Potratila jsem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
4.5.16 11:40

potratila sem?

Ahoj nevim si rady par dni sem krvacela pomerne hodne a mnela sem i bolesti alr myslela sem ze je to normalni ms ale vcera vecer zemne vypadl velkej kus neceho bylo to jako vetsi svestka tvarove a takove pruzne no sem stoho dost vydesena, dnes uz mne nic neboli krvacim oneco min.hned sem rano volala dr.ale objednala mne az na 11teho tak do te doby abych vedela co se podle vas stalo mohla sem byt tehu, byl to potrat? da se to dodatecne zjistit jestli sem byla tehu? Dekuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5993
4.5.16 11:45

Ahoj Nikčo, pravděpodobně to byl potrat. Ale to se stává. Jestli to zjistí nevím, ale nyní už je to stejně pryč. Ber to z té lepší stránky, pravděpodobně jsi byla chvíli těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.5.16 11:45

Pokud si uděláš těhotenský test z moči, tak tam ještě bude vidět pozitivita. Pokud jsi byla těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.5.16 12:00

Ahoj, hned si udělej těhotenský test, mělo by ti to ještě ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.5.16 12:00

Dekuji za reakce :-/ sem skoro rok po porodu tak nemam nak pravidelnou ms proto sem si nebila jista :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
4.5.16 12:14

Viděla bych to na krevní sraženinu, potrat ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.5.16 12:41

Taky si myslím, že to potrat nebyl. POkud si myslíš, že to něco jako švestka byl plod, tak pochybyju, to bys musela být už v nějakém 9. nebo 10. týdnu. A to bys už věděla.
Podle mě silná MS (obzvlášť, když píšeš, že to máš nepravidelné), nějaká krevní sraženina nebo prostě odloučený kus nějaké tkáně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
4.5.16 12:48

Udělej si test, ale já jsem párkrát měla takovou krevní sraženinu jak píše @AstraG. Taky to byl velký krvavý kus. Ale test by Ti měl ukázat co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101451
4.5.16 13:26

Upřímně, k čemu je dobré zjišťovat, zda byl člověk těhotný nebo ne? Pokud už krvácení ustává a nic by mě nebolelo, tak bych to nijak neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
4.5.16 13:32

@nikca174 Vetsi svestka? A v jakem tt bys mela byt? Pokud bys byla v tak pokrocilem, aby bylo embryo ve velikosti svestky, tak budes mit hcg v krvi nekolik desitek tisic, tak zkus obys test z moci a mela bys mit jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
4.5.16 13:39

Hlavně KLID 8)!
Na test i běh k dr. bych se vyprdla - k čemu to bude dobré :nevim:?
Budˇ je to jen silnější MS nebo ano - potrat a tudíž se ani k dr. nemusí spěchat a v klidu bych šla na objendaný termín toho 11.5.!
Já šla na gyndu na kontrolu 5.den po sp. potratu a děloha byla čistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.5.16 14:27

Tak sem udelala test, sou tam dve carky tak jeste skusim zitra rano a uvidime, kazdopadne to vidim jak pise Debie pockam na termin u dr. treba to byl jenom hematom nebo naka srazenina jak pisete jen mne teda prekvapila ta konzistence a jak to bylo tvrdy :) moc vsem dekuju za reakce pomohlo mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
4.5.16 14:30

@nikca174 Ale tak to ja by k dr zavolala znovu, ze mam pozitivni tt a krvacim, jestli bych mohla prijit driv. Pripadne bych jela na pohotovost, sice bych byla za hysterku, ale od toho tam dr. jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.5.16 20:41

Nikčo, pokud tam jsou dvě čárky tak to potrat byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
5.5.16 09:26

Dr. zavolat určitě můžeš, ale jízdou na pohotovost se nic nevyřeší, pokud to odešlo a silně nekrvácíš, nejela bych…myslím, že je to prostě pryč a pokud se to udržet má (o čemž silně pochybuju),tak se to udrží - oboje se zkontroluje 11.5…
Hcg se drží ještě dlouho, já měla ZT a 3 týdny jsem měla dálnice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty