Potřebuju výmluvu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
817
19.8.09 10:06

Potřebuju výmluvu

Ahoj holky, poraďte prosím, mě nic nenapadá… Jsem po IVF a teď o víkendu jsme pozvaní na svatbu sestřenice 200 km daleko. Nechce se mi podstupovat tu cestu, jeli bychom sice autem, ale i tak. Nehledě na to, že je to svatba a nevím, jak bych celé rodině vysvětlovala, proč nepiju a nekřepčím až do rána:-) Nicméně všichni počítají s tím, že přijedem a já se potřebuju nějak vymluvit. Vůbec neumím lhát a musím to nějak vysvětlit hlavně mamce. Co říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14208
19.8.09 10:09

pravdu? nebo to nejak tajite? na tom prece neni nic spatneho, aspon mamce bych to rekla, aby vas nejak omluvila u ostatnich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
19.8.09 10:14

Pokud se o vás obecně ví, že plánujete s početím pomoc, co se odvolat na dlouho domluvený termín vyšetření - soukromé kliniky pracují i o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
19.8.09 10:26

pokud nechceš říkat, že jsi po IVF, tak je dobrá výmluva střevní viróza … tam po detailech nikdo pátrat nebude, to mi věř ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
19.8.09 10:29

Díky, já zapomněla napsat, že o tom vůbec nikdo neví, chceme si to nechat pro sebe a vyhnout se tak tisícům otázek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
19.8.09 10:31
sandrik píše:
pokud nechceš říkat, že jsi po IVF, tak je dobrá výmluva střevní viróza … tam po detailech nikdo pátrat nebude, to mi věř ;-)
:lol: :lol: :lol: Taky neumím lhát a tohle je hodně dobré, píšu si :lol: .

Zakladatelce - ať to vyjde :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.8.09 10:39

Mandarinke dzim pasticky,nech jej to vyjde......
Chcela som len napisat,ze aj my sme TO tajili celych 5 rokov, a ked sa to uz nedalo tajit,tak som to povedala len nasim a spadol mi kamen zo srdca. A na druhej strane mi nasi vynadali,preco som im to nepovedala skor,boli by sa ku mne aj setrnejsie spravali/ nedavali by mi stale ot. ,ci nechcem mat deti a preco…/ a aspon psychicky pomahali…

A chcem sa trosku prizivit na otazke: Ako to tajite v praci? Ake mate vyhovorky,kde ste kazdy druhy den/ ultrazvuk/.My totiz musime doniest od Dr. VZDY papier do prace a priniest peciatku z CAR-u nechcem…
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
19.8.09 10:40

Chřipka je prevít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.8.09 11:18

:D :D ještě zablokovaná páteř :wink: tudíž nemožnost sedět, stát a křepčit…

včera mi střevní viroza zabrala :wink: … a jíst už vůůbec nee …

• Citovat
  • Upravit
8297
19.8.09 11:20

Antibiotika, člověk se nemá namáhat, nesmí na slunce, nesmí pít.

A nebo podezření na prasečí chřipku, to by vás asi s otevřenou náručí nevítali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
19.8.09 11:22

Holky, díky moc, asi to bude chřipka nebo střevní problémy, střevní problémy dost dobrý:-))) je fakt, že po tom nikdo moc pátrat nebude.
Anavi, v práci celkem v pohodě, na opu a et jsem měla dovolenou a krev a ultrazvuky se odehrávaly vždycky ráno, takže jsem po 9 už byla zpátky v práci, šéfovi jsem normálně řekla, že chodím k doktorovi a jestli chce nějaké potvrzení a on, že ne, že mi věří:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
19.8.09 11:27

Mě ještě napadly zuby (zánět nebo rostoucí moudráky), nebo očkování - sestra prodělala po očkování na chřipku tu nejhorší chřipku, co kdy měla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.8.09 11:27

Mandarinka, mas skveleho sefa :o))))
Uz len to mimi:o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.8.09 11:34

Ahoj Mandarinko.
Já jsem měla ten samý problém.25.7 se mi vdávala sestřenice a taky jsme byli zvaní.Sice jsme teprve píchali puregon,ale i tak jsem měla strach cestovat,aby nedošlo k uvolnění.Napsala jsem ji omluvnou sms s tím,že marodím se zádama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.8.09 12:13

Já to taky zatím ututlala a to se snažíme už 3 roky. Jinak u nás CAR celkem v pohodě buď po ránu nebo přes oběd, tak si to nadělávám a nic jinýho než kontrolu u dr. nebo zubaře nenahlašuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí