Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj omlouvám se za nové téma když je tady toho už tolik ale nenašla jsem přesně to co mi je.. Dnes jsem 4+4 TT a včera jsem byla na prohlídce u doktora.. Dělal mi ultrazvuk a viděl tam tečku tak mam přijít znovu až za tři týdny.. Už asi pět dní mě bolí v podbřišku někdy jako při MS a někdy je to přímo píchání na straně podbřišku a střídá se to jednou na pravo jednou na levo.. Včera večer mě to chytlo na jedný straně docela hodně a dnes mam světlounce narůžovělý výtok.. Výtoky mývám normálně ale vždy bílé nebo čiré barvy.. Tohle neni ani špinění ani krvácení prostě výtok ale narůžovělý.. Nechce se mi chodit k doktorovi když jsem tam byla včera a dokonce mi dělal i citologii tak abych tam nebyla za blba.. Nemáte někdo s tímto zkušenosti?? Děkuji moc za odpovědi.. Peťulka
Já bych řekla že to budeš mít z toho vyšetření,já špinila pokaždé co mě vyšetřil lékař.
Velká pravděpodobnost že to máš po cytologii počkej pár dní a uvidíš na všechno je dost brzy.držim palce ať jste oba ok
Děkuji vám za odpovědi já tu koukala na různý články a hodně holek naráží na potrat tak se toho dost bojím.. Po citologii právě mívám špinění ale hned v ten den.. Tohle je až druhý den a navíc mi to nepřipadá jako špinění což bývá nahnědlý ( což jsem měla včera ale jen dvě kapky ) ale tohle je opravdu výtok takový vodový a narůžovělý ale fakt uplně světloulince..
Toto nie je potrat. Máš to určite z vyšetrenia, ale zaráža ma, že ti tu cytologii robil, keď si tehotná. Moja dr. to odložila až na dobu po porode ![]()
Já jsem totiž měla citologii naposled minulý rok v červnu takže ted sem měla jít v červnu tak když už sem tam byla tak mi jí rovnou udělal o ten měsíc dřív.. Ale taky mě to zarazilo hlavně když mi mačkal břicho.. a když mi odebíral ten vzorek tak mě šíleně bolelo v podbřišku tak sem mu to hned řekla a on prej že to se stává že to muže bolet..
cytologie se dělá normálně i v těhu - v průkazce na to mám dokonce i kolonku
mě jí teda nedělala, protože jsem jí měla cca 3 týdny před otěhotněním…
já měla narůžovělý výtok taky asi dvakrát, 11 a 13 DPO a v pohodě.
může to být z lecčeho - po tom vyšetření, po uhnizďování, atd. takže klídek, hoď nohy na stůl a dej si voraz ![]()
To bolení a píchání v podbřišku je normální. To je zvětšováním dělohy. Ale ten růžový výtok jsem měla asi ve 25tt, tak jsem šla k MUDr. a ten zjistil zánět. A to jsem tam pár dní před tím byla na kontrole. Pokud to bude pokračovat, tak bych na gyndu šla. Jistota je jistota. Držím palce, ať je líp.
Holky jsem 4+6 a dnes ze mě vypadl růžový výtok - hlen
.. už jsem to měla, ale méně růžové v 4+4, šla jsem s tím k DR, ten potvrdil gestační váček 10mm, plod v děloze, ale, že nic jiného mi neřekne, že je to buď a nebo.. kontrolu mám příští týden.. Jak Vám to dopadlo, co jste měli podobný výtok?
@Sisi666 já špinila 2 týdny než jsem šla na další kontrolu, tam mi dr napsal duphaston a po pár dnech to přešlo. Brala jsem ho asi do 10-11tt, nyní jsem 31tt. Špinila jsem buď takto růžově nebo hnědě od 4+2 do 6+4.
@Sisi666 Tohle je opravdu buď a nebo a každý to bude mít asi jinak.. já když jsem byla těhotná v říjnu, tak nejdříve jsem špinila hnědě a cca týden na to takový růžový hlen a dopadlo to revizí, zamlklé těhotenství ![]()
Teď v březnu jsem špinila v 4tt, den očekávané menstruace, a potom v 6tt.. dostala jsem utrogestan na 14 dní a dnes jsem ve 20tt
Ale nebyl to tedy hlen, bylo to opravdu jen špinění po utření..
Já vím, že je to hrozné, ale prostě musíš čekat, nic jiného bohužel nezbývá ![]()
Moc držím palce, aby bylo všechno v pořádku! ![]()
Dopadlo to dobře. Špinila jsem 2× ze 3 těhotenství.
Všechny dobře dopadli
ale vyděšená jsem byla taky.
Holky děkuji
, no nezbývá než čekat, sice psychice to moc nepomůže, ale co z můžu, že.. jsem už na PN, protože v práci jsem cítila bolesti břicha a tahalo mě jakoby dolů… tak aspoň můžu odpočívat víc.
@TeryK7 píše:
@Sisi666 Tohle je opravdu buď a nebo a každý to bude mít asi jinak.. já když jsem byla těhotná v říjnu, tak nejdříve jsem špinila hnědě a cca týden na to takový růžový hlen a dopadlo to revizí, zamlklé těhotenství
Teď v březnu jsem špinila v 4tt, den očekávané menstruace, a potom v 6tt.. dostala jsem utrogestan na 14 dní a dnes jsem ve 20ttAle nebyl to tedy hlen, bylo to opravdu jen špinění po utření..
Já vím, že je to hrozné, ale prostě musíš čekat, nic jiného bohužel nezbývá
Moc držím palce, aby bylo všechno v pořádku!
To mě mrzí, hlavně, že se zadařilo
, přeji hodně zdravíčka a sil..
A myslíš, třeba kdybych ten růžový hlen měla vícekrát za den, mám radši jít na gynekologii? Zatím to tedy teď bylo po dvou dnech
.