Už týden mám tvrdé břicho

23.9.20 07:39

Potřebuji poradit prosím 1

Dobrý den, s přítelem jsme měli nechráněný pohlavní styk. Asi po 4 hodinách jsem si vzala nouzovou tabletku antikoncepce po pohlavním styku ElleOne, která má být použita do 5 dnů od pohlavního nechráněného styku. (nikdy jsem žádnou jinou antikoncepci neměla)
Tato tableta mi měla zpozdit menstruaci cca o týden avšak menstruaci jsem dostala o 5 dní později. Asi od 3tého dne menstruace mám takové špinění nebo mám prostě hnědší krev. Byla to opravdu pravá menstruace? Udělala jsem si zatím 4 testy (cca každý týden jeden) a všechny mi vyšly negativně.
Co jsem vyčetla na netu, tak to menstruace být nemusí a nebo to nemusí nutně znamenat, že nejsem netěhotná ikdyž menstruaci dostanu. Nevím upřímně, co si mám myslet. :nevim:
Pak jsem četla komentář jedné paní, že ji vycházely testy také negativně a nakonec byla těhotná a zjistila to až o dost později.
Dnes už je nějaký ten pátek a už týden mám hrozně tvrdé břicho a občas pobolívá. Nevíte čím to může prosím být? Na dotek je tvrdé a takové nafouklé. Myslíte si, že bych měla radši na krevní testy? Jsou krevní testy spolehlivé na čistých 100%?
(Pohlavní styk jsme měli 26.8.)

Prosím poraďte nebo mi řekněte váš názor, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35645
23.9.20 07:42

Kolikrát to sem ještě dáš? Nejsi těhotná!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
23.9.20 07:43

Nešukej bez ochrany. :nevim:

Pokud sis jí vzala do těch 5 dnů, tak 100% zabraly.. Tyhle prášky jsou takový svinstvo, že tě můžou rozhodit úplně. Pokud máš testy negativní, tak těhotná nejsi.
Břicho tě bolí ze stresu.

Jestli máš strach, řeš normální antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.20 07:44

@JancaS84 jen jsem dodala hlavní problém a to že mám nafouklé a tvrdé břicho už týden. Proto mě to nutili se optat znovu.. Je to dole to tučné. Nevím čím to může být a nadýmání atd to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.20 07:45

@ŽofkaTofka ale já ho mám tvrdé a nafouklé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
23.9.20 07:46

@Monika Kuchtová

Tak si dojdi k doktorovi. Ten ti řekne víc než my tady a zrovna si zařiď prášky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
23.9.20 07:46

Dojdi si na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15800
23.9.20 07:52

Nech se sterilizovat. Lidstvo takové nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.20 07:54

@Zumpa???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
23.9.20 07:55

A to se ti v těchto diskusích odpovědi nedostalo? Že stále dokola zakládáš nové a nové diskuse? :zed: :zed: :zed: :pocitac:

https://www.emimino.cz/…na-1-406409/

https://www.emimino.cz/…ce-1-406407/

https://www.emimino.cz/…neni-404401/

Ty tvé problémy souvisí s užitím pilulky po - stačí si přečíst příbalový leták, odstavec vedlejší účinky…

A když ti teda nestačí jednou říct, že těhotná nejsi, tak:

Nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná, nejsi těhotná.

Stačí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5914
23.9.20 07:56

To tě nenapadlo že tvrdé a nafouklé břicho může mít i jiný důvod? Zajdi si k lékaři aby tě vyšetřil, já fakt nechápu co víc chceš řešit, to že jedna paní povídala neznamená že je to i tvůj případ, nech si prvně vyšetřit břicho je spousta jiných důvodů než těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15800
23.9.20 08:01
@Monika Kuchtová píše: @Zumpa???

Co jako? Máš IQ50, zakládáš tu neustále stejné diskuze dokolečka. Pokud chceš být světu užitečná, nikdy si nepořizuj děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5914
23.9.20 08:03

@Zumpa :oops: Možná kdyby místo zakládání diskuzí si skočila k doktorovi tak už má třeba odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.20 08:13

@Zumpa třeba jsem nebyla pro :nevim: a navíc děti chci ale až později. Jen jsem dost paranoidní jelikož potrat riskovat nechci a diskuze jsou o tom aby si lidi poradili takže děkuju všem a ano jdu nakonec k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
23.9.20 08:21
@Monika Kuchtová píše:
@Zumpa třeba jsem nebyla pro :nevim: a navíc děti chci ale až později. Jen jsem dost paranoidní jelikož potrat riskovat nechci a diskuze jsou o tom aby si lidi poradili takže děkuju všem a ano jdu nakonec k doktorce

To k tomu potřebuješ 4 diskuse na stejné téma abys k té doktorce šla? Samo tě to nenapadlo?? No tomu se říká úspěch :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí