kdy na další ivf

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2216
14.8.09 20:43

kdy na další ivf

ahoj děvčátka, tak můj druhý pokus ivf+icsi byl neúspěšný, takže mi už zbývá poslední hrazený pokus. Doktor mi doporučuje absolvovat třetí pokus až po 6 měsících, ale jednak nevydržím tak dlouho čekat a taky už od ledna nastupuji na plný úvazek do práce, takže nehrozí, že by mě z práce uvolňovali. Při druhém pokusu jsem CAR navštívila cca 10× a CAR je od nás vzdálené cca 100 km ,takže by to znamenalo se uvolnit na celý den a to v mé práci určitě nehrozí. Kdy jste šly na další pokus vy? Moc děkuji za všechny odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3894
14.8.09 21:20

Ahoj, mě vždycky doktoři doporučili 3 měsíce pauzu - mezi 1. a 2. IVF to tak bylo (no možná spíš 4 měsíce, protože do toho vlezly vánoce) a pak to bylo dýl, protože jsme to proložiili nativními cykly a různými vyšetřeními (imunologie, genetika …) a taky změnou CARu. Záleží co máš za problém a co s tebou dělali, jestli by nestálo za to udělat ještě nějaké vyšetření nebo třeba zkusit ten nativ - ten není tak náročný na stimulaci, takže se dá dělat v podstatě každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.8.09 16:32

ahoj karin, to záleží strašně moc na tom, co už máte za sebou, jaký jsi měla protokol, jaký je váš hl. problém, jak snášíš stimulaci (je to záhul pro tělo, ať to zvládáš sebelíp) a podle toho se rozhodovat.
Jestli je vyšetřeno všechno co máte mít, co je vhodné (imuno, genetika, vejcovody). Dále jestli věříš dr. kam chodíte, jestli nemáš pocit, že by bylo fajn poohlédnout se jinde a vůbec :wink: , je toho moc.
Já bych asi počkala celý půl rok, jestli tě nehoní čas/věk. A jak píše dafné, uvažovala bych o nativním pokusu, pakliže se ti v běžném cyklu tvoří správné vejce (já bych do něj šla v případě, že by se druhý pokus ani následný KET nepovedl).
Na KET asi nic nezbylo, že :cry: ? tak se drž a klidně napiš k nám do

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí