Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no uná Mára prohlásil, že brášku, tak jsem se ho ptala co s ním Lucka hraje, tak se zamyslel a řek , no jo tak je to jedno.Hlavně aby bylo miminko zdraví a nebylo postižený.Tak to mě dostal
![]()
Matenko -3 ZT to jseš statečná že to zkoušíš znovu a znovu
máš můj obdiv.Manžel měl z toho strach- tak jsem řekla že to zkusíme a uvidíme
2 děti máme, tak třeba nám je i to 3 přáno!!!Ted už tomu věřím na 100% jen by to už chtělo pohyby aby měl člověk větší kontrolu: Katka
kibooolka píše:
Zuzi,bereš i snažilky?nebo jen těhu a mamči?
Jistě,třeba to bude brzy.Vítej.
Čím víc,tím lépe.Jsem doma na PN a už mi z toho začíná hrabat,řádně. ![]()
Tak já jsem taková snažilka - teoretička. Mám totiž druhou dceru, starou 8 týdnů, a už přemýšlím, jak donutit chlapa, aby souhlasil s třetím dítětem. Zatím třetí nechce. Ono se zdá, že je to brzy, ale já už teď vím, že ještě jedno mimi chci, a přesvědčit ho bude trvat …
Zuzka 79 píše:kibooolka píše:Jistě,třeba to bude brzy.Vítej.
Zuzi,bereš i snažilky?nebo jen těhu a mamči?
Děkuji
holky tak mě jen tak napadlo
jak by vypadal tt při dvojčátkách?Byl by silnější než u jednoho? třebas 10dpo?
a jak to zvládáte se třemi dětátky? Já s mladší hrozně bojuju
je to kazisvět ale miluju je ![]()
Jak to zvládám já?Třetí v bříšku mi dělá neplechu,je mi hodně často zle,u předchozích jsem ani nevěděla,že jsem.Tenhle třetí člobrda si to vybírá za oba dva předtím.Starší holka právě prožívá pubertu,takže má světlý a zatraceně tmavý chvíle,takže občas pěnim a pořádně.Ale miluje děti,takže jsem si jistá,že až bude prcek s námi,bude to lepší.Švagrová má malou holku a od začátku k ní chodí často,baví ji to.Kluk je kluk,ten teda ještě pubertu nemá,je to trošku takovej mámánek občas,ten je v pohodě,lítá venku,hraje fotbal,zatím v klidu.No a já toužím vychutnat si miminko,co ví holka v 18 letech,alespoň já jsem nic nevěděla,takže babičky a tetičky a všechno hrozně uteklo.
Kiboolko,ještě abych ti odpověděla,podle mě by TT vypadal uplně stejně,prostě pozitivní,až z krve by poznali vysoký HCG a pak UZV.
Zuzi ale přesto je to hezké vid?
Mě ted měli prasknout dva folíky tak můžu mít hned z fleku děti 4
![]()
kibooolka píše:
Zuzi ale přesto je to hezké vid?Mě ted měli prasknout dva folíky tak můžu mít hned z fleku děti 4
![]()
Je to hezké,hlavně aby bylo vše v pořádku.Ale jsem doma,nelítám do práce,tak snad to bude o.k.Teda ke dvěma ještě dvojčata,to bych asi nedala. ![]()
noo,máme pěkně nahnáno
ale taky se nemusí podařit ani jedno,já jsem taky na md,někdy mi z toho hrabe ![]()
kibooolka píše:
noo,máme pěkně nahnánoale taky se nemusí podařit ani jedno,já jsem taky na md,někdy mi z toho hrabe
Musíš věřit tomu,že se zadaří.Ty máš alespoň mateřskou,to se absolutně nestíháš nudit,ale já už tu umírám a představa,že to takhle bude do porodu mě zabíjí.Děti ve škole a po venku,chlap od rána do večera kromě víkendu v práci,to je fakt děs.
No tak mi věř že jsem na tom stejně,5letá věčně u babičky a mrnous - 2,5l, (ted často jezdí obě)bud spí nebo je na zahradě,manža maká na 3 směny a já doma
v podstatě to samé,tak vím jaké to je být třeba celý den sama ![]()
Zuzka 79 píše:medvidek píše:To jsi chtěla nebo to není plánované?
Ahojik.Já už po 4.
Zuzko,
třetí i čtvrté mláďátko byla překvapení,neplánovaná,ale milovaná od prvních dnů.
Před třetí jsem potratila ve 13tt.