Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím.
Jsem v situaci, kdy jsem bez peněz. Po brigádě na recepci, kam jsem dochazela ještě 6 dní v březnu, kdy už nelze brát zpětně záloha, dorazí výplata až 20.4.. Mezitím jsem v půlce března nastoupila na HPP v práci, kde možná záloha již není.
Využila jsem již plasmy, na kterou lze jen jednou za 14 dní, nákup od člověka z rodiny, ale již nemám kam se více obrátit.
Nenašel by se prosím někdo, kdo by měl doma navíc potraviny třeba již chvíli prošlé, ale ke spotřebě, či ty, které ví, že neupotřebuje? Ráda se pak vyrovnám, či jsem také ochotná o víkendu nějaké brigády, jen teď ty další dny jsou pro mě kritické.
Jsem ochotná do sz doložit, že pracuji prac. Smlouvou.
Pokud se někdo najde, prosím, napište mi, či mi poraďte, vše uvítám.
@Jesenka326 píše: Více
Nemůže si u banky zařídit kontokorent?
A ty jsi v únoru nepracovala? Chybí ti tam za březen odpracováno tak pět dní, ne.
Koukni, co nabízí tvoje banka. Většina umožňuje nějakou formou jít do mínusu, některé dokonce do urcite částky i bezplatně, bezurocne.. jinak potravinová banka, obchody mívají „zachraň mě“ sekci, kde jsou věci za pár korun… ve volném čase brigádu, někde platí na ruku nebo po týdnu.
Kontokorent je fajn, dál mě napadá na fb je skupinka darování jidla, viz foto ![]()
A ty nemáš doma vůbec žádné zásoby, z čeho by šlo uvařit? Promiň, my máme spíž a i když bychom třeba měsíc nešli na nákup, tak o hladu bychom nebyli nebo bychom mohli jít i na oběd k rodičům, či poprosit o pomoc. Ty nemáš rodiče? Až začneš zase vydělávat, tak si kup pár trvanlivých surovin v akci do zásoby, něco si dej do mrazáku a odkládej si část peněz na horší časy.