Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych do pilulky už nešla… dávali mi to zdarma kvůli zamlklemu těhotenství… ale potrat se stejně nepovedl… měsíc jsem se trápila bolestmi a stejně mě poslali na sál na kiretáž (u tebe je to interupce).. takže tabletku nikdy víc
Ahoj, ja mela pilulku v roce 2014, takze uz je to delsi dobu. Na klasicky potrat jsem jit nechtela, doktor v nemocnici mi nabidl pilulku, protoze tehotenstvi bylo na zacatku. Dostala jsem jednu v patek, doma jsem trochu krvacela, na druho pilulku jsem sla v nedeli. Pak na kontrolu.
Když v děloze něco zůstane, tak udělají kyretaz, ta se uz neplatí. Mě tam zůstal zbytek váčku, tak jsem musela nakonec na revizi.
Hele lepší je ten zákrok… já na něm byla, měla jsem jistotu že se to povede. Má kamarádka si dala tu pilulku, zvracela z ní a měla křeče jako při kontrakcích. To už radši zaplať interupci
@Anonymní píše:
Hele lepší je ten zákrok… já na něm byla, měla jsem jistotu že se to povede. Má kamarádka si dala tu pilulku, zvracela z ní a měla křeče jako při kontrakcích. To už radši zaplať interupci
dekuji
@Anonymní píše:
@Taminka a povedlo se?
ano, krvacela jsem jen asi dva dny a vsechno dopadlo dobre.
Jsem 24 hodin po podani prvnich trech potratovych tablet a stale nekrvacim ani nespinim… Neni to divne?
@Miška68 píše:
Jsem 24 hodin po podani prvnich trech potratovych tablet a stale nekrvacim ani nespinim… Neni to divne?
@Miška68 píše:
nemyslim, ze by to bylo divne, ale myslim, ze by rozhodne bylo lepsi zavolat tam, kde byla pilulka podana a zeptat se tam ![]()
Kazda zena to ma jinak a zadna z nas ti nedokazeme dat 100% odpoved.
@Taminka zítra jdu na dalsi tabletku, tak jim to tam reknu… ale hodne me to znepokojuje…
@Miška68 krvácení spíš přijde po té poslední pilulce zítra, byla bych připravená, já měla krvácení silné a kontrakce asi půl hodiny, pak už jen bolesti zhruba půl dne, ale úplně v pohodě, nic co by se nedalo vydržet, jen s tím počítat, taky se mi hrozně chtělo zvracet po podání poslední pilulky. Tak zítřek odpočinek a klid v posteli nejlépe.
@Anonymní píše:
@Miška68 krvácení spíš přijde po té poslední pilulce zítra, byla bych připravená, já měla krvácení silné a kontrakce asi půl hodiny, pak už jen bolesti zhruba půl dne, ale úplně v pohodě, nic co by se nedalo vydržet, jen s tím počítat, taky se mi hrozně chtělo zvracet po podání poslední pilulky. Tak zítřek odpočinek a klid v posteli nejlépe.
Dekuji za podporu!!!
Ráda bych napsala svou zkusenost s potratovou pilulkou… V pondeli jsem dostala 3 pilulky po 20.min. v cekarne jsem sla domu, nic se nedelo. Za 2 dny jsem sla na dalsi pululku. Opet jsem sla po 20 min. domu, po ceste domu jsem mela mirne bolesti v podbrisku. Krvaceni se rozjelo po 2 hodinach po uziti leku. Silne bolesti. Stravila jsem celou dobu ve sprse kam ze me padali obrovske kusy krevnich srazenim… Dala jsem si dva brufeny. Opravdu jsem krvacela hodne. Velka vlozka mi vydrzela max. pul hodky. Toto trvalo 2 hodinky. Pak uz jen krvaceni jako na zacatku MS a mirna bolest s brufenem a v teple se to opravdu da prezit.
Holky mate zkusenost? Kdyz se nepovede potrat pilulkou musi se zeplatit i miniinterupce? 3900 za pilulku a 3500 za interupci??? A jake jsou vase zkusenosti s pilulkou. Dekuji