Potřebuji se vypsat

Anonymní
27.3.15 16:02

potrebuji se vypsat

Dobrý den mile maminky…jsem s pritelem 5 let a mame 20 mesicni dite pritel byl ze zacatku fajn vse v poradku atd…jenze uz kdyz jsem otehotnela tak mne zacal komandovat ze je spatne vytreno atd..jenze ted uz je male 20 mesicu a ja uz jsem uplne na pokraji zhrouceni..kazdy den mne jen komanduje ze napr..rika dcerce jee maminky ti ani neutrela pusu pojd ja ti ji utru pritom mala ji mnela umytou, ze jsem blbe utrel prach, proc musi jet na nakup, ze delam jak kdyby nebylo co k jidlu, ze nevi jak peru ze ma znicene pradlo (znicene ho nema ),vcera jsme prijeli z prahy a on seldomu npred a uz zacal rvat ze proc je otevrena ohradka u schodiste proc ji nezaviram..zapomnela jsem nemam auto tak jsem bezela na zastavku s malou pritom kdyz jsem prisla tak jsem ji pak hned zavrela…pak si otevrel vino a nevsimal si mne…kdyz jsem se ho zeptala jestli bychom mohli m7t spolecne finance bylo mi receno ze nevidi duvod aby mi daval pristup ke svejm penezum ktere vydelava on, zenit se nechce pry je mladej je mu 40 ze bych h8 pak asi oskubala nebo ja nevim…sam si kupuje bundu napr.3000 apod…porad jen na mne rve a rika ze jsem hystericka ja ja uz nemam silu se ani hadat ale kazdy den je neco pritom kazdy den je navareno uklizeno vyzehleno postarano o dite…obcas jdu i na brigadu uz nevim co vic mam delat aby byl spokojenej on porad rika ze se snim mam dobre ze co jina by za to dala ze mne ma za trest ze jsem blba atd…hrozne mne to nici opravdu se snazim kdyz nekam chce jit tak at si jde nebo at si jede na hory ale porad slysim jen ze na mne hleda chyby vse dle nej delam spatne ach joo dokonce mne i rekl ze varim schvalne tak co jemu nechutna atd ze neumim varit, ani ze neumim zehlit je to tak ponizujici

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101681
27.3.15 16:06

No, asi takhle, finance jste měli vyřešit, než jste si pořídili dítě… ale na to už je teď pozdě, na druhou stranu, pokud on se nehodlá podělit o peníze, tak nevidím důvod, proč bych se měla dělit o práci, nevařila bych mu, neprala (alespoň to nebude mít „zničené“)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
27.3.15 16:07

To je i.diot.

Okamžitě bych mu přestala vařit, prát, žehlit atd atd. at zjistí jaký to je když to není.

Pokud se s ním teda nedá mluvit a to dle toho co píšeš nedá asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
27.3.15 16:07

Co víc dělat? Nejde o to spíš dělat míň a neskákat jak blbec píská? Ach jo… to je tu furt dokola, ženská by se přetrhla a chlap vidí že nic jinýho nemá na práci, nemá svůj život, koníčky, tak přitvrzuje… no neváží si tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
27.3.15 16:08

:cert: debil. No ty penize jste meli vyresit uz davno. Starala bych se jen o dite a pomalu se ohlizela po jinem bydleni a jinych moznostech. Jezis to je vocas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.3.15 16:08

Tak se nenech ponižovat a ukonči to. Ten se podle mě nezmění, možná bude ještě horší. Udělej to pro to dítě, snad nechceš, aby v tomhle vyrůstalo? Léčí si na tobě svoje mindráky a ponižuje tě. Za chvíli budeš úplně bez sebevědomí a bude se ti hodně špatně „začínat“ život bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
27.3.15 16:10

Tady je těžko radit. Podle toho co píšeš, mi přijde, že mu na tobě absolutně nazáleží. Má tě jak hospodini a ještě ke všemu, z jeho pohledu, špatnou. Nenapsala si vlastně vůbec nic pozitivního :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
27.3.15 16:12

Co tak si odjet na dovolenou na víkend, úplně sama a do míst bez dosahu telefonu, ať se postará, napsat seznam co má udělat :mrgreen:
Buď se to vyhrotí a půjde to tak či tak do kytek.
Nebo zpokorní, bude si Tě vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.3.15 16:15

Kopnout do p. r… a odchod. Pokud nemáš kam a za co, tak počkej, až budeš mít. Nezavděčíš se mu NIKDY. Když jsi tak hrozná, nepotřebuje tě. Padesátka mu klepe na dveře a myslí si, že má na víc. Nebyla bych s ním. Neztrácej s ním čas, nestojí blb za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
27.3.15 16:16

A jak moc si vážíš ty sama sebe? Jak moc se máš ráda? To, jak se k nám chová okolí, je odrazem toho, jak k sobě přistupujeme my samotní. A on si k tobě dovolí jen to, co mu dovolíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
27.3.15 16:18
@Karleon píše:
A jak moc si vážíš ty sama sebe? Jak moc se máš ráda? To, jak se k nám chová okolí, je odrazem toho, jak k sobě přistupujeme my samotní. A on si k tobě dovolí jen to, co mu dovolíš ty.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.3.15 16:22

A proc jsi to nechala zajit tak daleko? Proc jsi pri prvni poznamce bo spatnem vytreni nenabidla hadr, at si to vytre sam? Proc jste uz pred otehotnenim nemeli spolecne finance?
Ty jsi ho dva roky utvrzovala, ze je to ok, jaky bude mit on duvod zacit se chovat normalne?
Bud budes dal ta spatna nebo s tim neco budes muset zacit delat, at uz to bude navsteva manzelske poradny ci pravnika k sepsani zadosti o svereni ditete do pece a odchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
27.3.15 16:23

A proč měli finance řešit dávno? Třeba je řešili a výsledkem bylo každý na svém písečku.
To jen tak, že když se tu řeší finance, tak polovina lidí minimálně je pro oddělené.

A jinak, no, on asi chtěl někoho tvárného, trochu pochybuju, že když se ze zakladatelky stane sebevědomá žena, že budou žít šťastně až do smrti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
27.3.15 16:24

To snad neeee. Tak tohle bych nesnesla!! Byt tebou tak okamžitě hledám nové bydlení. Dyt ten chlap te ani nemuze mit rad, vypada to, ze te bere jak nejaky hmyz.. Boze to je ale z.mrd (omlouvam se, ale fakt me to vyrazilo dech). Dite ma rad? Nebo se vozi i po nem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.15 16:27

Dekuji za komentare holky, on je takovej ze se chova takhle, ale pak treba je nekdy v pohode, ale to je malokdy nikdy jsem mu nic nezakazovala myslim si ze se ma dobre dokonce jsem i zhu la po porodu jelikoz se mu ma psotava nelibila je to tezke vsechno ach joo jinak stemi penezma mate pravdu to jsem mela resit nez bylo dite, ale to jeste nebyl tak lakomej ted je proste takovej nevim proc zenskou. Urcite nema aspon myslim ale zase kdyby mnel tak nechce sex

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex