Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ovu není pozitivní, u něj musí být čárka silnější než za kontrolní. Na těhotenském je čárka slabá, asi začátek těhotenství ![]()
Jako že ti vyšel současně pozitivní těhotenský i ovulační test? Ony reagují an hodně podobný hormon (LH a hCG), takže těhotenství může vybarvit i ovulační test. Nejspíš budeš na hodně raném začátku těhotenství.
@ugluk ahoj, fakt by tenoulinka cara na ovulacnim testu teoreticky mohla znamenat pocatek tehotenstvi? Tyjo.. To jsem netusila ![]()
LH je chemicky podobné s HCG. V počátku těhotenství bude ovulační test pozitivní a na tehotenskem testu třeba slabá čárka
@pikola píše:
To jsou oba ovulační, nebo jaký?
Růžový je ovu a ten zelený tehu oba jsou od Pepina ![]()
Jinak děkuji za názory a vysvětlení fakt jsem netušila že to takhle může fungovat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem zmatena testovanim, nevim co to znamenaoba testy soucasne ve stejnou dobu zabarvene se dvema carkama
ovu test silnejsi mate nejaka zkusenost
Ahoj co to znamená už sem po ovulaci a stále je pozitivní ovu test
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem zmatena testovanim, nevim co to znamenaoba testy soucasne ve stejnou dobu zabarvene se dvema carkama
@Bobby ahoj já mám už po ovulaci ale stále pozitivní ovu test co to znamená
@Anonymní píše:
@Bobby ahoj já mám už po ovulaci ale stále pozitivní ovu test co to znamená
@Mendy84 pozitivni neni a slaba carka na ovu testu neznamena nic. Nectes pribalovy letaky?
Ahoj holky jsem zmatena testovanim, nevim co to znamena
oba testy soucasne ve stejnou dobu zabarvene se dvema carkama