Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký den přeji všem ![]()
Mám takový dotaz a přítelem se snažíme o mimčo cca půl roku a furt se nějak nedaří vím je to zatím nejspíš krátká doba ale to je jedno.. ale teď 15.10 jsem měla dostat MS a zatím nedorazila tak že mám dva dny zpoždění. K tomu mě cca něco málo přes týden bolejí strašně vaječníky
mám i citlivé prsa (bradavky) jen se dotknu a dost to bolí
cítím se pořád vyčerpaná věcně jsem unavená k tomu ještě se přidali návaly horka a zimy
vim že nejste doktoři ale chci se zeptat je možné že by to konečně vyšlo a byla jsem těhotná? Těhotensky test jsem si zatím nedělala.. a pohlavní styk jsme měli i před ovu i po to jsem testovala tak že vím že ovulace proběhla to mi potvrdil i doktor
. Moc děkuji za odpověďi ![]()
Udelej si test. Nejsme vestkyne. Pokud jsi, uz to bude videt
A proč si neuděláš test? Nebude to jistější? Příznaky si můžeš i vsugerovat…
Myslím, že šance je velká, určitě ti test už ukáže, jestli jsi.
Moment, mrknu do koule… ![]()
Hmm, vidím virózu, dle příznaků ![]()
(
Příznaky nic neznamenají, jedině test může napovědět. Příznaky jsou často vynucené myslí
)
Mohlo. Ale lepší než se tady ptát je si koupit test a budeš to vědět hned a jistě.
Pak nam nezapomeň dát vědět, až si ten test uděláš, držím pěsti ![]()
@Petruna21 Porádím, nedělej si myšlenky, zda ano nebo ne. Počkej ještě 3 dny a kup test. Měla jsem to stejné a vyšlo to! Držím pěsti ![]()
Trochu mi to připomnělo dotaz, který jsem četla před lety: „Měli jsme s přítele nechráněný sex, pak mě asi za týden píchalo v boku a teď mám den spožděnou MS. Můžu být těhotná?“ Nejvtipnější odpověď byla: „Ano. Obvzlášť jestli tě píchalo v boku před stolicí, tak si určitě splodila alespoň ho.no.“
Udělej si test - dneska už jsou i v každé drogerce, jestli se stydíš vybalit na lékárnici svůj požadavek. ![]()
@Borůvka1990 píše:
Moment, mrknu do koule…
Hmm, vidím virózu, dle příznaků
(Příznaky nic neznamenají, jedině test může napovědět. Příznaky jsou často vynucené myslí
)
Heleď fakt, bez testu tu jen věštíme z koule…
TO, co pociťuješ může být těhotenství, stejně jako PMS, vsugerované příznaky a s trochou nadsázky i jen zaražený větry ![]()
Dva dny po termínu MS je test namístě, tak neboj se vlka nic a testni ![]()
Řekla bych ti to hned… ale omlouvám se, dnes mám zamlženou věšteckou kouli, takže je mimo provoz
Budeš muset improvizovat a koupit těhotenský test.
@Petruna21 tak musíš udělat test
, pokud už máš zpoždění tak test ukáže ![]()