Potratová pilulka 2019

Anonymní
21.9.19 07:07

Potratova pilulka 2019

Holky mate zkusenost? Kdyz se nepovede potrat pilulkou musi se zeplatit i miniinterupce? 3900 za pilulku a 3500 za interupci??? A jake jsou vase zkusenosti s pilulkou. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.9.19 09:03

Já bych do pilulky už nešla… dávali mi to zdarma kvůli zamlklemu těhotenství… ale potrat se stejně nepovedl… měsíc jsem se trápila bolestmi a stejně mě poslali na sál na kiretáž (u tebe je to interupce).. takže tabletku nikdy víc

• Citovat
  • Upravit
13503
21.9.19 09:10

Ahoj, ja mela pilulku v roce 2014, takze uz je to delsi dobu. Na klasicky potrat jsem jit nechtela, doktor v nemocnici mi nabidl pilulku, protoze tehotenstvi bylo na zacatku. Dostala jsem jednu v patek, doma jsem trochu krvacela, na druho pilulku jsem sla v nedeli. Pak na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.19 09:10

@Taminka a povedlo se?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.19 09:20

Když v děloze něco zůstane, tak udělají kyretaz, ta se uz neplatí. Mě tam zůstal zbytek váčku, tak jsem musela nakonec na revizi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.19 10:00

Hele lepší je ten zákrok… já na něm byla, měla jsem jistotu že se to povede. Má kamarádka si dala tu pilulku, zvracela z ní a měla křeče jako při kontrakcích. To už radši zaplať interupci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.19 10:51
@Anonymní píše:
Hele lepší je ten zákrok… já na něm byla, měla jsem jistotu že se to povede. Má kamarádka si dala tu pilulku, zvracela z ní a měla křeče jako při kontrakcích. To už radši zaplať interupci

dekuji

• Citovat
  • Upravit
13503
21.9.19 11:08
@Anonymní píše:
@Taminka a povedlo se?

ano, krvacela jsem jen asi dva dny a vsechno dopadlo dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
1.10.19 10:45

Jsem 24 hodin po podani prvnich trech potratovych tablet a stale nekrvacim ani nespinim… Neni to divne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
1.10.19 10:52
@Miška68 píše:
Jsem 24 hodin po podani prvnich trech potratovych tablet a stale nekrvacim ani nespinim… Neni to divne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.10.19 11:32
@Miška68 píše:
Jsem 24 hodin po podani prvnich trech potratovych tablet a stale nekrvacim ani nespinim… Neni to divne?

nemyslim, ze by to bylo divne, ale myslim, ze by rozhodne bylo lepsi zavolat tam, kde byla pilulka podana a zeptat se tam ;)
Kazda zena to ma jinak a zadna z nas ti nedokazeme dat 100% odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
1.10.19 11:47

@Taminka zítra jdu na dalsi tabletku, tak jim to tam reknu… ale hodne me to znepokojuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.19 12:50

@Miška68 krvácení spíš přijde po té poslední pilulce zítra, byla bych připravená, já měla krvácení silné a kontrakce asi půl hodiny, pak už jen bolesti zhruba půl dne, ale úplně v pohodě, nic co by se nedalo vydržet, jen s tím počítat, taky se mi hrozně chtělo zvracet po podání poslední pilulky. Tak zítřek odpočinek a klid v posteli nejlépe.

• Citovat
  • Upravit
466
1.10.19 13:15
@Anonymní píše:
@Miška68 krvácení spíš přijde po té poslední pilulce zítra, byla bych připravená, já měla krvácení silné a kontrakce asi půl hodiny, pak už jen bolesti zhruba půl dne, ale úplně v pohodě, nic co by se nedalo vydržet, jen s tím počítat, taky se mi hrozně chtělo zvracet po podání poslední pilulky. Tak zítřek odpočinek a klid v posteli nejlépe.

Dekuji za podporu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
3.10.19 09:48

Ráda bych napsala svou zkusenost s potratovou pilulkou… V pondeli jsem dostala 3 pilulky po 20.min. v cekarne jsem sla domu, nic se nedelo. Za 2 dny jsem sla na dalsi pululku. Opet jsem sla po 20 min. domu, po ceste domu jsem mela mirne bolesti v podbrisku. Krvaceni se rozjelo po 2 hodinach po uziti leku. Silne bolesti. Stravila jsem celou dobu ve sprse kam ze me padali obrovske kusy krevnich srazenim… Dala jsem si dva brufeny. Opravdu jsem krvacela hodne. Velka vlozka mi vydrzela max. pul hodky. Toto trvalo 2 hodinky. Pak uz jen krvaceni jako na zacatku MS a mirna bolest s brufenem a v teple se to opravdu da prezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital