Růžový výtok 5tt

4823
19.5.11 11:52

Růžový výtok 5 tt

Ahoj omlouvám se za nové téma když je tady toho už tolik ale nenašla jsem přesně to co mi je.. Dnes jsem 4+4 TT a včera jsem byla na prohlídce u doktora.. Dělal mi ultrazvuk a viděl tam tečku tak mam přijít znovu až za tři týdny.. Už asi pět dní mě bolí v podbřišku někdy jako při MS a někdy je to přímo píchání na straně podbřišku a střídá se to jednou na pravo jednou na levo.. Včera večer mě to chytlo na jedný straně docela hodně a dnes mam světlounce narůžovělý výtok.. Výtoky mývám normálně ale vždy bílé nebo čiré barvy.. Tohle neni ani špinění ani krvácení prostě výtok ale narůžovělý.. Nechce se mi chodit k doktorovi když jsem tam byla včera a dokonce mi dělal i citologii tak abych tam nebyla za blba.. Nemáte někdo s tímto zkušenosti?? Děkuji moc za odpovědi.. Peťulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1692
19.5.11 11:55

Já bych řekla že to budeš mít z toho vyšetření,já špinila pokaždé co mě vyšetřil lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
19.5.11 11:56

Velká pravděpodobnost že to máš po cytologii počkej pár dní a uvidíš na všechno je dost brzy.držim palce ať jste oba ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.5.11 11:59

Děkuji vám za odpovědi já tu koukala na různý články a hodně holek naráží na potrat tak se toho dost bojím.. Po citologii právě mívám špinění ale hned v ten den.. Tohle je až druhý den a navíc mi to nepřipadá jako špinění což bývá nahnědlý ( což jsem měla včera ale jen dvě kapky ) ale tohle je opravdu výtok takový vodový a narůžovělý ale fakt uplně světloulince..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
19.5.11 12:05

Toto nie je potrat. Máš to určite z vyšetrenia, ale zaráža ma, že ti tu cytologii robil, keď si tehotná. Moja dr. to odložila až na dobu po porode :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.5.11 12:09

Já jsem totiž měla citologii naposled minulý rok v červnu takže ted sem měla jít v červnu tak když už sem tam byla tak mi jí rovnou udělal o ten měsíc dřív.. Ale taky mě to zarazilo hlavně když mi mačkal břicho.. a když mi odebíral ten vzorek tak mě šíleně bolelo v podbřišku tak sem mu to hned řekla a on prej že to se stává že to muže bolet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
19.5.11 12:17

cytologie se dělá normálně i v těhu - v průkazce na to mám dokonce i kolonku :wink: mě jí teda nedělala, protože jsem jí měla cca 3 týdny před otěhotněním…
já měla narůžovělý výtok taky asi dvakrát, 11 a 13 DPO a v pohodě.
může to být z lecčeho - po tom vyšetření, po uhnizďování, atd. takže klídek, hoď nohy na stůl a dej si voraz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
19.5.11 13:02

To bolení a píchání v podbřišku je normální. To je zvětšováním dělohy. Ale ten růžový výtok jsem měla asi ve 25tt, tak jsem šla k MUDr. a ten zjistil zánět. A to jsem tam pár dní před tím byla na kontrole. Pokud to bude pokračovat, tak bych na gyndu šla. Jistota je jistota. Držím palce, ať je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
19.5.11 16:26

Moc vám všem děkuji uklidnili jste mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.7.20 12:01

Holky jsem 4+6 a dnes ze mě vypadl růžový výtok - hlen :?.. už jsem to měla, ale méně růžové v 4+4, šla jsem s tím k DR, ten potvrdil gestační váček 10mm, plod v děloze, ale, že nic jiného mi neřekne, že je to buď a nebo.. kontrolu mám příští týden.. Jak Vám to dopadlo, co jste měli podobný výtok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
2.7.20 12:24

@Sisi666 já špinila 2 týdny než jsem šla na další kontrolu, tam mi dr napsal duphaston a po pár dnech to přešlo. Brala jsem ho asi do 10-11tt, nyní jsem 31tt. Špinila jsem buď takto růžově nebo hnědě od 4+2 do 6+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
2.7.20 12:34

@Sisi666 Tohle je opravdu buď a nebo a každý to bude mít asi jinak.. já když jsem byla těhotná v říjnu, tak nejdříve jsem špinila hnědě a cca týden na to takový růžový hlen a dopadlo to revizí, zamlklé těhotenství :(
Teď v březnu jsem špinila v 4tt, den očekávané menstruace, a potom v 6tt.. dostala jsem utrogestan na 14 dní a dnes jsem ve 20tt :) Ale nebyl to tedy hlen, bylo to opravdu jen špinění po utření..
Já vím, že je to hrozné, ale prostě musíš čekat, nic jiného bohužel nezbývá :(
Moc držím palce, aby bylo všechno v pořádku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
2.7.20 12:38

Dopadlo to dobře. Špinila jsem 2× ze 3 těhotenství.
Všechny dobře dopadli :hug: ale vyděšená jsem byla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.7.20 15:32

Holky děkuji :kytka:, no nezbývá než čekat, sice psychice to moc nepomůže, ale co z můžu, že.. jsem už na PN, protože v práci jsem cítila bolesti břicha a tahalo mě jakoby dolů… tak aspoň můžu odpočívat víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.7.20 15:36
@TeryK7 píše:
@Sisi666 Tohle je opravdu buď a nebo a každý to bude mít asi jinak.. já když jsem byla těhotná v říjnu, tak nejdříve jsem špinila hnědě a cca týden na to takový růžový hlen a dopadlo to revizí, zamlklé těhotenství :(
Teď v březnu jsem špinila v 4tt, den očekávané menstruace, a potom v 6tt.. dostala jsem utrogestan na 14 dní a dnes jsem ve 20tt :) Ale nebyl to tedy hlen, bylo to opravdu jen špinění po utření..
Já vím, že je to hrozné, ale prostě musíš čekat, nic jiného bohužel nezbývá :(
Moc držím palce, aby bylo všechno v pořádku! :hug:

To mě mrzí, hlavně, že se zadařilo :kytka: :srdce:, přeji hodně zdravíčka a sil..
A myslíš, třeba kdybych ten růžový hlen měla vícekrát za den, mám radši jít na gynekologii? Zatím to tedy teď bylo po dvou dnech :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí