Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
nech se vyšetřit ve spánkové poradně a oni ti pak mohou doporučit spánkovou laboratoř.
Co vím tak do poradny ne ,ale do laboratoře ano .Ikdyž všude to může být různé .
Pro začátek zajdi k normálnímu lékaři. Spíš než porucha spánku to bude symtopm nějakého dalšího onemocnění. Případně deprese.
@Ou lecim se s uzkostnou poruchou, na tose vaze nekdy i depresivni obdobi. Ted jsem ale stabilizovana.
@Hvezda70 Ahoj, mám úplně to samé s tím, že spím klidně i 16-20 hodin, jsem pořád strašně unavená, spím skoro každé odpoledne a pak v noci minimálně 12 hodin. Také jsem uvažovala nad vyšetřením ve spánkovém centru, ale říkám si, co by mi poradili, léčím se na psychiatrii s několika diagnózami a asi to s nimi souvisí + s léky a ještě se zimou teď.
Já se jednou ve spánkovém centru léčila, ale tehdy pro změnu s nespavostí, ale stejně to bylo k ničemu, tak jsem tam přestala docházet, tak moc nevím, co by mi poradili teď, ale pokud se tam vydáš, tak dej kdyžtak vědět, co ti poradili. Držím palce.
@Anonymní píše:
@Hvezda70 Ahoj, mám úplně to samé s tím, že spím klidně i 16-20 hodin, jsem pořád strašně unavená, spím skoro každé odpoledne a pak v noci minimálně 12 hodin. Také jsem uvažovala nad vyšetřením ve spánkovém centru, ale říkám si, co by mi poradili, léčím se na psychiatrii s několika diagnózami a asi to s nimi souvisí + s léky a ještě se zimou teď.
Já se jednou ve spánkovém centru léčila, ale tehdy pro změnu s nespavostí, ale stejně to bylo k ničemu, tak jsem tam přestala docházet, tak moc nevím, co by mi poradili teď, ale pokud se tam vydáš, tak dej kdyžtak vědět, co ti poradili. Držím palce.
Take beru antidepresiva, ale nemam pocit ze pred poruchou to bylo jine, ale zase nevim jestli me porucha neovlivnovala kdyz jeste nepropukla. Nevim. Napsala jsem email do jednoho centra tak cekam zda by to bylo k necemu. Rano jsem nepouzitelna, jsem protivna a premyslim kdy zase pujdu do postele ![]()