Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky potřebuji poradit autosedačku synovi jsou to celé tři roky má 98 cm 18 kg cenová relace tak do těch 6000 poradíte prosím Děkuji
My máme cybex z-fix. Jsme spokojení max.
Celkově značkama cybex, romer, joie, be safe, co mě teď napadá, neuděláš špatně… vše jsou to ověřené kvalitní značky.
My máme Joie Stages. Ale už od 15 měsíců, a tehdy ještě vycházela finančně úplně luxusně. Syn je výška váha jako tvůj.
U Joie Bold ale pozor - instalace vyžaduje jak isofix tak i TopTether.
Klippan wego, teď jsme jí instalovali k dědovi do auta a vypadá opravdu kvalitně, vydrží dlouho.
@Karonikaqi klippan wego je dobrá, ale je na pás auta(3 bodové poutani). Takže je dobry k tomu dokoupit přídavný pás. Joie bold, no, ten je sice má petibod do 25 kg, ale složitější poutani(top tether) a nerozšiřuje se bez zkoušky bych ho nekoupila.
Kupovali jsme joie stages. ale tu s tím isofixem. Klasickou do těch 6ti seženeš. Ale nevím, jestl do těch 25 kg vůbec je. Přijde mně, že zase tak prostorná není. Jinak pokud bys chtěla úplně poslední tak máme britax kidfix 3. Ale malé teda budou asi 4 až jí tam budeme dávat. teď jezdí v té joie.
@Pidulka1991 píše:
@Karonikaqi klippan wego je dobrá, ale je na pás auta(3 bodové poutani). Takže je dobry k tomu dokoupit přídavný pás. Joie bold, no, ten je sice má petibod do 25 kg, ale složitější poutani(top tether) a nerozšiřuje se bez zkoušky bych ho nekoupila.
Novější Klippan Wego isofix má ![]()
@aanysek dítě se pouta jen 3 bodem,, což mi prijde u takového prcka málo, špatně jsem se vyjádřila
@Pidulka1991 Jo, už chápu
ony některé starší Wego byly bez isofixu, tak jsem myslela že mluvíš o fixačních páscích na uchycení sedačky.
Pro tříleté dítě by seBeltUpp určitě hodil. Kamarádka vozila tříletou dceru poutanou jen 3bodem auta a když usnula, měla pás jen na ozdobu jak byla zkroucená.
Máme Joie Stage isofix
Ale už je to nějaká doba co ji máme.. tak si cenu přesně nepamatuji, ale do 7000 myslím ![]()
ale bez isofixu je levnější
Joie Stages vychází tuším nějak do 5500,–
@Denny97 píše:
Máme Joie Stage isofix
Ale už je to nějaká doba co ji máme.. tak si cenu přesně nepamatuji, ale do 7000 myslím
ale bez isofixu je levnějšíJoie Stages vychází tuším nějak do 5500,–
My ji kupovali za 8. Joie už zdražili. Jen fakt nvm. Nepřijde mně, že by se tam vešlo 25kg dítě. Malá se teď vytáhla a Au té opěrky hlavy už je skoro nahoře.
@P4ja tak ono je to vždy individuální. Děti jsou různé. Ty váhové a výškové kategorie jsou spíš orientační.
@andelka83 píše:
@P4ja tak ono je to vždy individuální. Děti jsou různé. Ty váhové a výškové kategorie jsou spíš orientační.
Jasně. Za mě teda velké zklamání. Malá má necelý metr a je drobísek a jsem zvědavá, jestli se do ní vejde.