Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nezakladala jsi vcera stejnou diskuzi? Psala jsi, ze mivas ataky a uzkosti. S tim se lecis? Muze to mit souvislost.
Jo, hnulo se ti zebro. Dojdi si k fyzioterapeutovi. Narovna ti to. Kdybych mela silet z kazdeho vyhozeneho zebra, tak pojdu uzkosti.
@BaraRed
Ano, ale prece me to nemuze pobolívat z ataku?
Ja bych potrebovala poradit spis jestli ty zalehlé uši, neustalé tlaky do hlavy,maji spis pricinu v krcni pateri. Z toho jsem nestastná.
@Verun83 píše:
Jo, hnulo se ti zebro. Dojdi si k fyzioterapeutovi. Narovna ti to. Kdybych mela silet z kazdeho vyhozeneho zebra, tak pojdu uzkosti.
A nemuze mi to nejak ublizit na zivote? Ja vim ze jsem az moc prehnane ustarana kvuli tomu, ale jak rikam taky myvam ataky a uzkosti, a tim na to o to vic myslim. ![]()
@Anonymní píše:
@BaraRed
Ano, ale prece me to nemuze pobolívat z ataku?
Ja bych potrebovala poradit spis jestli ty zalehlé uši, neustalé tlaky do hlavy,maji spis pricinu v krcni pateri. Z toho jsem nestastná.
Kvuli uzkostem se ti to muze jenom zdat, protoze se noc pozorujes. Kazdopadne pokud te neco boli, zajdi k doktorovi, tady ti nikdo nerekne, co presne se ti mohlo stat. ![]()
@Anonymní píše:
A nemuze mi to nejak ublizit na zivote? Ja vim ze jsem az moc prehnane ustarana kvuli tomu, ale jak rikam taky myvam ataky a uzkosti, a tim na to o to vic myslim.
Tak proč si s tim nedojdes k doktorovi, kdyz mas takovej strach?
@BaraRed píše:
Kvuli uzkostem se ti to muze jenom zdat, protoze se noc pozorujes. Kazdopadne pokud te neco boli, zajdi k doktorovi, tady ti nikdo nerekne, co presne se ti mohlo stat.
Prominte, jen sem potrebovala necim uklidnit
![]()
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny.
Potrebovala bych poradit. Vcera kdyz sem se protáhla, ucejtila sem jakoby se mi neco pohlo na hrudi, primo mezi prsy, spise vedle praveho prsu. Jakoby neco preskocilo ven. Pak sem si tam sáhla, a vidim tam “neco” jako vyrustek. cca pred tydnem- mývám tlaky do hlavy, a zalehlé uši.
Nyní me to na hrudi bobolívá. Ne moc. Ale citim ze tam neni neco v poradku.
Co by to mohlo byt? Krcni pater?
Nevim si rady, a trápí mě to. Na nic cely den nemyslim. A bojim se ze se mi muze neco vazneho stat. Mám z toho strasnou uzkost.![]()
A nechces si radsi dojit k doktorovi? Z tveho prispevku mam husinu i ja. Ja bych tedy sla, abych mela klid a vedela, o co se jedna. ![]()
Krční páteř ti nevyskočí na hrudníku, by musela projit organama, žebrama a hrudní kostí
spíš se pohlo to žebro, tak si skoč k dr, když už by to nic nebylo tak si aspoň uklidníš psychiku.
@Anonymní píše:
A nemuze mi to nejak ublizit na zivote? Ja vim ze jsem az moc prehnane ustarana kvuli tomu, ale jak rikam taky myvam ataky a uzkosti, a tim na to o to vic myslim.
Ne, zabit te to nemuze, ale je rozhodne vhodne zebro narovnat. Mne se vyhazuji zebra 11 let, porad. Kolikrat o tom ani nevim. A ziju.
A vyhledej opravdu psychologa. Ulevi se ti.
@Verun83 píše:
Ne, zabit te to nemuze, ale je rozhodne vhodne zebro narovnat. Mne se vyhazuji zebra 11 let, porad. Kolikrat o tom ani nevim. A ziju.
A vyhledej opravdu psychologa. Ulevi se ti.
Moc vam dekuji. Moc ste me uklidnila!! Dekuji ![]()
Lehni si na záda, zavři oči, dej si ruce na ramena, s nádechem pomalu přitlač ramena k uším a s výdechem je opatrně tlač dolů. Dýchej pomalu, opakuj vícekrát. To jako první pomoc, bolest na hrudi by měla polevit a úzkost se zmírnit. ![]()
Zdravim vsechny.

Potrebovala bych poradit. Vcera kdyz sem se protáhla, ucejtila sem jakoby se mi neco pohlo na hrudi, primo mezi prsy, spise vedle praveho prsu. Jakoby neco preskocilo ven. Pak sem si tam sáhla, a vidim tam “neco” jako vyrustek. cca pred tydnem- mývám tlaky do hlavy, a zalehlé uši.
Nyní me to na hrudi bobolívá. Ne moc. Ale citim ze tam neni neco v poradku.
Co by to mohlo byt? Krcni pater?
Nevim si rady, a trápí mě to. Na nic cely den nemyslim. A bojim se ze se mi muze neco vazneho stat. Mám z toho strasnou uzkost.