8tt, to má asi každý jinak
Počkej jestli dojde nebo nedojde ms. Nikdo ti nic jinýho asi neporadi. Event. skoč na krev. Pokud se snažíte, tak sis ty příznaky mohla klidně vsugerovat.
Ku lekarovi viem ist len v pondelok. tt som si spravila v stredu, vcera a dneska…
Viem, ze to prehanam, ale pre mna je to taka istota… Ciarky som mala rovnake. Ked vcera a dneska som mala pekne ciarky, kedy ba sa mi to mali zmenit, ak od dnes necitim priznaky???
@kristinagabi píše:
Ku lekarovi viem ist len v pondelok. tt som si spravila v stredu, vcera a dneska…
Viem, ze to prehanam, ale pre mna je to taka istota… Ciarky som mala rovnake. Ked vcera a dneska som mala pekne ciarky, kedy ba sa mi to mali zmenit, ak od dnes necitim priznaky???
Podle mě je hloupost, že kdybys měla dnes potratit, tak ti hned přestane být blbě atd… Nestresuj se, to bude ok, když máš // ![]()
Hlavně, v tomto týdnu jsem ještě neměla ani nejmenší příznaky, nic. Takže bych se nestresovala, je normální, že příznaky přijdou mnohem později, až tak v 6. - 8. týdnu. Držím palce, zatím je vše OK a k doktorovi chodit brzo, nic by stejně neviděl. ![]()
@kristinagabi píše:
Dobry den, viem, ze je tu vela takychto tema, ale taketo som nenasla… Mala by som byt v 4tt, tt je pozitivny, pekne vidno ciarkuProblem mam ten, ze som mala pekne tehotenske priznaky-bolo mi velmi zle(na zvracanie),bola som velmi unavena, prsia podla mna som mala plnsie… A dneska nic… rano mi nebolo zle, nie som unavena, citim sa dobre… Spravila som si tt a este je pozitivny…
Mali ste uz niekto taketo, ze priznaky takto rychlo zmizli, je to potrat podla vas?
tomu se snad ani potrat neříká, pokud by k něčemu takovému došlo, tak by to bylo označeno za biochemické těhotenství a končí opožděnou menstruací a tu jsi zatím neměla, ne?
Chápu, že každá začínající těhotná je nervózní, ale máš pozitivní test, nekrvácíš, a mluvíš o potratu? To se mi zdá trochu předčasné a přehnané…
Já jsem to měla takhle - slabá druhá čárka v den vynechané MS, po cca týdnu se dostavila opožděná MS a plod odešel s ní, doktor to bral ta zamlklé těho a tím to haslo. Žádný příznaky těhu jsem neměla. Jo a ta čárka mi postupně slábla. Takže se nenervuj zbytečně, jak říká alenka, más // a nekrvácíš, tak buď v klidku
Uz som raz potratila v 8tt, ani vtedy som nekrvacala… Preto sa bojim…